2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım zararın neresinden dönersen kardır.

Hayvanlar anlıyor hamileyi ama demek ki bebişler de onlarla bir iletişim kurabiliyor hissediyorlar . Canlı tecrübe
Hep korktum çocuk doğunca kıskanır diye ama karnıma bile çıkmıyor artık patilerini karnıma koyuyo sadece hissediyor kesin çocuga zarar vermez diye düşünüyorum o yuzden evden çıkarmamaya karar verdim

Ayy kizlar dehset bir siskinlik var ama.neden bilemedim tam kahvalti ile duruyorum birseyde yemedim galiba ic organlarimin siskinliginden sol mide altimda gobek hizasinda agri var nasil gecer bu siskinlik annem ayva kompostosu yapti ictim faydasi yok
Tuhaf tuhaf agrılar oluyor ya nasıl yapacaz ne yapacaz sasırdık

Ayy kizlar dehset bir siskinlik var ama.neden bilemedim tam kahvalti ile duruyorum birseyde yemedim galiba ic organlarimin siskinliginden sol mide altimda gobek hizasinda agri var nasil gecer bu siskinlik annem ayva kompostosu yapti ictim faydasi yok
Bende sisim anacim degisik bir sis ama gecmiyor dogru duzgun

Benimde sol kasığım da sızı var birde dehşet derecede sırtım ağrıyor oturup kalkarken zorlanıyorum eşim de diyor ağırlaşıyorsun ondandır yarın 3D ultrasona giricem oğluşumu görmeye kısmetse burda detaylı baktıramamıştım Türkiye’deki gibi bakarlar inşllah

Hep korktum çocuk doğunca kıskanır diye ama karnıma bile çıkmıyor artık patilerini karnıma koyuyo sadece hissediyor kesin çocuga zarar vermez diye düşünüyorum o yuzden evden çıkarmamaya karar verdim
Bende köpüşüme ayrı oda mı yapsam filan diyordum
Geçen eşimin kuzenleri geldi 2.5 yaşında ve 45 günlük bebeleri vardı çiko çok sakindi panik yapmadı sallamadı bile onları
Sadece bebek ağlayınca bi yaklaştı baktı sonra döndü gitti
Bizde eşimle birşey yapmayalım dedik aama çevre faktörünü bilemem kv özellikle

Aynilar! Pazardan bile dönerken ağlamamak için tutuyorum kendimi. ilk tezgahtan alıp çıkmadığım için binbir surat
Bunların hepsi aynı isimleri farklı :) ben tanıyorum kocamı sevmiyor alışveriş vs bende hiç onu sallamıyacagım. Kart bende nasıl olsa ne istersem alacagım. Bence daha iyi sadece kendi zevkime göre alacagım. Birde olaya bu açıdan bakın :)

Paylaşımınız beni çok mutlu etti söylediklerinizin çoğu bendede var Allah’ın izniyle olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…