- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #24.701
Evet canım öyle oldu acayip hayvanlarKedi girgirina direkt tepki veriyorlar canim bizdede hap aynı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öyle oldu acayip hayvanlarKedi girgirina direkt tepki veriyorlar canim bizdede hap aynı
Aynen canım zararın neresinden dönersen kardır.Ahh be canım. Başımıza ne geliyorsa bu saflığımızdan geliyor. Olsun şimdiden akıllanmış olduk. Eşim Bakude çalışırken 18 ay her ay 2000 dolar ben elimle yolladım kv.e. eder 36000 usd. Geldiğimde elde bin dolar vardı. Eee gerisi nerde? Onkoloji hastası olmasının arkasına yatıyor, iğnelerinin biri 3000 tl imiş. Eyvalllah sağlıktır herkesin başına gelir dedik. Ama iki yıl dolacak ben yanındayım hiç o pahalı ilaçlardan göremedim bir tanesini bile. Boşverr gözümüz şimdiden açılmış oldu.
Hep korktum çocuk doğunca kıskanır diye ama karnıma bile çıkmıyor artık patilerini karnıma koyuyo sadece hissediyor kesin çocuga zarar vermez diye düşünüyorum o yuzden evden çıkarmamaya karar verdimHayvanlar anlıyor hamileyi ama demek ki bebişler de onlarla bir iletişim kurabiliyor hissediyorlar . Canlı tecrübe
Ay oturusunlar evde en iyisi işte insan heves ediyor öyle karı koca alışveriş yapmayı belliki işte bizimkiler odun modelleri:)Aynilar! Pazardan bile dönerken ağlamamak için tutuyorum kendimi. ilk tezgahtan alıp çıkmadığım için binbir surat
Tuhaf tuhaf agrılar oluyor ya nasıl yapacaz ne yapacaz sasırdıkAyy kizlar dehset bir siskinlik var ama.neden bilemedim tam kahvalti ile duruyorum birseyde yemedim galiba ic organlarimin siskinliginden sol mide altimda gobek hizasinda agri var nasil gecer bu siskinlik annem ayva kompostosu yapti ictim faydasi yok
Hissettim canım çok şükür normale döndük
Offf evet ya cok sisim karnim.midem tas gibi olduTuhaf tuhaf agrılar oluyor ya nasıl yapacaz ne yapacaz sasırdık
Iyi sukur canim :)Hissettim canım çok şükür normale döndük
Yettim gari canim bugun pazar kocis evde oglumda durmuyor o evde olunca hepsini besledim oglani uyuttum geldim
Bende sisim anacim degisik bir sis ama gecmiyor dogru duzgunAyy kizlar dehset bir siskinlik var ama.neden bilemedim tam kahvalti ile duruyorum birseyde yemedim galiba ic organlarimin siskinliginden sol mide altimda gobek hizasinda agri var nasil gecer bu siskinlik annem ayva kompostosu yapti ictim faydasi yok
Bende köpüşüme ayrı oda mı yapsam filan diyordumHep korktum çocuk doğunca kıskanır diye ama karnıma bile çıkmıyor artık patilerini karnıma koyuyo sadece hissediyor kesin çocuga zarar vermez diye düşünüyorum o yuzden evden çıkarmamaya karar verdim
Oy maşallah kuzuya daha artık hep tekmeler benimki hiç durmuyor bide aşağı doğru vuruyor habire wc ye sıkışıyorum:)Bugun ilk gercek tekmeyi yedim kizlar cok mutluyummmmmm esime de nasip oldu 4-5 kez atti cunku sanki ilk bebis gibi kereta bizi heycanlandirdi
Bunların hepsi aynı isimleri farklı :) ben tanıyorum kocamı sevmiyor alışveriş vs bende hiç onu sallamıyacagım. Kart bende nasıl olsa ne istersem alacagım. Bence daha iyi sadece kendi zevkime göre alacagım. Birde olaya bu açıdan bakın :)Aynilar! Pazardan bile dönerken ağlamamak için tutuyorum kendimi. ilk tezgahtan alıp çıkmadığım için binbir surat
Aynen asagi asagi vuruyor benim ki de dr ters demisti zatenOy maşallah kuzuya daha artık hep tekmeler benimki hiç durmuyor bide aşağı doğru vuruyor habire wc ye sıkışıyorum:)
Paylaşımınız beni çok mutlu etti söylediklerinizin çoğu bendede var Allah’ın izniyle olucak inşallahBen çok geç yaşta regl oldum. Yıllarca pko tedavisi gördüm. Kilo fazlalığı, aşırı tuylenme, tiroidde nodul ne ararsan var. Yıllarca çocuğum olmayacak diye dert ettim. Evlenmeden önce menopoz başlangıcı olabilir dedi doktorum. O aralar evlenmekten bile vazgeçmeyi düşündüm. Ayrıca evlendigimde 33 yasimdaydim. Kendimi tedavi sürecine hazırladım, kadın doğuma gidip hamilelik için yapmam gerekenlere kendimi hazirliyorken bir mucize gerçekleşti ve ben hamile olduğumu öğrendim. Hiç beklemedigim bir anda oldu. Normalde regl periyotlarım 45 gündür. Ben regl olmayı beklerken 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim. Hiç kendini üzme. Yazmak istedim
Bu arada hamile kaldigimda dudak ucuklatacak bir kilodaydim. Tabi ki zayıf hamile kalmak en sagliklisi.
Benimde öyle oluyor. Ters olması olumsuz bir durumuymuş peki?Aynen asagi asagi vuruyor benim ki de dr ters demisti zaten