• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugüne kadar 6 kere kontrole gittik 5 inde vajinal bakıldı. Hatta en sonunda akıntı şikayetim oldu. Doktor elini kolunu daldırdı ama sorduğum çoğu arkadaşıma baştan beri karından bakılıyormuş. Neden doktorum böyle tercih ediyor acaba

hangi şehirdesin sen
benim daha hiç bakılmadı

ilk kese görmeye gidince ultrasonda göremeyip vajinal bakılan var ama onun dışında riskli durumlar hariç ilk kez duydum

Benim hic bir kontrolum vajinal olmadi. Acaba elindeki teknolojimi yetersizki

Aksine çok iyi bir merkez. Her şey son teknoloji. Gittiğimizde 4 boyutlu da gösteriyor bize. Ama doktorum emekli, yaşı büyükçe bir prof. Acaba alışkanlıktan mı diyorum.

Günaydın mutlu sağlıklı haftalar diliyorum :KK200:
Tüm gece toplasanız 2 saat uyumamışımdır dön dön başım döndü yatakta :bicak: uyuduğum kısa sürede nasıl başardıysam kabuslar gördüm . Oğlum erken doğuyordu ben daha hiçbir şey almamışım aldığım bir tulumu Deterjan bulamayıp dalinle alelacele yıkayıp giydirmeye çalışıyordum :KK57:
Herkese bir de iç ferahlığı diliyorum yoksa biz kafaları yicez Bebişler doğana kadar :KK53:
Dalinle yıka kız nolucak. Kuruttunmu bari :deli: kafa kalmadı valla bizde

bende dün girdiğim 2-3 yerde 140-160 gibi rakamları duyunca bu bedava geldi atladım üstüne
markasını söylerim netten bakarsın istersen
sonuçta aynı ürün gelecek
aynı markanın da bir sürü modeli vardı çünkü
Aynn canim cok uyguna gelmis masallah sen bana atarsan markayi bakym

Eveeet kizlar yeni takintimiz servikal uzunluk olacak onu anladim wintersun ikiz bebek bekledigi icindir diye dusunmustum ama tekil gebeliklerde de duyunca korktum acikcasi arkadaslar bu arada bu problemi yasayanlarin ilk gebelikleri mi yani rahim ilkinde sorun yasamadiysa ikincide yasama ihtimali var mi diye soruyorum

hangi şehirdesin sen
benim daha hiç bakılmadı

ilk kese görmeye gidince ultrasonda göremeyip vajinal bakılan var ama onun dışında riskli durumlar hariç ilk kez duydum

Bosna- Hersekteyim. Saraybosna’da. Buraya görevli geldi eşim, burada nasip oldu bize de. Türk hekim bulduk,Gatadan emekli prof, çok da içimize sindi. Çok rahatlatan bir doktor ( gerçi ben de hamilelik konusunda rahat ötesiyim de) Bahçeci diye bir tüp bebek kliniğinde. Hatta Türkiyede de varmış şubesi. Ama insanlardan vajinal muayene olmuyoruz diye duyunca değişik geliyor. Doktorum hiçbir sakıncası olmadığını söylüyor. Ama neden :deli:

Eveeet kizlar yeni takintimiz servikal uzunluk olacak onu anladim wintersun ikiz bebek bekledigi icindir diye dusunmustum ama tekil gebeliklerde de duyunca korktum acikcasi arkadaslar bu arada bu problemi yasayanlarin ilk gebelikleri mi yani rahim ilkinde sorun yasamadiysa ikincide yasama ihtimali var mi diye soruyorum
Her gune bir konumuz var :KK70:

Sen netten mi alacaksin canim yaaa benim oglanda var carsiya cikip gezicem sonra o arakalari netten alicam eli kllu dolu gezebilecek gibj degilim simdiden
Benim.esimin isleri yogun minibuslede gidemem tasiyamam yani yasak diyor adam esimde gelemez muhtemelen int olacak :(

Benim.esimin isleri yogun minibuslede gidemem tasiyamam yani yasak diyor adam esimde gelemez muhtemelen int olacak :KK43:
Evet ya benim esim de gelemez binde bir gideriz ben alistim herseyi netten almaya. Zaavalli bi o inege bir bu inege kostur helak oluyor zaten birde benim gibi montofona kosarsa zor valla :KK45:

Vallahi gece gece kalktim usg resimlerine onlarin anlamlarina baktim acaba olcmus mu benjm dr diye ayrintiliya daha 20 gun var benim gidince sorucam direk servikalde baksin
Ben sorarimda dr um.int dolasma diyor surekli :) utaniyorum artik ben en son 10 martta gittim 17 si ayrintili var acaba kendi dr uma bu arada gitsemmi diyirum

Aynen canım ama ben kesin karar verdim doğumda ilk gün çocugun kıyafetini eve yollayacam 3 gün hastanede kalırız o 3 gün içinde çocugun kokusuna alışıyormuş hergün çocuga giydirdiğim kokusunun üstüne sindiği kıyafeti eve yollayacam. Paşam kardesine zarar vermez diyorum kim ne derse desin
Canım doğumdn önce kedilere bebek ağlaması dinletmek iyi oluyormuş , çünkü kediler yüksek ses sevmedikleri için bebek ağlamasından kötü etkilenebiliyorlarmış yani huy değiştirebilir o yüzden sen son haftalarda günde 2 kere falan bebek ağlaması dinletebilirsin

Bir sorunhn yoksa gitme sen ayrintiliya gitmemis miydin tip fakultesine niye gittin hatirlayamadim
Yok syrintiliya randevu almak icin gebelik bolumune muayne oluyorsun :)) onlar gun veriyor :) belediye binasi gibi herkes herkese yonlendiriyor iste bilemedim 40 gun olacak riskli ya benimkide uzatmasammi diyorun

Hahaha kiz Allah iyligini versin :KK70: biz montafonlar kendimiz takiliriz:p
Aynen oyle bebegim birde neye baksam al gitsin der hic fikir vermez varligi da yokluguda bir yani netten azicik buyuk alirim bebege de ogluma da bir sorun cikmaz o azaman zaten magazasi olan ve degisim yapabilecgim yerleri tercih ediyorum

Back
X