• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi de arastırma hastanesıne gıdıcem orayla gorusucem
22. haftada perınatoldan aldıgım raporu da bızım özel saglık sırketıne gönderecegım
rısklı bı durum mevcut şu şu hastane de yapıluyo vs dıye belkı ekstra ucretın bır kısmını karsılama durumları olabılırmıs
nasıpse 1 ay sonra bunları arastıracagım
herseyın hayrlısı bakalım

sana kacıncı hafta dendı plesanta previamıydı
kacıncı hafta cıktı yukarı
sezeryan mı oldu normal mı
cok kanaman oldu mu?
Benim kanamam oldu ilk devlet hast. Aciline gittim orada dendi sonra icim rahat etmedi sabah kendi doktoruma gityim kesinlikle oyle bisey yok dedi ama once riskleri siraladi kadin boyle bir durum varsa soyle soyle olur diye oradan biliyorum muayenede cikmadi bir sorun kanamam da sebepsiz yereydi o gunun aksamina azaldi ve gecti zaten

Günaydın herkese.
Gecen gece ruyamda kizim dogmustu. Pembe tulumlari ustunde kucagimda duruyor. Acikti emzireyim dedim. Kalem etek giymisim goguslerime kadar cekmisim. Etegin icinden göğsümü zor cikardim. Tam emzirecem bi baktim bizim ufakligun disleri var. Disli dogmus :KK70:
Dun gece de servikal uzunluk muhabbeti yaptim ya. Neyse gece ruyamda olcturdum 32mm di :KK70:
Gunaydin en azindan ruyanda olcturup rahatladin yani ayyyy biz iyice kafayi yedik

Günaydın herkese.
Gecen gece ruyamda kizim dogmustu. Pembe tulumlari ustunde kucagimda duruyor. Acikti emzireyim dedim. Kalem etek giymisim goguslerime kadar cekmisim. Etegin icinden göğsümü zor cikardim. Tam emzirecem bi baktim bizim ufakligun disleri var. Disli dogmus :KK70:
Dun gece de servikal uzunluk muhabbeti yaptim ya. Neyse gece ruyamda olcturdum 32mm di :KK70:
Günaydın hayır olsun :) ay ben de serbikal uzunluk falan uğraştım durdum bir ara :işsiz:

Günaydın Kızlar kabuslu ve uyayamayanlardan bende varım eşim bide iş seyahatine gidecek kabuslardan demek inledim hep şimdi nasıl tek bırakıcam seni deyip üzülüyor odunum:KK43: Kimseciklerimde yok burda tek kanlıcam:KK43:
Uzun mu kalıcak eşin Allah kavuştursun , bir şey olursa hemen yaz buraya

Günaydın iyi haftalar

dün kızçeye biraz alışveriş yaptık

dün cumhuriyet caddesine gittim kapalı çarşı falan
ayy sakindi pek iyi geldi hafta içi gidemem oraya asıl bakmak istediğim yerler kapalıydı ama ona da artık bi gün gözümü karartıp gidicem

birçok şey internette çok daha uygun
hastane çıkışı aldım 50 tl ye %100 coton falan yazıyor
eve gelince nete baktım o bile 38-40 tl
tabii kargosuyla aynı yere gelir ama internet daha avantajlı

bebek arabalarına baktım
benim gibi ille de tipi de düzgün olsun gerekirse 1 sene sonra değiştirirm diyen varsa işi zor :KK53: hiç kafama yatan araba bulamadım çarşıda biraz güzel olanlar 1000 tl yi geçiyor
ben büyük ihtimalle wellgro pro alcam
800 civarı bir rakamdı internette bakmıştım

dun aldıklarımı ve diğerleirni diğer topiğe yüklüyorum :KK49:

Kizlar ben bebek arabasi almaktan vazgectim. Cunku benim esim her yere goturuyor zaten onumuz kış ben istesemde bebek arabasiyla bir yere gidemem. Ne zaman cocuk disariyi fark etmeye baslarsa ozaman baston araba almaya karar verdim siz ne dusunuyorsunuz

Günaydın iyi haftalar

dün kızçeye biraz alışveriş yaptık

dün cumhuriyet caddesine gittim kapalı çarşı falan
ayy sakindi pek iyi geldi hafta içi gidemem oraya asıl bakmak istediğim yerler kapalıydı ama ona da artık bi gün gözümü karartıp gidicem

birçok şey internette çok daha uygun
hastane çıkışı aldım 50 tl ye %100 coton falan yazıyor
eve gelince nete baktım o bile 38-40 tl
tabii kargosuyla aynı yere gelir ama internet daha avantajlı

bebek arabalarına baktım
benim gibi ille de tipi de düzgün olsun gerekirse 1 sene sonra değiştirirm diyen varsa işi zor :KK53: hiç kafama yatan araba bulamadım çarşıda biraz güzel olanlar 1000 tl yi geçiyor
ben büyük ihtimalle wellgro pro alcam
800 civarı bir rakamdı internette bakmıştım

dun aldıklarımı ve diğerleirni diğer topiğe yüklüyorum :KK49:
Ohhh gule gule giyinsin minnos darisi bana insallah :) malatyada hastane cikisi 50 tlye bulmak imkansiz gibi

Slm kizlar benimde 10 nisanda detayli var insallah birsey cikmaz bu konuda tecrubeli anneler hamisler doktora ozellikle sormam gereken birsey var mi acaba yada yapmam gereken :110: gidecegim doktora daha once hic muayene olmadim daha onceki ultrasyin fotolarini goturcem sadece cunku benim adet tarihimle bebisimin haftasi uyumlu degil:110:

Aynı soru benim de kafama takıldı. Ben de 10-15 nisan gibi gideceğim detaylı ultrasona. Hem de doktorum yabancı olacak :işsiz: ingilizce bilip bilmediğinden bile emin değilim. Sormam gereken bir şeyler varsa hazırlık yapıp gitmem iyi olur

Gunaydin kizlaaar :) bir gobus resmide benden gelsin :) +5 kiloyla yola devam :)
_20180326_093032.webp

Eki Görüntüle 2128304 İyi aksamlar arkadaslar :anneadayı:
Servikal veya rahim uzunlugu 16.haftadan itibaren olculuyor.
Ozellikle daha once dusuk yapmissaniz, rahim agzina yonelik cerrahi operasyon gecirdiyseniz, cogul gebeliginiz varsa doktorunuza rahim uzunlugunu olcturun, ona hatirlatin.Vajinal ultrasonla olculuyor en iyi, vajinal ultrasondan korkmayin :KK49:
Olcum yapilinca soyle de bir ultrason kagidi veriliyor.

Bugüne kadar 6 kere kontrole gittik 5 inde vajinal bakıldı. Hatta en sonunda akıntı şikayetim oldu. Doktor elini kolunu daldırdı ama sorduğum çoğu arkadaşıma baştan beri karından bakılıyormuş. Neden doktorum böyle tercih ediyor acaba

Bugüne kadar 6 kere kontrole gittik 5 inde vajinal bakıldı. Hatta en sonunda akıntı şikayetim oldu. Doktor elini kolunu daldırdı ama sorduğum çoğu arkadaşıma baştan beri karından bakılıyormuş. Neden doktorum böyle tercih ediyor acaba
Benim hic bir kontrolum vajinal olmadi. Acaba elindeki teknolojimi yetersizki

Ohhh gule gule giyinsin minnos darisi bana insallah :) malatyada hastane cikisi 50 tlye bulmak imkansiz gibi

bende dün girdiğim 2-3 yerde 140-160 gibi rakamları duyunca bu bedava geldi atladım üstüne
markasını söylerim netten bakarsın istersen
sonuçta aynı ürün gelecek
aynı markanın da bir sürü modeli vardı çünkü

Back
X