2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin canım kuzeninde 2 sene önce gitmiştim havuzluhana bayağı büyüktü ama ne var ne yoktu hatırlamıyorum

biz her şeyini ordan aldık hemen hemen hiç bir şeye ihtiyacımız kalmadı denilebilir :) anneler içinde baya güzel şeyler vardı ama ne kadar kocaman olacağımı bilmediğim için kendime bişey almaya cesaret edemedim malesef

Benimkinin kolu geniş sorun olmaz o yüzden seninkinin kolları dar mi canim
Biri dugmeli biride ince penye kol manseti var ama yukari siyirabiliyorum olmadi bir tanede askili geceligim var sabahlikli onuda koyarimsabahligim kolu rahat bi tanede alirim icime sinmezse bakalim tecrube olmayinca hic dusunmeden almisiz

biz de de mesela bebek arabası var ama cok kullandık hakkını verdık
yenısı şart
hemen almasamda bı bebek arabası almam lazım
park yatak vs var 3 5 parça kıyafet var
ilkı kadar olmasa da alıncak
dedıgın gıbı heves edıyo ınsan:)

ben de takıldı sanırım
ama nıye takıldı hatrlamıyorum acıkcası elımın uzerındeydı
ılkınde hızlı oldu dogum sunı vs de verılmedı epıdural da olmadı ama takılmıstı
Uzun sure hastanede dogumumu beklediniz acaba vucut ac kalmasin diyemi verdiler ki elden acsinlar ozaman geceligin kolunu katlamak zorunda kalmayiz

hoşgeldın canım aramıza
ben ılk kızımda oradan baya alsversı yapmstım
kendıme gecelık pıjama camasr sabahlık
kızıma battanıye zıbın vs
ama sonradan yanı son dönemlerde ınternet alısverısıne sardım:)
netten de cok guzel ve coık uyguna seyler alabılıyorum
yanı sobee lcw koton baby outletlerınde havuzlu han fıyatına zıbınlar badıler var hepsıde %100 pamuklıu yazıyor. herseyı almadysan bu dedıgım yerlerı de netten takıp et ıstersen

canım ben de yasıyorum bazen
bıraz dınlen gececektir bence

Uzun sure hastanede dogumumu beklediniz acaba vucut ac kalmasin diyemi verdiler ki elden acsinlar ozaman geceligin kolunu katlamak zorunda kalmayiz

walla canım hastaneye gıttım nısanım gelmıstı
bakıldı sancı yok acılma yok gıdebılrsın dedıler o sırada suyum geldı
doktorla konstk acılma yok su geldı sancı yok sabahına sezeryan olur dedıler ok dedım
7gıbı hastanedeydık
sonra aksam 10 dan sonra basladı sancılar gece dogum oldu
ama elıme nıye taktılar ne zaman taktılar ınan hatırlamıyorum bile:) hastaneden cıkana kadar elımın üzerindeydi hatta

Bende daha lohusayi almadim kilo var bende gorerek almak istiyorum ama 7. Aya gorelim oyle disari cikayim diyorum simdi hic kendimi riske atamam :)
Aynen bende oyle dusunuyorum henuz 5 kilo aldim ama bence alicam vrm karnim top gibi one cıktı kocaman daha buyuruz bence biz

Neyse ki kazasiz belasiz dogum yapmissimiz ne olur ne olmaz diye taktilar demekki bundada guzel bir sekilde alirsiniz sıkıntısız

Internetten dogum icin gecelik lohusa takimi uygun fiyata aldiginiz yer varmi ben manavgattayim burda hiv bisey ucuz degil antalyadada nerde uvuz vardir onu bilmiyorum ah izmirde olsaydim herseyi bulurdum ama burda zor

Buraya bebek resimlerinizi nasıl yüklüyorsunuz benim olmuyo yapamadim
Bende ilk zamanlarda yükleyemiyordum. Msj yazdığın yere tıklayınca yazı yazdığın yerin hemen alt tarafında dosya yükle var oraya tıklayım fotoğrafı seç at. Bazen atmıyo resmi kırpıp öyle atman gerekiyo bi dene bakalım.

Ben normal dogumdan cok korkuyorum doktora sezeryan istiyorum dedim oda şartlarin nasıl olursa òyle yaparim desi şimdiden sardı beni sitresi

Teşekkürederim yardım alarak googleden yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…