2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bitirdim diyebilirim aslinda ama gordukce birseyler yine aliyorum uygun ise...

oo masallah cok hızlısın
ben de ılk kızımdan kalanlar var bır kısmını saklamıstım
onları bulup cıkartıcam bakıcam ne var ne yok daha onu bıle yapamadım
ona göre bakıp eksıklerı alayım dıyorum bı turlu denk getıremedım

senin ilk bebek miydi?

Canım penye olduğu için sıcak olmaz bende senin gibi türbanliyim kp.kv.falan gelecekleri için uzun kollu aldm ☺

benım ılk kızımdan kalan gecelık sabahlık takımım var
ayrıca bır gecelık daha almstm hıc gıymedım
pıjama takımlarım da var o acıdan rahatım ama güzel bi sabahlık ıstyrm
ıncecık bır gecelık ve penye sabahlıkla hastane korıdorunda yuruyş yaptırıyolar gelen gıden oluyoı felan hosuma gıtmıyo o durumlar
gercı bu sefer sezeryan olcam ama guzel ıc bellı etmeyen tek bır sabahlıga ıhtıyacım var
alırsnaız burada paylasın lütfen biz de görelim fikir olsun:)

Ben daha erken alinca bisey olacakmiş gibi korkuyorum 1 ay daha bekleyim diyorum

Tabii sen daha iyi bilirsin. Ben erken basladim esasinda. Ilk kizimda da cinsiyetl belli olunca aliyordum herseyini. Son yine bir alisverise cikiliyor tabi son ayda. Ama bu ikinci benim dolayisiyla buyuk pek bir esya almayacagim. Diger seyleri de hep aldim.
Bir de bunun zamani geregi oylr yaptım. Simdi mayista tatile gidip gelecegiz, sonra ramazan gelecek, kimseyi yanimda oruclu oruclu gezdirmek istemem. Ramazani da gecirsek bu sefer sicaklara kalicam dedim son aylarda. E biraz da erken gelse falan derken. Cok bir zaman kalmiyor. O yuzden kafam rahat olsun diye bu sekilde dusundum

ben de takıldı sanırım
ama nıye takıldı hatrlamıyorum acıkcası elımın uzerındeydı
ılkınde hızlı oldu dogum sunı vs de verılmedı epıdural da olmadı ama takılmıstı

Damar yolu acmislar el ustunden. Onu yatista her ihtimale karsi mutlaka aciyorlar. Bir durum olsa damar yolu acilmis hazir oluyor, hemen takiveriyorlar.

Benim de ikinci kizim ama su ana kadar herseyo aldim yeniden. Yine de kizimdan kalanalrdan da ayirdim ama gerek kalmayacak kadar aldim diyebilirim. Insa gordukce heves edio aliyor zaten.ilk zmaanlara da yeni olsun istiyor insan

Ilkin ne faydasi olacak? Iste bebek arabasi ana kucagi gibi esyalari almam. Onun disinda byyuyen besigi vardi ilk kizin mesela, ben onu buyutup yatak llarak kullanıyordum. Simdi onu yeniden besik yapicam, buyuge de yatak alicam adam akilli. Vs

Benim erken dònemlerde kayiplarim oldugu için dedim aslinda kendimi zor tutuyorum almamak icin son aylardan ònce almak daha mantikli

Kızlar nasılsınızz? Ya benim bugün sanki vajina kemiğime şipşek çarpıp çıkıyo sanki neden ki acaba? Evhamlı kişiliğime rağmen çok kendimi bunaltmamaya çalıştım ama buhğn biraz stres oldum. Varmı böyle birşey yaşayan.

Bebeginiz icerlerde biryerlere tepik atiyosa ondan olabilir benimkide mesaneye tepik attigindan vajinadan bisey cikacakmiş gibi oluyo kaç sefer gittim doktora benimle dalga geçti bebegin mesaneyi top olarak kullaniyo agrin sizin ondan oluyo diye

Bende birazdan migdemin yanmasi ve agrimasi ic8n gidecem doktora neyaptiysam geciremedim artik ilacmi veriyo versin gecsin ya

merhabalar herkese :)
baya uzun süredir üyeyim ama aranıza yeni katılıyorum. tüm mesajları tek tek okudum :) hepinizi tanıdım.
şimdi de hepimizi alışveriş telaşı sarmış onu görüyorum. bende istanbul'da ikamet eden anneciklere eminönü havuzluhan bebe çarşısını önermek istedim. gerçekten tüm alışverişini ordan yaptık ve inanılmaz ucuza geldi her şey. hatta bebe kozmetik ürünleri bile piyasa fiyatının altında. sizlerinde bilgisi olsun istedim.
hepinize mutlu günler dilerim

Hoş geldin canım kuzeninde 2 sene önce gitmiştim havuzluhana bayağı büyüktü ama ne var ne yoktu hatırlamıyorum

Tabi canım zaten ben sizlere fikir olsun diye paylaştım benimde 2 pijama takımı ve 1 sabahlik 1 de yeni aldığım lohusa takımı var yeter diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…