2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Daha erken olurlar muhtemelen
Ama zaten ben 18. Haftada ahim kısalığından dolayı ameliyatla dikiş atıldı kalkmadan yatıyorum
İlk hedefimiz 28 haftayı görebilmek
Ben oralari okumadim kusurabakmayin ben geride kaldim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz kızçelerinizi

Biz geçen hafta burdaki ebebegi bi gezelim dedik çok pahali geldi bize bebek arabalari falan uçuk fiyatta

Arkadaşlar firma adı sòylemek yasakmıydı
Değil canım. Fiyat konusunda haklısın , bu firmanın yerini ebebekte biliyorum diye ordan aldım. Güvendiğim firma. Şuncacık şeye 50tl indirim kartından başka 70 tl nakit ödedim. Ama indirimleri takip edersen bebek bezi, farklı farklı şeyler uyguna geliyor. Arabayı beneto baston aldım bile sallanan yatağı da beneto alacağım muhtemelen önümüzdeki ay.

Kızlar , bebek alt açmasını elimde sabunlayım öyle kaldırayım dedim, çok az bir yeri mavi, çok kısım beyaz. Ama kovada suyu mavi boyandı biraz yenisini alayım dimi

kızlarr selamm.. benım hala mıde bulantılarım gecmedı hatta bu sabah herseyı cıkardım dişlerimi fırcalarken oluyor özellıkle bı onerınız varmı ? bıde mıde yanması yaşayanlar ne kullanıyo gecsın dıye

Kusmayı bilmiyorum canım, dr un ne diyor? Mide yanmasına bir iki yudum soğuk süt iyi gelir diyorlar kızlar. Bende fayda etmedi ama sen de bir dene istersen. Mideye bastırıyor sanırım ekşime oluyor. Acıdan , sarımsaktan kaçınıyorum onlar fena yapıyor

Kızlar , bebek alt açmasını elimde sabunlayım öyle kaldırayım dedim, çok az bir yeri mavi, çok kısım beyaz. Ama kovada suyu mavi boyandı biraz yenisini alayım dimi

Bence gerek yok yenisine. Tuzlu suya bas, boya akması duruyorsa kullan bence. Çok mu kötü görünüyor?
Ben de aliexpresste gördüm bir şey, ama kalitesine güvenenedim. Böyle bir şey kullanışlı olur mu acaba?

Eklentiler

• 4FE0131F-1EA3-4292-B11F-FA75D9250D21.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 58
kusma arada oluyo bugunkunu belkı mıdemı üşütmüşümdür dıye dusunuyorum mıde yanmasında sut bende daha cok gaz yapıyo gaviskon falan zararsız dedıler ondanmı kullansam bılemedım bazen cok zorluyor ..demır hapıyla vıtamın mı yapıyor acaba

Arada gir iyiyim de çık meraklandik:)
Çok geçmiş olsun canım
Insallah girmeye caliscam canim dun gece epey sıkıştı nefesi sabah doktora goturduk yatis verdi ama biz istemedik cunku daha once 2 kez yattı hastanede mumkun değil ilaclari almiyor serumu söküyor ben evde yaparim tedavisini dedim dr da kotulerse aksam gelin yatisini yapin dedi elim ayagim kırılıyor sssnki oglum boyle hastayken (

Tuzlu suyu bilmiyordum sağol canım. Bu çok güzel görünüyor, fiyatı da iyi. Aliexpressten bir sürü şey aldım, özellikle giyimlerde neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım. Kızıma 4$ aldığım çok güzel çiçekli mavi bir elbise var, iki sene giydi hala yeni gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…