2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

En azindan dislerini macunsuz fircalarsan faydasini gorursun icerigindeki maddeler bulantiyi tetikliyor kizimda 20 hafta kusmustum dr macun kullanma demisti bilgin olsun.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun cocuk olunca daha zor oluyor cunku anlayamiyor neyi neden yaptiginizi Allah yardımcın olsun.

Kızlaarr çok utanarak soruyorum. Malum göbekten aşağısını göremiyoruz, ağda bende kıl dönmesi yapıyor gidemiyorum, lazeri bıraktım hamile kalınca. ne yapıyorsunuz peki? Süngerli veet duş için işe yararmı? Kaç gündür aklımdan çıkmıyor bu soru dayanamadım

Biri dugmeli biride ince penye kol manseti var ama yukari siyirabiliyorum olmadi bir tanede askili geceligim var sabahlikli onuda koyarimsabahligim kolu rahat bi tanede alirim icime sinmezse bakalim tecrube olmayinca hic dusunmeden almisiz
Aynen öyle canım

Cok gecmis olsun cocuk olunca daha zor oluyor cunku anlayamiyor neyi neden yaptiginizi Allah yardımcın olsun.
Aynen oyle canim doktor eve gitmeden su sıkışıklığı biraz rahatlatalim burda dedi ignesini ve 3 buharini yaptik gozlem de amaa yıktı ortaligi evde çok sukur daha akilli duruyor sarki falan aciyorum bi sekilde oyalaniyor ama hastane kabus cocuk icin haklı da

Ahh aynı soru bendede var. Acaba gebelikte zararı olmayan tüğ dökücü falan yok mu

Kolayina ne geliyorsa onu yap agdada yaptirabilirsin. Olmadi vur jilete sonuçta bir kerelik bir durum olmayacak malum surekli geliyor :) epilasyonla azalma olduysa yeniden cikmaz jilet kullandin diye bende epilasyonluyum yeni cikanlarin disinda jilet mevbur kalip vursanda cogaltmiyor. Ama sahsen ben agda yaptiriyorum.

Ben normal dogumdan cok korkuyorum doktora sezeryan istiyorum dedim oda şartlarin nasıl olursa òyle yaparim desi şimdiden sardı beni sitresi
Stres olma canim korkutma kendini normalin sancilari korkutuyor ama sezeryaninda sonrasi var yani oyle degerlendir birinde oncesinde agrin oluyor sonra rahatsin diğerinde sonrasinda agrin oluyor yani agri olcak her turlu kolay mi bosuna mi cennet ayaklarimiza serilmis dimi :) o yuzden akisina birak sen ve bebegin icin Hayirlisi ne ise o sekilde olsun :)

Bende birazdan migdemin yanmasi ve agrimasi ic8n gidecem doktora neyaptiysam geciremedim artik ilacmi veriyo versin gecsin ya

canım ben de yasıyorum bazen
bıraz dınlen gececektir bence
Kızlar sağolum cevaplr için. Tepik gibi değilde benim adetin ilk günü falan ağrı yapardı oraya onun gibi bişey. Kafamı oraya taktıkça daha batıyo gözüme unutunca farketmiyorum :) dinlenmek lazım azcık demekki :) mide yanması içinde ben normalde de ilaç kullanmayı sevmediğim için bişey yapmıyorum ama genelmolarak gaviscn kullandırıyor bildiğim kadarıyla drlar.

Canim kalin tuylerde veet ise yaramiyor kol gibi ince tuylere yariyor killar kalinsa hic deneme hem inda da kimyasal var bayanlarin ozel jiletlerinden al en iyisi hem agda yapsan epilasyonun zarar girurdu zaten en iyisi jilet olur

Sanırım bende akisina birakacam canım yapacak bisey yok

Haklisin canim ben normale gore epey buyuk aldim haldir haldir bol oldu dogunca da olur insallah
Ben hamilr bedenlerini okumustum. 70 kg ile 80 kg arasi large beden yaziyordu. 80 ile 90 arasi xl. Bu hamile bedeni. Ona gore aldim nasilsa dogumda bu sislik gidecek. Ben doguma da 80 kilo civari giderim tahminim. Large olur dedim. Bu sekilde lohusa takimi ve abiye elbise aldim. Gayet iyi oldu bedenleri

Internetten dogum icin gecelik lohusa takimi uygun fiyata aldiginiz yer varmi ben manavgattayim burda hiv bisey ucuz degil antalyadada nerde uvuz vardir onu bilmiyorum ah izmirde olsaydim herseyi bulurdum ama burda zor
Lohusam.com dan aldim canim. Burda 3 kisi falan ordan aldik. Bana gore uygundu ve penyesi kaliteli. Bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…