- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #30.761
En azindan dislerini macunsuz fircalarsan faydasini gorursun icerigindeki maddeler bulantiyi tetikliyor kizimda 20 hafta kusmustum dr macun kullanma demisti bilgin olsun.kusma arada oluyo bugunkunu belkı mıdemı üşütmüşümdür dıye dusunuyorum mıde yanmasında sut bende daha cok gaz yapıyo gaviskon falan zararsız dedıler ondanmı kullansam bılemedım bazen cok zorluyor ..demır hapıyla vıtamın mı yapıyor acaba
Cok gecmis olsun cocuk olunca daha zor oluyor cunku anlayamiyor neyi neden yaptiginizi Allah yardımcın olsun.Insallah girmeye caliscam canim dun gece epey sıkıştı nefesi sabah doktora goturduk yatis verdi ama biz istemedik cunku daha once 2 kez yattı hastanede mumkun değil ilaclari almiyor serumu söküyor ben evde yaparim tedavisini dedim dr da kotulerse aksam gelin yatisini yapin dedielim ayagim kırılıyor sssnki oglum boyle hastayken (
Aynen öyle canımBiri dugmeli biride ince penye kol manseti var ama yukari siyirabiliyorum olmadi bir tanede askili geceligim var sabahlikli onuda koyarimsabahligim kolu rahat bi tanede alirim icime sinmezse bakalim tecrube olmayinca hic dusunmeden almisiz
Teşekkür ederim canim benimÇok zor canım, çok geçmiş olsun.
Cok sagol canimm aminn insallahÇok ge
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin iyileşsin kuzun
Aynen oyle canim doktor eve gitmeden su sıkışıklığı biraz rahatlatalim burda dedi ignesini ve 3 buharini yaptik gozlem de amaa yıktı ortaligi evde çok sukur daha akilli duruyor sarki falan aciyorum bi sekilde oyalaniyor ama hastane kabus cocuk icin haklı daCok gecmis olsun cocuk olunca daha zor oluyor cunku anlayamiyor neyi neden yaptiginizi Allah yardımcın olsun.
Ahh aynı soru bendede var. Acaba gebelikte zararı olmayan tüğ dökücü falan yok muKızlaarrçok utanarak soruyorum. Malum göbekten aşağısını göremiyoruz, ağda bende kıl dönmesi yapıyor gidemiyorum, lazeri bıraktım hamile kalınca. ne yapıyorsunuz peki? Süngerli veet duş için işe yararmı? Kaç gündür aklımdan çıkmıyor bu soru dayanamadım
Kolayina ne geliyorsa onu yap agdada yaptirabilirsin. Olmadi vur jilete sonuçta bir kerelik bir durum olmayacak malum surekli geliyor :) epilasyonla azalma olduysa yeniden cikmaz jilet kullandin diye bende epilasyonluyum yeni cikanlarin disinda jilet mevbur kalip vursanda cogaltmiyor. Ama sahsen ben agda yaptiriyorum.Kızlaarrçok utanarak soruyorum. Malum göbekten aşağısını göremiyoruz, ağda bende kıl dönmesi yapıyor gidemiyorum, lazeri bıraktım hamile kalınca. ne yapıyorsunuz peki? Süngerli veet duş için işe yararmı? Kaç gündür aklımdan çıkmıyor bu soru dayanamadım
Stres olma canim korkutma kendini normalin sancilari korkutuyor ama sezeryaninda sonrasi var yani oyle degerlendir birinde oncesinde agrin oluyor sonra rahatsin diğerinde sonrasinda agrin oluyor yani agri olcak her turlu kolay mi bosuna mi cennet ayaklarimiza serilmis dimi :) o yuzden akisina birak sen ve bebegin icin Hayirlisi ne ise o sekilde olsun :)Ben normal dogumdan cok korkuyorum doktora sezeryan istiyorum dedim oda şartlarin nasıl olursa òyle yaparim desi şimdiden sardı beni sitresi
Yok canım 16. Haftada paşa oldu benimkilerWintersun canım senin bebişlerin cinsiyeti kızmįydı benim en son okudugumda kiz demisti doktor sana listede yazmiyo
Kiz masallah neren kilolu senin ayol bide kilom var diyon hamile dedigin boyle olur zatenBekle geliyor :)Eki Görüntüle 2138514
Bebeginiz icerlerde biryerlere tepik atiyosa ondan olabilir benimkide mesaneye tepik attigindan vajinadan bisey cikacakmiş gibi oluyo kaç sefer gittim doktora benimle dalga geçti bebegin mesaneyi top olarak kullaniyo agrin sizin ondan oluyo diye
Bende birazdan migdemin yanmasi ve agrimasi ic8n gidecem doktora neyaptiysam geciremedim artik ilacmi veriyo versin gecsin ya
Kızlar sağolum cevaplr için. Tepik gibi değilde benim adetin ilk günü falan ağrı yapardı oraya onun gibi bişey. Kafamı oraya taktıkça daha batıyo gözüme unutunca farketmiyorum :) dinlenmek lazım azcık demekki :) mide yanması içinde ben normalde de ilaç kullanmayı sevmediğim için bişey yapmıyorum ama genelmolarak gaviscn kullandırıyor bildiğim kadarıyla drlar.canım ben de yasıyorum bazen
bıraz dınlen gececektir bence
Daha nerem kalmis kilo var bacim incexik degilim :) karnim agzima kadar buyudu gordunmu :)Kiz masallah neren kilolu senin ayol bide kilom var diyon hamile dedigin boyle olur zaten
Canim kalin tuylerde veet ise yaramiyor kol gibi ince tuylere yariyor killar kalinsa hic deneme hem inda da kimyasal var bayanlarin ozel jiletlerinden al en iyisi hem agda yapsan epilasyonun zarar girurdu zaten en iyisi jilet olurKızlaarrçok utanarak soruyorum. Malum göbekten aşağısını göremiyoruz, ağda bende kıl dönmesi yapıyor gidemiyorum, lazeri bıraktım hamile kalınca. ne yapıyorsunuz peki? Süngerli veet duş için işe yararmı? Kaç gündür aklımdan çıkmıyor bu soru dayanamadım
Sanırım bende akisina birakacam canım yapacak bisey yokStres olma canim korkutma kendini normalin sancilari korkutuyor ama sezeryaninda sonrasi var yani oyle degerlendir birinde oncesinde agrin oluyor sonra rahatsin diğerinde sonrasinda agrin oluyor yani agri olcak her turlu kolay mi bosuna mi cennet ayaklarimiza serilmis dimi :) o yuzden akisina birak sen ve bebegin icin Hayirlisi ne ise o sekilde olsun :)
Ayy ben ilk mesajda kizceler diye attim neyse kızanlar olsunYok canım 16. Haftada paşa oldu benimkiler
Sağlıkla gelsinler inşallah
Ama dediğinde haklısın önce kız demişlerdi
He kiz ne guzel olmussun tam istedigim gobek ben ancak son aylarda o kadar olurum beninde var kilom bebegim 75 oldum bile felaket yiyorum sonum ne olursaDaha nerem kalmis kilo var bacim incexik degilim :) karnim agzima kadar buyudu gordunmu :)
Ben hamilr bedenlerini okumustum. 70 kg ile 80 kg arasi large beden yaziyordu. 80 ile 90 arasi xl. Bu hamile bedeni. Ona gore aldim nasilsa dogumda bu sislik gidecek. Ben doguma da 80 kilo civari giderim tahminim. Large olur dedim. Bu sekilde lohusa takimi ve abiye elbise aldim. Gayet iyi oldu bedenleriHaklisin canim ben normale gore epey buyuk aldim haldir haldir bol oldu dogunca da olur insallah
Lohusam.com dan aldim canim. Burda 3 kisi falan ordan aldik. Bana gore uygundu ve penyesi kaliteli. Bak istersenInternetten dogum icin gecelik lohusa takimi uygun fiyata aldiginiz yer varmi ben manavgattayim burda hiv bisey ucuz degil antalyadada nerde uvuz vardir onu bilmiyorum ah izmirde olsaydim herseyi bulurdum ama burda zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?