2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim kalin tuylerde veet ise yaramiyor kol gibi ince tuylere yariyor killar kalinsa hic deneme hem inda da kimyasal var bayanlarin ozel jiletlerinden al en iyisi hem agda yapsan epilasyonun zarar girurdu zaten en iyisi jilet olur
Kız göremiyom kii jileti nasıl kullanayım yoksa karambole kullanılırmı?
Kol tüyleri gibi ince değiller, kalın olmasa da.
Hep zayıftım ki ben

He kiz ne guzel olmussun tam istedigim gobek ben ancak son aylarda o kadar olurum beninde var kilom bebegim 75 oldum bile felaket yiyorum sonum ne olursa
Bende istahlandim valla yemegi yiyorum 1 saat sonra acikiyorum birde is yerinde odada 6 kiaiyiz utaniyorumda gidip birsey almaya :) ben daha cok alirsimda troitlerim.hizli calisiyor :)

Bi xl da ben alayım o zaman sabah tartıldım 88 im
10 kilo daha alırım ama ben
Kıpırdamadan yatıyorum ye yat ye yat

Canim bende en az 85olurum gibi xl aldim birde sezaryen olucam yarayi sıkmasin diye bol olsun dedim

Ağda ben yaptıramıyorum vücudumun neresine yaptırsam kıl dönmesi oluyor. İyi gelmiyor demekki bana, öyle cins bir vücut benimki. Jilet yaparım da görme alanının dışında kaldığu için korkuyorum. Aktarlarda satılan, karınca,hamam otu yağı, veya veet hassas ciltler geliyor da aklıma, faydasını bilmiyorum hiç almadım

Esine yaptır ne gune duruyor esler

Bende şu an açım
Yani aç değil de içim kıyıldı öyle
Kv balıkesire gitti babası ameliyat olacak yarın inşallah sağ salim atlatır
Eşim rapor aldı o da kestiriyo kalk bana biley getir diyemem ki
Başucumdaki abır cuburlarda bitmiş
Gizli no dan arayıp uyandırsam mı sapık gibi

O kadaroldu mu ki kiz karnin iste o jiletler kesmez tenini
Arkadan hala fıstığım ama önden bakınca tişörtün altında karpuz var gibi ))))
Kesmiyorlarsa görmesem de tahminle yaparım herhalde. Rusyada arkadaşlarıma kocaları yapıyordu ama ben ummuyorum tabiki, benimki türk erkeği. Üstünkörü bile teklif edemem

Kendime hep alıyorum ama çocuk için almamıştım bir şey. Deneyeyim bakalım güzel çıkarsa kullanırım, çıkmazsa da pahalı değil zaten dediğin gibi

Sizin en azindan karniniz buyumus benim karnim yerine goguslerim buyuyor kafayi yicem zaten buyuk iki katina cikti resmen
Oda buyudu ama karnim sagolsun gecti birde benimki cok yukari cikti ve yan yatiyor ondan buyudu bu kadar surekli kafasi sag boslugumda ayaklari sol enine yatiyor

Ben makinenin cımbız başlığıyla yapıyorum. Normalde hiç canım acımazdı ama artık gözümden yaş geliyor. Türkiyeye döndüğümde tekrar ağdaya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…