2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bi tedirgin oldum cok mu tosuncuk oldum ne

Su 2, 3 gündür bahar islerinde gına geldi. Cok yoruldum ya... hele bugün terzilik isler kuru temizlemeler falan derken 4 saat disarda kaldim. Kasik agrisindan ölüyorum resmen
Minik kuzular senin belin de benim gibi cukur. Bel agrisi cok yasiyor musun. Öndeki yük arttikca tasiyamaz oldum. 25 de birden yukum artti sanki ya

Ama sen tesetturlusun ona gore bi tik genis giyinmen normal. Pembesi tam ustune gore. Digerini de rahat edeyim diye almistin zaten. Bence kafani takma. Gayet iyi olurlar. Ben ust bedenden cok büyümüyorum. Karnim futbol topu gibi firlar. Biraz da kalca disari cikar o kadar. O yuzden suanki bedenime gore aldim

Belim felaket agrir benim zaten fitik da var canim ama sol tarafima yatmayi aliskanlik edinince fark ettim ki cok bi agrim kalmadi tabi dolanirsam felaket agriyor

Günaydın tatlım. Sen bilirsin kuzum Beylik pazarı hangi günler kuruluyordu unuttum ben günlerini. Ağırlaşmadan bir de orayı gezmek istiyorum güzel bir pazar çünkü orası.
Cnm beylik pazarı çarşamba ve pazar günü kuruluyor ama kıyafet ağırlıklı bakicam dersen pazar gel

Evet yine bi tık bol göbis de var simdi ondan mi oldu acaba zaten tesetturluyum aman bol olsun dar olmasin modunda gitmekten bu takintim

Kız göremiyom kii jileti nasıl kullanayım yoksa karambole kullanılırmı?
Kol tüyleri gibi ince değiller, kalın olmasa da.
Hep zayıftım ki ben
Yaw ben dün özel bölgeye ağda yaptırdım akşam eve geldim nette bir kaç yorum okudum çok moralim bozuldu. Ya bişi olursa diye. Hemşire ve ebem sakıncası olmaz dedi bir çok kişide yaptırmış. Sende git istersen evham yapmazsan

Belim felaket agrir benim zaten fitik da var canim ama sol tarafima yatmayi aliskanlik edinince fark ettim ki cok bi agrim kalmadi tabi dolanirsam felaket agriyor
Bel agrisi bemdede oluyo özellikle bilasik makinasını yerleştirip boşaltirken ve dikilerek is yaparken çok agriyo

Iste o cukur bel var ya. Fitik ta oluyor kayma da. Sende benim gibi one kayma da vardir. Öndeki yuk daha da artinca bakalim nolacak. Ben yerimden kalkamam diye carsi pazar islerini ileri haftalara hayatta birakamam.

Evet yine bi tık bol göbis de var simdi ondan mi oldu acaba zaten tesetturluyum aman bol olsun dar olmasin modunda gitmekten bu takintim
Ama dogrusu da bu. Omuzlarin otursun kol boyu tam olsun. Gerisi genis olsa da olur. Omuzlarin oturmasa da kol boyunu yaptir. En kotu kimono gibi durur

Iste o cukur bel var ya. Fitik ta oluyor kayma da. Sende benim gibi one kayma da vardir. Öndeki yuk daha da artinca bakalim nolacak. Ben yerimden kalkamam diye carsi pazar islerini ileri haftalara hayatta birakamam.
Benim dusuncemde bi an once halletmek belimin basima is acacaginin farkindayim merakla bekliyorum yani yuk artinca ne yapacam insallah bisey olmadan atlatiriz normalde zor zaten

Ama dogrusu da bu. Omuzlarin otursun kol boyu tam olsun. Gerisi genis olsa da olur. Omuzlarin oturmasa da kol boyunu yaptir. En kotu kimono gibi durur
Omuzlarim tam oturdu sadece pembe olanin ki uzun biraz ama oda hosuma gitti dursun oyle biraz daha tosuncuk olursam tam olabilir bana

Bel agrisi bemdede oluyo özellikle bilasik makinasını yerleştirip boşaltirken ve dikilerek is yaparken çok agriyo
Bende duramazdim ayakkta oglumdan sonra cok kotu oldu belim ondan once ne agridigini bilirim nede sizladigini gebelikten sonra fitik olustu iste sende aday gibisin desene

Benim el mahkum bütün temizlikler eşimde
Kv hayatta yaptırmam ağdacı çağırsam eve ağdaya dayanmam imkansız bıyık bile yaş getiriyor gözümden
O kasılma riskine hiç giremem çok tehlikeli
Hayir canim sen sakin agda isine girme ben bile plesenta asagida diye yaptirmadim.simdi yukari cikti ama yine yaptirmiycam doguma yakin goderim.riske gerek.yok

Dur kızzz beni telkin etmeye çalışırken kendin şüpheye düştün
Olur sana ben devasal büyüyorum ondan dedim senin fizik çok iyi şu an maşallahhhh

Hayir canim sen sakin agda isine girme ben bile plesenta asagida diye yaptirmadim.simdi yukari cikti ama yine yaptirmiycam doguma yakin goderim.riske gerek.yok
Aynen canım riske girmeye hiççç gerek yokk
Her zaman tertemiz oluruz ama böyle çaresiz de kalınabiliyormuş

Bende buyuk gobis seviyorum ama bol giyince sahit lazim benim hamile olduguma soyle karnimi gere gere gezsem daha sevinicem
Haha benimki 6. Aya girdigim gun icten gerilip agridi 3 gun boyunca sonra birden buyudu zaten benimki buyudumu ic karnimin yirtildigini hissediyorum dun aksamdan beride sol kasigima agri giroyor niyeyse diyorum kotu bisi olsa 2 kqsigimda agrir yada karnim falan

Yok canim ya bu ayna biraz yalanci ince gosteriyor birde ben enine giden biriyim o daha kotu bebis icerde daha cikinca olur sanirim tabi bu yemeyle ne olur bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…