2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah Beraat gecemizi mübarek etsin , dualarınız ibadetlerini kabul etsin inşallah..
Akşamdan beri ben sancıdan kıvranıyorum ama bence gaz sancısı Yürüyorum olmuyor yatıyorum olmuyor sanki karnım birazdan yarılacak ya da ben gazdan havaya uçucam

Bu gazlar ne olacak ya :) bende oyleyim valla kasigimda agri var ama gazdan yani belli

Amin canim insallah

Erken doğum riski oluyor genelde canm

Günaydın kızlar. Şeker ölçümleri falan başlamış, bende çok korkuyorum varmıdır diye. Birde canınm tatlıdan başka birşey çekmez oldu hamilelikten önce ağzına tatlı sürmeyen ben kendimi okadar zor turuyorum ki yememek için. Haftaya yaptırcam bende şeker yüklemesi inşallah normaldir. Şeker çıkanların belirtileri oluyormu şekerleri yükseldiğinde?

Belirtisi yemekten bir süre sonra ağırlık hissi, baş dönmesi, bazen göz bulanık görür. Bazen de hiçbiri olmadan yükselenler de var grupta.

Bende ilk aylarda hep acile gittim ama hiç memnun olmadığım olmadi
Fotoğrafı çekiyorlar ama alamiyosun orda kalıyor
Dogrudur ben membun degilim sadece acil degil normal miayne icinde gebelik polk gittim yine ayni bemim drum ayrintili sekilde bakip anlattigi icin bunlar bana bos geliyor

Günaydın güzel anneler Kabus dolu bir geceden sonra sabah oldu çok şükür çok korkunç bir geceydi

Nesrinay86 dediği gibi canım bide bende belirgin olarak anladığım gözlerimin önünden beyaz pullar dökülüyor gibi oluyor pul varmış gibi Zannetiyorım çok yükselince böyle oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…