2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bugünde benim kizçe çok hareket etmiyo insallah bisey yoktur yarinda konturolüm var şeker yûklemeside yapilacak

Ben cok yorulursam sertlesme oluyor oldugu zaman ya uzaniyorum yada ayaklarimi uzatinca geciyor bu ara oluyor onceden olmuyordu

Arkadaslar bugünde benim kizçe çok hareket etmiyo insallah bisey yoktur yarinda konturolüm var şeker yûklemeside yapilacak
Benimki 1 haftadır neredeyse sakin canım yoktur bişey korkma oynuyolar bizle bu yaramazlar :)

2.saat de 108 cikti o arada fistik attim agzima
Ilk saat cok cok iyi cikmis. Artik aradaki atistirmalari azaltmak lazim o zaman 2 saat sonraki sekeri tam olcemiyorsun maalesef. Benim dun tokluk 138 di arada atistirdigim icin. Yemekten 1 sa sonra annemde masanin ustunde bir tane rondo gordum agzima attim. Yemekte de beyaz ekmek tuketmistim. 2 saat sonra tokluk 138 cikti. Bugun de mantiyi abarttim ve 2 sa seker 128 cikti. Sekeri biraktim acaba beyaz unu azaltmasam kurtarir mi dedim. Evet 150 civarlarindan 130 lara geriledi ama beyaz ekmek varken sinirin altina dusmedi.

Ben bugün dikkat etmedim 156 ilk tokluk sonra 2. 114 beynim zonkluyordu zaten 156 çıktığında anlamıştım:)

Valla fistik dedigimde toplasan 7-8 adet ancadir bi de bi avucu doldurmayan leblebi o kadar aslinda hic bisey yememek lazimdi ama neyse 15 gun devam beyaz ekmek tam bi dusmanmis anladigim

Ben çavdar ekmeği alıyorum canım. Ama orda yazan bir dilim iki dilimle doymuyorum her zaman ekmek çok yiyen kilo almayan insanım . azcık ekmekle karnım bomboş kalıyor gibi. Otla, elmayla , peynirle midem tokluk hissetmiyor doyurucu yemek istiyorum artık

Aslinda bugun kizim pasta yerken iki catal almistim demek ki abartmamisim nefis koreltmek yeterli geliyor
Ay bugün ben de ufak parça pasta yedim :) kızımla eşim yedi dayanamadım. Kendim hazırlamıştım bir de. Canım çekti. Hiç simit almayan yemeyen ben bugün okulun önünde satılan simite bile hasretle baktım. Zaten sabahtan beri başım ağrıyor günlerdir yarı aç yarı tok yaşamaktan

Canlar seker yûklemwsine giderken kac saat aclik gerekiyo acil ben yarin yaptiracamya

Ben sabah 9 yaptiracam 12 den sonra yemesem bisey yetmezmi doktorum bana 12 saat demediki ozaman benim 12 saat olmuyo budoktorlar neden saat olarak sòylemiyo

Vallla ceyrek simit yedimm kahvaltida yalan degil bi dilim tam bugday ekmekte yedim aslinda bakarsan bugunki aldigim kalori 1200 u gecmemistir

Yesen cok mu firliyor ki canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…