2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben birde 3 ay hergun progestan igne sonraki 2 ay haftali pruloton igne oldum hala kalcalarim dugum dugum ama bu gune getiren Allahima sukurler olsun ne catlak umrumda ne agri yeterki oglum saglikla hayirla dunya gelsin benim icin yeter
Hauatımda ilk kez bu kadar ilaç kullandım inan ki bünye alışık değil ama bebişler için can kurban. Çatladın mı ki yavru sen

Hauatımda ilk kez bu kadar ilaç kullandım inan ki bünye alışık değil ama bebişler için can kurban. Çatladın mı ki yavru sen
Ben ilacla buldugim icin bana az bile geliyor sana cok gelmesi normal canim ben 4. Aydan sonra catladim ki cok krem.kullabmama ragmen ama olumlu bakiyorum onlar oglumdan kalan miras bana

Valla bende az tuzlu yapiyordum ama yok olmadi sifir tuz gercekten ayaklarimi bacaklarimi rahatlatti bence sende oyle yap
Çok sağol canım bir de hareketsizim ya biraz ayağa kalksam ödem başlıyor maalesef , ben de öyle yapayım önümüz daha çok sıcak

Ben ilacla buldugim icin bana az bile geliyor sana cok gelmesi normal canim ben 4. Aydan sonra catladim ki cok krem.kullabmama ragmen ama olumlu bakiyorum onlar oglumdan kalan miras bana
Amannn boşversene canım çocuk diye yanmaktansa her yerimiz çatlasın boşver ben oğlumda ayak bileklerime kadar çatladım sadece karnımda yok kaşıntısı zor olduğu için bu kadar üzerine düşüyorum yoksa onuda umursamicam

Catlayinca kaşıntı oluyor mu ki canim?

Masallah kizlar bu topikteki hamisler yavas yavas dogurmaya basliyo sanirsam:)))
Tatlım doğum yapan arkadaşın özel durumu vardı serklajlıydı ve ikiz bebekti sürekli yatıyordu çok şükür kurtuldu bebişlerde şuan için iyi yoksa bizim asıl doğumlar gelecek ay başlar

Tatlım doğum yapan arkadaşın özel durumu vardı serklajlıydı ve ikiz bebekti sürekli yatıyordu çok şükür kurtuldu bebişlerde şuan için iyi yoksa bizim asıl doğumlar gelecek ay başlar
Ayy ikiz miydi cok sevindim :)) Allah bağışlasın uzun ömürler versin her ikisine de canim.sizin doğumlar yaklastikca ben de heyecan yapiyorum :))

Çatlamaya başlayacağı zaman oluyor canım bide güzel tatlı tatlı kaşınıyor ki sorma herkesin içinde uyuz gibi kaşındığımı bilirim
Benimki kasinmadi hic.demekki catlamaya daha zamani var.6 aylik olduk sukurler olsun.herhalde benimkide catlamaya baslar ama sorun degil heryeri catlak olsun dedigin gibi,yeter ki bebegimiz sapasaglikli gelsinde :)))

Benimki kasinmadi hic.demekki catlamaya daha zamani var.6 aylik olduk sukurler olsun.herhalde benimkide catlamaya baslar ama sorun degil heryeri catlak olsun dedigin gibi,yeter ki bebegimiz sapasaglikli gelsinde :)))
Sürekli nemli tutmaya çalış birde bailamadıysan herhangi bi ürün kullanmaya başla istersen. Herkes çatlayacak diye bişey yok ama genelde çatlıyruz tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…