2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben dün akşamdan bu yana bulantı ishal pertim yapılabilecek herşeyi yaptım, ilaç da içtim. Dr bunla da geçmezse gel serum takalım artık dedi

Canım üzüldüm olabiliyor işte benimde kuzenlerimin çok kötü oldu birtanesi karnını gerdirme ameliyatı olacak göbeği olmadığı halde sırf çatlaklar için sen bol bol kremle yağla kırı bırakma

Canın sağolsun kuzum. Ha şimdi ha 9.ayda, çatlayacaksa çstlıyor, ağlama. Biz anneyiz , çantamızda taşımıyoruz bebeği, canımızdan Kanımızdan, kemiğimizddn dişimizden daha nelerimizden ödün vererek hayata getiriyoruz yavrularımızı. O çatlakların hasretini çeken nice kadınlar var canım benim.

Ya canım doktorum hiç demiyo bana bende bilemedim yani başlasam mı başlamadan mı ama bacagima da kramp giriyor bayadır yarın gidip yazdraym saglik ocağına
Tatlım ebelerde sağlık ocağı druda yönlendirir zaten seni neredeysen hepimiz kullanıyoruz tedirgin olma kullanmak için yani

Vallahi ayıp olmasa sana şu bacaklarımın resmini atarım bi güzel ama neyse anne olmak ödün vermek canım benim nelerden vazgeçeceksin onlar gözüne bile görünmeyecek ama sen iyi bir git gel yağlan ypksa kaşıntısı rahatsız eder seni

Ben hic sormadim oda hic birak.demedi canim.en son bana dedi ilk hedefimiz 36. Hafta bu haftaya gelirsek kuvez ihtiyacimiz olmaz dedi bence o jaftaya kadar kullaniriz galiba
Aman canım zararı olmasında bi süre sonra epey yol aldık çünkü belki keserler 32 de falan ama ben bi sorucam

Kizlar benim ayaklarimda cok sislik vardi tuzu az kullanmama ragmen yinede su toplamis gibi oluyordu 3_4 gundur sifir tuz kullaniyorum bugun ayaklarim cok sis degil sizinde aklinizda olsun diye yaziyorum
Canım yemekleri de mi tuzsuz yapıyorsun, az tuzlu yiyorum ama hiç tuzsuz zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…