• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hamilelikte nar yemek zararlı diye okudum bazı sitelerde. Tıbbi siteler değildi kadın ve hamilelik üzerine olan sitelerde. Siz ne dusunuyorsunuz
Ay deme ben daha dun kocaman bi nari tek basima yedim :( nite zararliymiski????

Kizlar su meyve karsilastimalari varya bebeklerle ilgili cook hosuma gidiyo:KK37: gecen hafta chia tohumu kadardi simdide portakal cekirdegi kadar olmus bebisim :KK200::KK200:

Ay deme ben daha dun kocaman bi nari tek basima yedim :KK43: nite zararliymiski????
Sözüm ona düşük riski varmış. Bana hic inandirici gelmedi. Ben tüp bebek hastası olarak hamile kaldım. Kalp atışını duyunca doktor ila uzunca konuşma yaptık. Özellikle sormadım bana bütün meyvelerden yemeni söyledi. Taze olsun dedi. Yasak olan ne dedim konserve ve diyet ürünleri dedi. Araştırdım bende herhangi bir uzman doktorun öyle bir söylemi var mı diye yok bulamadim. Aslında araştırma yaparken öyle yapmak lazim

Nar ilk aylarda düşüğü sebeb oluyor diye biliyorum bende her ihtimale karşı yemeyin arkadaşlar üç ay en azından

Hayır zararlı değil her zararlı denen şeye neden inaniyosunuz aksine inanılmaz faydaları var nar ve nar suyunun bebek gelişiminde önemli bi faktöre sahip bi meyve
Ya ben aslinda cok tatilmamaya calisiyorum bu tarz seylere hamileyken de normal duzende beslenmeye devam edecegim ama zararlimis deyince niye ki dedim bi an

Ya ben aslinda cok tatilmamaya calisiyorum bu tarz seylere hamileyken de normal duzende beslenmeye devam edecegim ama zararlimis deyince niye ki dedim bi an
Nar suyu tansiyon düşürmekte çok iyi diye biliyorum,belki onunla bi alakası olabilir hani kararında yenmezse fln,sonuçta her şeyin fazlası zararlı

Maydanoz gerçekten zararlı düşük riski yapıyor ananas zararlı bi kaç baharat çeşidi var tam aklımda değil onlar zararlı bunlara dikkat etmek lazım ve hatta günde bi porsiyon nar yemek içeriğinde bulunan vitaminler bebek gelişimde inanılmaz faydaları var allahın izniyle

Beybiler şey soracağım.Bir hamileliğin kimyasal olup olmadığı beta sonuçlarıyla meydana çıkıyormu ki? Şayet kimyasal gebelikse bu ne zaman anlaşılıyor?

Sözüm ona düşük riski varmış. Bana hic inandirici gelmedi. Ben tüp bebek hastası olarak hamile kaldım. Kalp atışını duyunca doktor ila uzunca konuşma yaptık. Özellikle sormadım bana bütün meyvelerden yemeni söyledi. Taze olsun dedi. Yasak olan ne dedim konserve ve diyet ürünleri dedi. Araştırdım bende herhangi bir uzman doktorun öyle bir söylemi var mı diye yok bulamadim. Aslında araştırma yaparken öyle yapmak lazim
Ben tam emin degilim ama sanki nar suyu rahmi kalinlastirip kolay tutunmayi sagliyor diye bi kur var sanki
Nar ilk aylarda düşüğü sebeb oluyor diye biliyorum bende her ihtimale karşı yemeyin arkadaşlar üç ay en azından
Bidaha yersem en azindan yarisini esime vereyim bari ;) bizim burda nar yok gibi bisey uc sene iki uc defa anca gordum markette gecen gidince aaa nar diye nasil sevindim :))

Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Gecmis olsun canim, insallah hersey normale doner

Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Çok geçmiş olsun canım benim Allah kolaylık versin gerçekten çok haklısın :KK200:

Maydanoz gerçekten zararlı düşük riski yapıyor ananas zararlı bi kaç baharat çeşidi var tam aklımda değil onlar zararlı bunlara dikkat etmek lazım ve hatta günde bi porsiyon nar yemek içeriğinde bulunan vitaminler bebek gelişimde inanılmaz faydaları var allahın izniyle
Anam zararli ne varsa ben yemisimya :KK70:
Bi haftadir koca ananasi kestim attim dolaba sabahlari kahvaltida tatli niyetine

Beybiler şey soracağım.Bir hamileliğin kimyasal olup olmadığı beta sonuçlarıyla meydana çıkıyormu ki? Şayet kimyasal gebelikse bu ne zaman anlaşılıyor?
Evet beta degerinin az artması yada düşüş göstermesi bunun yanında kanamanın eşlik etmesi kimyasal gebeliğin göstergesi

Anam zararli ne varsa ben yemisimya :KK70:
Bi haftadir koca ananasi kestim attim dolaba sabahlari kahvaltida tatli niyetine
Ay bende hep ananas suyu içiyorum çokta severim ananasta yedim ne zararı varki dktr bana da herşeyden yiyebilirsin dedi narı bende duymuştum eşime sürekli hazırlıyorum ama kendim yemedim ne olur ne olmaz diye

Çok geçmiş olsun rabbim kolaylık versin inşllah bundan sonrası rahat geçer

Evet beta degerinin az artması yada düşüş göstermesi bunun yanında kanamanın eşlik etmesi kimyasal gebeliğin göstergesi

Peki betada meydana gelen bu düzensizlik baştan berimi belli oluyor yoksa birden mi oluyor. Ben mesela ortalama 4 kere beta ölçtürdüm düzenli devam ettim. Bat 2 gün geçti.Kimyasal gebelik şıkkını eleyebilmem için belli bir süre geçmesimi gerekiyor, yoksa bunu sadece doktormu anlar.

ben düşük yapıyorum hala kanamam devam ediyor canım kese görülmüyor bhcg düşüşe geçiyor ve lekelenme devamında kanama kese gorulmeyince şüpheler başlıyor ben lekelenmeyle şüphelendim gittim

Back
X