2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kasık ağrısı batması yaşadığınız taraftaki bacağınızda ağrı oluyormuydu. Benim hep sol kasık ağrım oldu, en başından beri solda hissediyorum. 2 gündür sol bacağım ağrıyor. Özellikle üst taraflar, var mı böyle ağrı yaşayan? Bacak ne alaka onu anlayamadım.

Ben gittigimde kese gözükmedi hcg bakıldı ertesi gün gittim sonuc 2167 yine görwmiyorum dedi sonra içimde sekiz cizdi ve keseyi gördü minicik bir noktacıktı sakin ol daha cok kücüktür cihazı iyi değildir yeterince bakmamıstır gec döllenmedir aklına en kötüsünü getirme hemen

Canım doktora gittiginde şikayetinden bahset yüksek ihtimal magnezyum vericektir hamilelikte magnezyum eksikligi eklem agrıları yapıyor

Benim de oluyor canım solda ağrı ve bazen aynı bacakta uyuşma oluyor

Yaptim bir yudumda mahvoldum kusuyordum
Bende bademcik yok ama ben de geçen haftadan beri gıcık ve öksürükle uğraşıyorum tuzlu suyla gargara yaptım iyi geldi. Babam bademcikleri sisince sirkeli suyla gargara yapar ondan demiştim
Bir limonu sıkıp içine yarım çay kaşığı karabiber döküp onu icersen başta çok yakıyor boğazı ama sonra ateşle beraber mikrobu vücuttan atıyor canım. Çocuklar ve hamileler hasta olmasın

İçim rahatladı, sağolasın

Benim çok şükür kanama felan yok doktorum her ihtimale karşı dedi

Ben varım bitanem hep sol kasığım ağrıyordu hâlâ da ara ara ağrıyor kesem sol taraftaymis doktoruma sordum normal bebek yerleştiği için ağrı oluyor dedi bu ara mide bulantısı falanda olur dedi benimde sol bacağım ağrıyor hatta dün ayağı kalktım öyle bi ağrı di ki damarım çekiliyor sandım koltuğa oturdum geçene kadar kalkmadım bugün yok şükür ama ara sıra oluyor bende de zaten benim gebeligimi öğrenme sebebim sol bacağım daki agrıydı bi kadın gebelik belirtisi yazmıştı bendede hiç ağrı olmazdı dikkatimi çekti yaptım gerçekten te hamile olduğumu öğrendim o ağrı sayesinde

Ben bugün gittim, 6+2 yim kalp atışını bırak bebeği bile göremedim.

Bir hafta sonra endişelerim boşuna diyeceğim biliyorum. Ama annelik = evham işte.

Merhaba ben kullaniyorum doktoruna gidip gorus canim uygun birsey verecektir.
İşe yarıyor mu peki ?

Her bebek birbirinden farklı lütfen karşılaştırmayın kardeş bile olsa endişelenmeyin
Haklısın galiba. Bu farklı olacak demek ki.

Kizlar hangi hafta acaba cinsiyet bilinir
12 hafta gibi tahmin edilebilir ama ilk bebeğimde kesin olarak 6 aylıkken öğrenmiştik. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Endise etme bugun bende 6+0 idim gittim ve kese boştu. İcime sinmedi kendi doktoruma gittjm ve kalbinjn bile attığını gordum yani cihazdan cihaza fark ediyor lutfen stres yapma.
Evet olabilir. Ben de bu doktora ilk kez gittim, bazı sebeplerden dolayı başkasına gitmek istemiyorum. Haftaya belli olur.

Kizlar ne olur bi cevap verin lutfen basina gelen bilen yok mu
Limonlu su, karbonatlı su ile çalkalamak, sık sık ılık sıvı tüketmek iyi gelir. Ihlamur içebilirsin ama dr sormadan bitki çayı içme. Geçmiş olsun

Reactions: D-E
Kızlar bana İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı Bostancı civarı olursa çok memnun olurum
Doktorumu değiştirmek istiyorum bir kaç sebepten ötürü.

Kızlar merhaba,
Yarın doktora gidicem Çarşamba gününe biyopsi için gün almıştım normalde, salı günü de yani yarın için de kan tahlili anestezi muayenesi için çağırmışlardı. Gebelik durumu çıkınca nasıl bir yol izlenecek çok merak ediyorum çok endişeliyim. bu durumda rahim ağzından parça alsalar bile anestezi uygulamazlar mı acaba hamile olduğum için, keseyi görecek miyim herşey yolunda mı kafamda bir sürü soru yarın sizlere güzel haberlerle döneyim benim için dua edin nolur

Benim bugün değerim 3640tı alttan muayene ile çok zor buldu keseyi 5+0ız. Tedirgin olma herkes daha bile geç görüyor

İnşallah güzel haberler ile dönersin dualarım seninle allah yardımcın olsun

Kızlar tiroid değerim 6.47 çıktı bugün bebegimizin kesesini görmüştük girişim yüksek çıkınca çok moralim bozuldu yarin edilebilinir gideceğiz benim gibi böyle olan var mı aranızda hap tedavisine başlanırsa bebek için zararı olur mu? Çünkü zeka geriliğinden bahsediliyor ((

Ben varım tiroid bezlerim alındı bu sebepten hap kullanıyorum eger kullanmazsam zeka geriliği söz konusu ilacın bebege bir zararı yok için rahat olsun

Canım doktora gittiginde şikayetinden bahset yüksek ihtimal magnezyum vericektir hamilelikte magnezyum eksikligi eklem agrıları yapıyor
Aa bu çok mantıklı gerçekten perşembe günü randevum ağrıları mutlaka söyleyeceğim çok teşekkür ederim canım.

Ben varım tiroid bezlerim alındı bu sebepten hap kullanıyorum eger kullanmazsam zeka geriliği söz konusu ilacın bebege bir zararı yok için rahat olsun
Teşekkür ederim içim birazda olsa rahatladı zeka geriliği riski çok kötü bir durum ya önceden böyle bir durumum yoktu hamilelikten oldu sanırım

Kızlar bazen gerçekten sizi anlayamıyorum.Çok basit sorulara hemen cevap veriyorsunuz, ama gerçekten ciddi olan hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz.Bu bir sitem değil cevap vermek zorundada değilsiniz ama gerçekten limon ye portakal ye, ayva ye gibi muhabbetlere anında cevap yazarken, öğlen size gerçekten ciddi bir soru sormuştum, konu hakkında bilginiz olmasa bile bir geçmiş olsun diyebilen bir sağduyulu çıkmadı ki herkese elimden geldiğince iyi dilekler yollayan biriyim.Çoğu zaman sayfalarca o kadar geyik muhabbeti dönüyor ki arada gerçekten sizlere ihtiyacı olan kişilerin yazıları karambole gidebiliyor.Benim sorumdan sonra okadar ufak konular dönmüş ki belki konu hakkında bilgisi olan birinin bana yardım etmesi engellendi.Bazen insanları gerçekten anlayamıyorum, neyse olsun RABBİM tez zamanda bebişlerinizi sizlere kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…