- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #4.881
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canım en güzeli bu sayfaya yazmamak onlar kilo almalarını konuşsunlar destek olmak için acılan sayfa bu şekilde destek olsun bizim sorunlar hiç önemli değil zaten....Kızlar bazen gerçekten sizi anlayamıyorum.Çok basit sorulara hemen cevap veriyorsunuz, ama gerçekten ciddi olan hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz.Bu bir sitem değil cevap vermek zorundada değilsiniz ama gerçekten limon ye portakal ye, ayva ye gibi muhabbetlere anında cevap yazarken, öğlen size gerçekten ciddi bir soru sormuştum, konu hakkında bilginiz olmasa bile bir geçmiş olsun diyebilen bir sağduyulu çıkmadı ki herkese elimden geldiğince iyi dilekler yollayan biriyim.Çoğu zaman sayfalarca o kadar geyik muhabbeti dönüyor ki arada gerçekten sizlere ihtiyacı olan kişilerin yazıları karambole gidebiliyor.Benim sorumdan sonra okadar ufak konular dönmüş ki belki konu hakkında bilgisi olan birinin bana yardım etmesi engellendi.Bazen insanları gerçekten anlayamıyorum, neyse olsun RABBİM tez zamanda bebişlerinizi sizlere kavuştursun.
Canım yanlış anlama ama vallahi hiç bilgim olan bi konu değil emin olki bilgim olsa yazardım ama bilemediğim bi konuya ne yazabilirimkiAylardan beri vajinismus için doktora gittim. Alttanda, ultrasondanda her muayneyi genç kızlığımdan beri düzenli kontrol yaptırırım. Bugün farklı bir doktora gittim şimdiye kadar kimsenin söylemediğini söyledi. Beta artışın güzel, rahmin kalınlaşmaya başlamış, herşey şuan iyi haftaya pazartesi gel keseye bakalım. Tüm bunları anlatırken bir yandan karnıma ultrasonla bakıyordu ve çift boynuzlu rahime sahipsin doğuştan dedi. Ne desem ki...
Ozel sigortan varsa Yeditepe Uni hast. Rukset Attar`i onerebilirim canimKızlar bana İstanbul Anadolu Yakasında tavsiye edebileceğiniz bayan doktor var mı Bostancı civarı olursa çok memnun olurum
Doktorumu değiştirmek istiyorum bir kaç sebepten ötürü.
Canım yanlış anlama ama vallahi hiç bilgim olan bi konu değil emin olki bilgim olsa yazardım ama bilemediğim bi konuya ne yazabilirimki
Ay canım benim İnan Allah’a ben görmüştüm yazını sana cevapta yazacaktım birşey oldu çıkıp tekrar yazacaktım gerçekten haklısın siteminde karambole gitti lütfen kırılma çok haklısın ama sitemindeKızlar bazen gerçekten sizi anlayamıyorum.Çok basit sorulara hemen cevap veriyorsunuz, ama gerçekten ciddi olan hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz.Bu bir sitem değil cevap vermek zorundada değilsiniz ama gerçekten limon ye portakal ye, ayva ye gibi muhabbetlere anında cevap yazarken, öğlen size gerçekten ciddi bir soru sormuştum, konu hakkında bilginiz olmasa bile bir geçmiş olsun diyebilen bir sağduyulu çıkmadı ki herkese elimden geldiğince iyi dilekler yollayan biriyim.Çoğu zaman sayfalarca o kadar geyik muhabbeti dönüyor ki arada gerçekten sizlere ihtiyacı olan kişilerin yazıları karambole gidebiliyor.Benim sorumdan sonra okadar ufak konular dönmüş ki belki konu hakkında bilgisi olan birinin bana yardım etmesi engellendi.Bazen insanları gerçekten anlayamıyorum, neyse olsun RABBİM tez zamanda bebişlerinizi sizlere kavuştursun.
Kendi adına özür diliyorum hakkını helal et demekki ister istemez kirilmissin söylediklerinde haklida bulduğum için dönüş yapmak istedimBen bişey yazın demedim ki.Bilgisi olmayan en azından geçmiş olsun diyebilirdi dedim.Elma, armut,ayva ye demekten daha insani geliyor bana.Elbette herkesin herşeye bilgisi olmaz.Ben zaten sorduğum sorunun cevabını akşam 7 de tekrar ikinci bir doktora giderek aldım.Olsun hayırlısı artık.
Sizde biraz ileri gittiniz sanırım omlar kilolarını konuşsun diyerek neden ezerek konuşuyorsunuz sizin bu üslubunuzda hiç hoş değilSelam
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canım en güzeli bu sayfaya yazmamak onlar kilo almalarını konuşsunlar destek olmak için acılan sayfa bu şekilde destek olsun bizim sorunlar hiç önemli değil zaten....
Doktorunuz ne dedi Peki gerçekten nedemekmiş çift boynuzluBen bişey yazın demedim ki.Bilgisi olmayan en azından geçmiş olsun diyebilirdi dedim.Elma, armut,ayva ye demekten daha insani geliyor bana.Elbette herkesin herşeye bilgisi olmaz.Ben zaten sorduğum sorunun cevabını akşam 7 de tekrar ikinci bir doktora giderek aldım.Olsun hayırlısı artık.
Selam
Kesinlikle katılıyorum çok haklısın canım en güzeli bu sayfaya yazmamak onlar kilo almalarını konuşsunlar destek olmak için acılan sayfa bu şekilde destek olsun bizim sorunlar hiç önemli değil zaten....
Çift boynuzlu ne demek en azından ne olduğunu bilelim sayendeKiloda konuşulmalı elbet, bazıları içinde bu problem elbet konuşulması lazım.Zaten dediğim gibi cevap vermek zorunda kimse değil.Ne biliyim gittim doktora detaylı öğrendim geldim bir bakıyım kimse bişey yazmışmı cevap yazıyım dedim ne yazılması bir geçmiş olsun demek için bile narin parmaklarını kimse yormamış... Dediğim gibi sitem değil sadece öyle şaşırdım...Olsun bundada vardır bir hayır. İçimde kalacağına , dışımda kalsın dedim.Seviyore herkesi
Bende insallah 5 ocakta gidicem ama diyorum acaba bi hafta dahami gec gitsem karar veremedim
Benim çok şükür kanama felan yok doktorum her ihtimale karşı dedi
Bende burayı çok aktif kullanıyorum bazen bakıyorum yazdığımda bayağı sarmış sohbet ediyoruz,Bazen yazıyorum kimse cevap vermiyor arada kaynıyor çok olağan birşey ama burda kimsenin birbirine kastı yokki herkes güzel bir amaç için bir arada diğer arkadaşı anlıyorum onunki önemli bir durumdu ver gerçekten arada kaynamış kimse geçmiş olsun da yazmamış ama tabi kasıt yok gözden kaçmış muhakkakhanımlar sakin olalım bebişler etkilenmesin bende onca dert anlattım ve herkese slmmımı ilettim kimse almadı bende olsun dedim bebişleri saolsun baktım kimse msjıma bakmadı bile bende yazmadım olur böyle şeyler ama gerçekten insan alınıyor
öyle tabi ama gercekten dert yanan bir insan zaten zor durum dadır ve sizin sadece gecmiş olsun demeniz onu çok motife eder mesela bem çok isterdim bi hoşgeldin demeyi ben 9 yılımı verdim bu siteye karşılaşmadım böyle bişeyleBence alınmayın. Bazen sadece kendı yaşasıdıgını yazarsın biri okur ve birşey ögrenir o da yeter
Ben ozaman şimdi bir kocaman hoşgeldiniz diyeyim vesile olmuş oluröyle tabi ama gercekten dert yanan bir insan zaten zor durum dadır ve sizin sadece gecmiş olsun demeniz onu çok motife eder mesela bem çok isterdim bi hoşgeldin demeyi ben 9 yılımı verdim bu siteye karşılaşmadım böyle bişeyle
Doktor 8 hafta olunca gel dedi heyecandan o günün hemen gelmesini istiyorum ama isimi sağlama almak içinde geç gideyim diyorum bakalım o zaman gelsin ne yapcam:)Aslında ekstra birşey olmadıkca geç gitmek lazım
İlk cocugumda sürekli doktordaydım
Bu sefer cagırdıkca gidicem cok ihtşyac olmaz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?