2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam bu benm aklıma çok takılıyor kan pıhtılaşması testi gebelikte yapılabilir mi? hiç duydunuz mu gebelikte yaptıran....ilk haftalarda düşüge ilerki haftalarda ise bebegin besin almasını engelliyomuş

Bence alınmayın. Bazen sadece kendı yaşasıdıgını yazarsın biri okur ve birşey ögrenir o da yeter
Bencede alinacak birsey yok dun bebegimi kaybettim sandim onca kanama ve parca gelmesiyle bugunde bos gebelik demeye getirdi dr ama baska dr da kalbinin attigini gordum yazdim anlattım kimae bisey demedi ama desin diyede beklentim uoktu bunlarin olabileceginide gormus oldu okuyanlar. Bence kimsenin kimseye sitem etmeye hakki yok bilhassa onlar kilolarini konuşsun gibi uzucu bir cümle kurmaya hiç hakki yok. Burada herkes hamile herkesin hormonlar tavan kimsenin kimseyi uzmeye hakki yok.

Bende böyle biliyorum hastanede birisiyle karşılaştım 3 tane düşük yapmıştı bu nedenden sürekli gözetim altında olduğunu söylemişti

Bende böyle biliyorum hastanede birisiyle karşılaştım 3 tane düşük yapmıştı bu nedenden sürekli gözetim altında olduğunu söylemişti
Benmde daha önce 8 haftalık bir düşüğüm var tekrar hamile kalınca kan pıhtılaşmasını takar oldum keşke zorlayp yaptrsydım die çünkü doğumuna bir iki ay kala bile bu sebepten bebegini kaybedenler var

Allah
Allah evladını korusun ama ihmal etme gebelik öykünü muhakak dr bilsin gereken neyse yapar elbette bi çaresi vardır

hoş buldum ben şuan patlıcam sıkıntıdan çünkü eşimden başka kimse hamile olduğumu bilmiyor çok yazmak istedim buraya yaşadıklarımı ama yazamadım bu sebebpten ötürü çok korkuyorum bu sefer kaybedersem umutlarımıda kaybederim ha diye bilirsiniz binlerce şükür iki sağlıklı evladınız var onlarada çok zor sahip oldum ama işte benim için çocuk gebelik dedinmi akan sular durur ben birde mol gebelik gecirdim benim için mucize derler drlar

Kaç haftalık şimdi bebeğiniz

Mrb uzun zamandır girmiyordum siteye girdiğimde de son kaldığüm yerden okumaya çalışıyorum... Çift boynuzlu nedir bilmiyorum ama bende çift rahimliyim çocuğa bir zararı olacağını düşünmüyorum ancak erken doğum riski çok yüksek dedi doktor bu sebeple tedbir amaçlı 28.-30. haftada mutlaka ciğer geliştirici iğne yaptırmalısın dedi... Bebişim sol rahme yerleşmiş sağ rahim boş... İnşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz hepimiz... Ben 7+1 im bu arada sana da geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın yinede kendine çok dikkat et derim ben öyle yapıyorum :)

Sıkıntı ne tam olarak bilmiyoruz ama inşallah yavrunu allah bağışlar hamileliğinde kötü giden durumlar mi var

ben size 10 dan hazla gebelik kaybettim desem yani en son yüksek oranda kan pıtılaşması çıktı

suan adete göre 6+4 cuma günü kese ve bebek göründü dr 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duymalıyız şimdi benim ağrılarım ve çok az kahve rengi akıntım oluyor

ben size 10 dan hazla gebelik kaybettim desem yani en son yüksek oranda kan pıtılaşması çıktı
Yaaa çok geçmiş olsun çok zor bir durum okadar kayıp o kaybettiğiniz melekler sizi cennete bekliyordur muhakkak 2 evlatınızı da rabbim size bağışlasın inşllah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Kızlar cok hastayim bademciklerim aciyor heryerim agriyor batiyor basimi kaldiramiyorum.kasiklarimda agrimaya başladı onerileriniz nedir doktor sadece parol kullanabilirsin demişti
Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al sirkeyle gargara yapamıyorsan Parol bende kullandım tek içebildigimiz ağrı kesici o

suan adete göre 6+4 cuma günü kese ve bebek göründü dr 10 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duymalıyız şimdi benim ağrılarım ve çok az kahve rengi akıntım oluyor
Pregeston kullanıyormusunuz yani o kahverengi akıntı için dktra gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…