2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin hamisler.ben hastaneden geliyorum dun bhsetmistim bademciklerimde enfeksiyon varmis.doktor penisilin igne verdi.6 tane sabah aksam.aranizda kullanan oldu mu hamileyken.acil cevaplarinizi bekliyorum

ben kullanmadım kullananı da duymadım ama doktor verdiyse sıkıntı değildir canım

Ya benimki düşün çayına şekerini atıp karıştırıp öyle veriyorum yazık içerken yoruluyordur ama neyapayım

Ne kadar şükretsem az Rabbim hamd olsun.Korka korka gittim doktora ağzım kulaklarında çıktım.
Bebek iyi büyümüş geçen haftaya göre hattaaaa kalp atışını duydu doktor
Normalde önümüzde ki haftaydı kontrolüm kalp atışı için.Bugün beklemiyordum hiç.Keseyide kalp atışınıda erken öğrendik elhamdülillah.
İğne yapmadı başka bir ilaçta vermedi akıntım kaşıntılarım için.Kanama olursa gel onun dışındakiler normal dedi.Vajinal muaynede etmek istemedi.Çok kontrollü tedbirli bir doktor.
Yüce rabbiimmm herkese hepimize hep böyle güzel haberler almayı nasip etsinn
Bu arada zayıf olduğum için bebek daha cılız görünüyormuş derinin inceliğiyle orantılıymış görmek.Kilolu olsan çok daha net görünürdü dedi.
Bunu da öğrenmiş olduk

Gunaydin hamisler.ben hastaneden geliyorum dun bhsetmistim bademciklerimde enfeksiyon varmis.doktor penisilin igne verdi.6 tane sabah aksam.aranizda kullanan oldu mu hamileyken.acil cevaplarinizi bekliyorum

kesinlikle kadın dopumcuna sormadan kullanma canım çok geçmi,ş olsun

Maşaallaah size ozaman daha dikkat darısı benim yarınki kontrolüme bakalım kalp atışına

aaa kızının adı Miray mı ben de kız olursa Miray koymayı düşünüyorum ne güzel hayırlısı olsun kutuna git bakalım nasılsa belli zaten benim kehanetim tutacak mı acaba
Evet yılın ilk ayinda dogan, gunes gibi ay gibi parlayan demek 1 ocak dogumlu ucundan yakaladi isminin anlamini tasiyor yani :) Rabbim sagljkla hayirlisini versin tabiki ama insan birde olunca olmayanindan olsun istiyor kizimda kiz hissettim bunu erkek bakalim tutarmi :)

Ooo miraycik çok küçükmüş Allah şimdiden kolaylık versin benimde kızım sezaryen dı 10 ağustosa kadar tutabilirsek bebisleri gobusumuzde kardır valla

Gözünaydın canım çok sevindim dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…