2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum var bir tane, eşim daha hamile olduğumu bilmeden geçen hafta rüyasında ustura görmüş, ustura da erkek evlat demekmiş :) hayırlısı tabi de insanin gönlünden diğer cinsiyet geçiyor tabi :)

Canım Cuma sabahı hangi doktora gideceksin Figen Hanım'ın randevuları dolu olduğu için ben de araştırayım

Ben Figen Hanım'a gideceğim benim doktorumo olduğu için, asistanı aradan alacak beni. Sen de asistanıyla görüşsen, yeni hamileyim Figen Hanım'ı görmek istiyorum desen araya alır seni de belki?

Ben Figen Hanım'a gideceğim benim doktorumo olduğu için, asistanı aradan alacak beni. Sen de asistanıyla görüşsen, yeni hamileyim Figen Hanım'ı görmek istiyorum desen araya alır seni de belki?

Hiç tanımadıkları için almıyorlar her yolu denedim

Aynen erken öğrenincede stresliymiş. Şimdi normalde batım yarın yarın bir geçseydi diyorum kendime hala adet psikolojisi var üzerimde.
Onu emin olki bi çoğumuz yaşıyoruz ama çok şükür o dönemi atlattık ama ben her sanci yaşadığımda adet olcakmisim gibi hissediyorum sonra diyorum ki yok yok hamileyim adet olmuycam

Amin inşallah bizde de kalp atışı heyecanı var inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese :)

Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum
Bende elimi hiç biseye sürmüyorum sadece akşam eşim için yemek hazırlıyorum onun dışında ya uzanıyorum yada sabit oturup biseyler tıkınıyorum

Bende şu an hafif sıksa da rahat gibiyim. Merak ediyordum ne zaman giymeye başlanıyor bu hamile kıyafetleri diye :) normal de çok mu zayıf birisiniz 5 ayda belli olmadığına göre

Bemim daha perşembe günü randevum. 2 günüm kaldı iyi sabrettim bugüne kadar, ama artık telaşlanıyorum gözümle görmediğim için. İnşallah herşey yolundadır görebilirim bebeğimi. 5+3 oluyorum perşembe günü kalp atışı için erken ama Allah büyük inşallah sağlıklıdır ve yüzümü güldürür minişim

nisanbu doktor erkek falan derse söyle dikkatli baksın göbek kordonudur o arkadaşlar bana öyle demedi dersin
Tamam canım öyle derim

Merhabalar bayanlar ben temmuz annelerinden geliyorum temmuz için biz çok küçükmüşüz agustos annesi olacağım inşallah aranıza katılabilirmiyim bugün ultrasona göre 7+2 sat a göre 6+6 Dayız
Hoşgeldin aramıza

Bence başvurmalısın birincisi kabul edileceği belli değil başvurmazsan keşkeler yaşayabilirsin,ikincisi kabu edilse bile beyin olarak daha çok yorulacaksın,ilk hamileliğimde 20 kilo aldım bide bebek iriydi 37 de çalışamaz aldım ondan sonrada evde durmadım 40 haftalık oldum bebek çikolatası falan alışverişe çıkmıştım eşimi arıyorum adam beni doğuruyorumda arıyorum zannediyodu doğuracaksın hala geziyorsun derdi :) o yüzden başarabilirsin ben sana güveniyorum yürü beee

Oğlum var bir tane, eşim daha hamile olduğumu bilmeden geçen hafta rüyasında ustura görmüş, ustura da erkek evlat demekmiş :) hayırlısı tabi de insanin gönlünden diğer cinsiyet geçiyor tabi :)
Allah uzun ömürler versin oğluna seninde gönlüne göre versin inşallah

Merhaba, tamamen hamileliğinin gidişatına ve senin sağlık durumuna bağlı. Normalde işyerlerinde her şey yolundaysa 37.haftaya kadar çalışılabiliyor. Eğer bir sağlık sorunu olmazsa yapabilirsin :)

Merhaba kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım inşallah bende Ağustos annesi olucam. Zaman zaman lekelenmeler yaşıyorum ama görüyorum ki benim gibi olan arkadaşlar da varmis burda inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza

Kızlar biz en son geçen hafta oazartesi gittik 6+2 ydik yanlış hatırlamıyorsam alttan baktı ancak göründü bebeğim çok gazım vardı ondan görünmedi karından kalp Atışını gördük ama dinletmedi şubatın ilk haftası ikili teste gel dedi Doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…