• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlki kız mı erkek mi canım? seninde zamanlama güzel olmuş.

Onun ilk canım kız erkek farketmez diyor.
Aminnn canım bizim ikinciler olunca insan diğerini de tatmak istiyor yalan değil,banada kız demiştin sağlıklı olsunlar en başta tabi ama çok istiyorum yalan değil :süslü:

Oğlum var bir tane, eşim daha hamile olduğumu bilmeden geçen hafta rüyasında ustura görmüş, ustura da erkek evlat demekmiş :) hayırlısı tabi de insanin gönlünden diğer cinsiyet geçiyor tabi :)

Canım Cuma sabahı hangi doktora gideceksin Figen Hanım'ın randevuları dolu olduğu için ben de araştırayım :KK19:

Ben Figen Hanım'a gideceğim benim doktorumo olduğu için, asistanı aradan alacak beni. Sen de asistanıyla görüşsen, yeni hamileyim Figen Hanım'ı görmek istiyorum desen araya alır seni de belki?

Ben Figen Hanım'a gideceğim benim doktorumo olduğu için, asistanı aradan alacak beni. Sen de asistanıyla görüşsen, yeni hamileyim Figen Hanım'ı görmek istiyorum desen araya alır seni de belki?

Hiç tanımadıkları için almıyorlar her yolu denedim :KK42:

Aynen erken öğrenincede stresliymiş. Şimdi normalde batım yarın yarın bir geçseydi diyorum kendime hala adet psikolojisi var üzerimde.
Onu emin olki bi çoğumuz yaşıyoruz ama çok şükür o dönemi atlattık ama ben her sanci yaşadığımda adet olcakmisim gibi hissediyorum sonra diyorum ki yok yok hamileyim adet olmuycam:halay:

Selam kızlar çalıştığım için çoğunlukla okuyucu olarak katılıyorum ve dualarımda hepinizi dahil ediyorum . Rabbim nasip ederse 2.çocuğum olacak oğlum 5 yaşında bu bebeğim için 2 yıldır bekliyoruz 2 kez kimyasal yaşadım bundada geçen hafta kanamam oldu 1 hafta rapor verdi kalkmadan yattım şükür kanamam durdu progestan kullanıyorum yarın kontrolüm nasipse kalp atışını duyabilcekmiyim çok korkuyorum daha kesede bebişi görmedim bir sürü tedirginlik var ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum inlşallah güzel haberlerle yarın yanınızda olurum rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah bizde de kalp atışı heyecanı var inşallah duymak nasip olur bekleyen herkese :)

Geldim dr a canım sezeryana girmiş bekliyorum iğne yapacak.Offf kendimden nefret ettim :/ bebek için ağlayıp zırladığım günleri ne de çabuk unuttum :KK43:
Bende elimi hiç biseye sürmüyorum sadece akşam eşim için yemek hazırlıyorum onun dışında ya uzanıyorum yada sabit oturup biseyler tıkınıyorum :super:

kızlar şişlik bende de cok var
pantlnlarımın dugmesını hep acıyorum ısyerınde otururken:KK43:
hemen hamıle pant almycam ama hafta sonu bı beden buyugunu alayım dıyorum

ilkinde 5 aylık hamıleyken bıle bellı degıldı
sımdı bı de kısmetse 2. olacagı ıcın daha cabuk karnım cıkacak gıbı
Bende şu an hafif sıksa da rahat gibiyim. Merak ediyordum ne zaman giymeye başlanıyor bu hamile kıyafetleri diye :) normal de çok mu zayıf birisiniz 5 ayda belli olmadığına göre ;)

Neden gitmiyorsun kese görmeye kontrol dün değil miydi senin?
Sen benden de zayıfsın canım.Doktor öyle dedi zayıf olduğun için deri daha ince oluyor kilolu olsan daha net görünüyor dedi.
İnşallah ilk gittiğin gibi sende hem keseyi hem pıt pıtları duyarsın♥️
Bemim daha perşembe günü randevum. 2 günüm kaldı iyi sabrettim bugüne kadar, ama artık telaşlanıyorum gözümle görmediğim için. İnşallah herşey yolundadır görebilirim bebeğimi. 5+3 oluyorum perşembe günü kalp atışı için erken ama Allah büyük inşallah sağlıklıdır ve yüzümü güldürür minişim :dua:

nisanbu nisanbu doktor erkek falan derse söyle dikkatli baksın göbek kordonudur o arkadaşlar bana öyle demedi dersin :KK5:
Tamam canım öyle derim :KK33:

Merhabalar bayanlar ben temmuz annelerinden geliyorum temmuz için biz çok küçükmüşüz agustos annesi olacağım inşallah aranıza katılabilirmiyim bugün ultrasona göre 7+2 sat a göre 6+6 Dayız:anneadayı:
Hoşgeldin aramıza :anneadayı:

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var. Bu soracağım şey bireyin bünyesi ile alakalı ama plan yapabilmem için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. Neyse lafı dolandırmadan soruma geleyim :) Haziran ayının son haftasında öğretmenlerle gerçekleştirilecek bir projem var (kabul edilirse tabi :dua:). Ağustosun ikinci haftası doğum yapacağım göz önüne alınırsa haziranın son haftasında doğumuna yaklaşık 1,5 ay kalmış birisi 1 haftalığına yoğun bir iş temposuna dayanabilir mi :KK48: Bu bir haftalık süreçte zaman zaman ben konu anlatıp deneyler, uygulamalar yapacağım. Geriye kalan sürede ise öğretmenlerle çalışacak akademisyenler ile ilgileneceğim.
Ben tüm işlerin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum ama gerçekçi adımlar atmak için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım var :dua::dua: Ne dersiniz?
Bence başvurmalısın birincisi kabul edileceği belli değil başvurmazsan keşkeler yaşayabilirsin,ikincisi kabu edilse bile beyin olarak daha çok yorulacaksın,ilk hamileliğimde 20 kilo aldım bide bebek iriydi 37 de çalışamaz aldım ondan sonrada evde durmadım 40 haftalık oldum bebek çikolatası falan alışverişe çıkmıştım eşimi arıyorum adam beni doğuruyorumda arıyorum zannediyodu doğuracaksın hala geziyorsun derdi :) o yüzden başarabilirsin ben sana güveniyorum yürü beee:KK4::KK4::KK9::KK9:

Oğlum var bir tane, eşim daha hamile olduğumu bilmeden geçen hafta rüyasında ustura görmüş, ustura da erkek evlat demekmiş :) hayırlısı tabi de insanin gönlünden diğer cinsiyet geçiyor tabi :)
Allah uzun ömürler versin oğluna seninde gönlüne göre versin inşallah :KK36:

Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var. Bu soracağım şey bireyin bünyesi ile alakalı ama plan yapabilmem için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. Neyse lafı dolandırmadan soruma geleyim :) Haziran ayının son haftasında öğretmenlerle gerçekleştirilecek bir projem var (kabul edilirse tabi :dua:). Ağustosun ikinci haftası doğum yapacağım göz önüne alınırsa haziranın son haftasında doğumuna yaklaşık 1,5 ay kalmış birisi 1 haftalığına yoğun bir iş temposuna dayanabilir mi :KK48: Bu bir haftalık süreçte zaman zaman ben konu anlatıp deneyler, uygulamalar yapacağım. Geriye kalan sürede ise öğretmenlerle çalışacak akademisyenler ile ilgileneceğim.
Ben tüm işlerin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum ama gerçekçi adımlar atmak için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım var :dua::dua: Ne dersiniz?

Merhaba, tamamen hamileliğinin gidişatına ve senin sağlık durumuna bağlı. Normalde işyerlerinde her şey yolundaysa 37.haftaya kadar çalışılabiliyor. Eğer bir sağlık sorunu olmazsa yapabilirsin :)

Merhaba kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım inşallah bende Ağustos annesi olucam. Zaman zaman lekelenmeler yaşıyorum ama görüyorum ki benim gibi olan arkadaşlar da varmis burda inşallah sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza :anne::nazar:

Kızlar biz en son geçen hafta oazartesi gittik 6+2 ydik yanlış hatırlamıyorsam alttan baktı ancak göründü bebeğim çok gazım vardı ondan görünmedi karından kalp Atışını gördük ama dinletmedi şubatın ilk haftası ikili teste gel dedi Doktorum

Back
X