- 19 Şubat 2014
- 577
- 547
- 103
- 40
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #5.141
Kızlar şimdi bhcg değerimi aldım 5+1 deyim 1045 gelmiş çok mu düşük?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi gördünüz müKızlar şimdi bhcg değerimi aldım 5+1 deyim 1045 gelmiş çok mu düşük?
Hayır henüz baktıramadımKeseyi gördünüz mü
2 gün sonra eger 2 katı artıs olursa vajinal muayne ile keseyi görürsünüz içinizi ferah tutun önemli olan 2 kat artısHayır henüz baktıramadım
Değer konusunda bi bilgim Yok ilk keseyi gördüğümde benim değerimin 300-400 arası olması lazım dedi doktor benimki 290 dı çok korktum ama sonra rahatlamıştım siz değere degil direk gidin doktora benceHayır henüz baktıramadım
Yaaaa çok bulantım Yok ama çalışıyorum istemiyorummmm inşallah yapmaz. Birde bende tahmin istiyorum kehanetçi anneBana da damla verdi günde 10 damla dedi, ampulu 14. haftadan sonra verecekmiş bulantı yapıyormuş galiba![]()
Bu tamemen bunyenle alakali bir durum benim hamileligimin en rahat en enerjik ve guzel gecen donemi 3.trimester oldu. Doguma gideceğim gün bile keyfim yerindeydi. Ama bunu ben bebegimin dönmemiş olmasina kanala girmedigi icin vajinaya baski yapmamasina baglamistim. Yani risk alacaksin belki sorunsuz gecer belkide yorar seni şimdiden birsey demek zor.Arkadaşlar merhaba benim bir sorum var. Bu soracağım şey bireyin bünyesi ile alakalı ama plan yapabilmem için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım var. Neyse lafı dolandırmadan soruma geleyim :) Haziran ayının son haftasında öğretmenlerle gerçekleştirilecek bir projem var (kabul edilirse tabi). Ağustosun ikinci haftası doğum yapacağım göz önüne alınırsa haziranın son haftasında doğumuna yaklaşık 1,5 ay kalmış birisi 1 haftalığına yoğun bir iş temposuna dayanabilir mi
Bu bir haftalık süreçte zaman zaman ben konu anlatıp deneyler, uygulamalar yapacağım. Geriye kalan sürede ise öğretmenlerle çalışacak akademisyenler ile ilgileneceğim.
Ben tüm işlerin üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum ama gerçekçi adımlar atmak için de deneyimli annelerin görüşlerine ihtiyacım varNe dersiniz?
2 gün sonra eger 2 katı artıs olursa vajinal muayne ile keseyi görürsünüz içinizi ferah tutun önemli olan 2 kat artıs
Değer konusunda bi bilgim Yok ilk keseyi gördüğümde benim değerimin 300-400 arası olması lazım dedi doktor benimki 290 dı çok korktum ama sonra rahatlamıştım siz değere degil direk gidin doktora bence

Sakin ol canım bende gittiğimde 4. Haftanın içindeydi kaç gün sonraydı hatırlamıyorum ama benimki bile 290 dı öyle yüzdeye vur istersen bebeği gördükten sonra çokta umursamıyor doktor değeri emin ol geçirdiğim en zor bir haftaydı seni çok iyi anlıyorum ama olumlu düşün bebeğine yansıtıp üzme kendiniSağolun kızlar. İlk gebeliğimde battan 4 gün sonra 1530 la öğrenmiştim şimdi bi hafta geçti 1045 olunca endişelendim. Doktoru da göremedim bugün muayene olamadım acayip telaşlıyım yani şu an![]()
Bendende beş tüp aldılar canım geçen hafta yaklaşık beş tane test yapıyorlar bana ikisi Ankara’ya gidecek digerleri bugün çıkar demişlerdi kızamıkçık kabakulak testi falan dedilerKızlar benden 7 tüp kan aldılar Niye ki acaba hepsi farklı farklıydı kutunun?
Kan alan hemşire sizde büyük bi ihtimal kansızlık çıkar dedi
Neye kime gore ? Tek degerle yorum yapilamaz iki gun sonra tekrar edersen birsey denilebilir yada iki gun once yaptırdığın bir test varsa onun degerinide yazman lazim.ama eger ilk testse zaten iki uc gun sonra keseyi gorursun degere göre o yuzden tekrar kan vermen gereksiz olur.Kızlar şimdi bhcg değerimi aldım 5+1 deyim 1045 gelmiş çok mu düşük?
Al benden de o kadar bu hafta hissettirdi resmen çok fenayım kaç gündürMide bulantısından ölüyorum![]()
Canım dinlendiysen olabilir bi de moralin bozuksa olmuyor benim de 2 gündür öyleYa kızlar benim belirtilerim kayboldu gibi bişey. Göğüslerimde ağrı varsı dokununca çok hissediyordum ağrı falan yok şimdi, bel ağrım da yok bugün kasıkta da 2 gündür bi ağrı yokben çok tedirgin olmaya başladım. Sizce şimdi doktora gitsem mi? 5+1 im şuan. randevum perşembe günüydü
Haklısın biraz fazla evham yaptım sanırım. Bu ilk testim evde idrar testi yapmıştım sadece. İlk hamileliğimle karşılaştırdığım için telaş oldum sanırım ozaman daha yüksek çıkmıştı ilk değerim. Bir de dünden beri bel ağrım arttı ve turuncumsu bi akıntı gelmeye başladı. Doktorla mutlaka iletişime geçmem lazım. İnşallah herşey yolundadır.Neye kime gore ? Tek degerle yorum yapilamaz iki gun sonra tekrar edersen birsey denilebilir yada iki gun once yaptırdığın bir test varsa onun degerinide yazman lazim.ama eger ilk testse zaten iki uc gun sonra keseyi gorursun degere göre o yuzden tekrar kan vermen gereksiz olur.