2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Moralini bozma ve zaman geçirmeden doktora git canım. Çok geçmiş olsun.

Kizimda bat gunu degerim 100 civariydi ama simdi iki gun gece 730 ile ogrendim onemli olan 48 saatteki artış yani kiyaslama yapabilecegin iki deger olmasi lazim. Akinti rengin normal gelmedi iltihap yada enfeksiyon gibi birsey olabilir bol su ic suan dr a gitsende kese goremez iki gun daha sık dişini oyle gidersin.

Son düzenleme:
kızlar torch testi istedi mi doktorunuz
sağlık ocağında yapmıyolar acaba devlet hastanesinde yapılır mı yoksa sadece özellerde mi olur
Benim dr um istemedi onemsemiyor cunku negatif cikmasi durumunda zaten yapilacak birsey yok. Her hamilenin yapmasi gerektiği gibi sebzeler iyice yikanmali cig sarkuteri urunu yememeli ve etin iyi pismesine ozen gostermelisin zateb demisti bana ve benim bagisikligim hicbirine yoktu. 30 küsur senedir bagisiklik olmadiysa 9 aylik surecte olmasi cok çok düşük ihtimal icini ferah tut demisti. Bilgi vermek adina yazayim dedim.

Lungy Benimde koyu sarı turuncu açık sarı beyaz değişen akıntım var.doktoruma sordum gittiğimde.artan östrojen hormonu yapar dedi.test yapıldı enfeksiyon yok.bi kontrol ettir enfeksiyon yoksa östrojendendir.

Cnm benimde 1396 çıkmıştı ilk değerim ikiz dedi dr ama benim tüp bebek

Benim de aynen öyle hatta hatta ben hiç-bir çocukluk cağı hastalığını geçirmemişim sadece 2 yıl önce su çiçeği olmuştum dr ı'm stres yapma dedi bana dikkat edin hijyene bu zamana kadar bisey olmadıysa olmaz demişti.. dışarda yemek yemiyorum hiç

Hijyen ve cig etten kacinmak yeterli buna ragmen birsye olursa da biraz kaderci olmak gereken bir durum bu cidden sonucu ogrensende yapacaklari hicbirsey yok cunku.

Gebe kalmamla birlikte aşırı unutkanlık başladı. Onceki gebeliğimde de böyle olmuştu. Dün otobüste kkartımı düşürmüşüm cebimden yolda yürürken eşime anlatıyordum durumu. O da bana kızıyordu, hiç dikkat etmiyorsun vs. diye. Söz bundan sonra çok dikkatli olucam deyip karşıya geçmeye yeltendim. Bir baktım arkama eşimin kulaklarından duman çıkıyor sırt çantamın fermuarını açık unutmuşum meğer, cüzdanım düşmek üzreymiş

Var mı size de dikkatsizlik?

Kızlar

Etrafımdaki arkadaslarımdan tanıdıklarımdan kız bebege hamile olanlar kusma vs cok yaşarken
Erkek bebege hamile olanlar nispeten dhaa rahat geçirdi bu dönemleri. Sizlerinde öylemi arkadas akraba veya varsa ilk cocuklarınzda

Benım ilk cocugm kızdı mide bulantısından öğürmekten kanamadan doktorun kapıısındaydım sürekli

Bunda da şindiden basladım. Eşim o yüzden kız oldgunu düşünüyor

Ben kızımda çok iyiydim çorbalar dışında herşeyi yiye biliyordum, şimdikinde ama nerdeyse aç yaşıyorum

Biraz dogruluk payi var gibi genel kani kiz bebeklerde kanamanin daha fazla yasandigi ama etragimda benimle ayni donem yapip kanama yasayan uc erkek annesi var. Bulanti icinde sunu diyebilirim kizimda 20 hafta ogurup bogurdum tabiri caizse hayvan gibi hemde :) yani bu belirtilerden kız erkek kanisina varabilmek bence zor.

Katılıyorum ilk bebeğim erkekti bulantım vardı ama 1 gün istifrah olmadı şimdi de bulantı daha erken başladı ama önceki gebeliğe nispeten çok daha az bir sorun mu var diye düşünüyorum bazen
2 arkadaşım kız bebek bekliyordu içleri çıktı aylarca

Kızlar hesaplarıma göre 4+4 hamileyim bir düşüğüm var doktora gidip kan testi yaptırmak istemiyorum korkuyorum ne zaman gitsem keseyi görürüm siz benden daha deneyimlisiniz. Sat 24 kasım bat 27 aralık

Kızlar hesaplarıma göre 4+4 hamileyim bir düşüğüm var doktora gidip kan testi yaptırmak istemiyorum korkuyorum ne zaman gitsem keseyi görürüm siz benden daha deneyimlisiniz. Sat 24 kasım bat 27 aralık
Dongun uzunmus bence bir hafta daha bekle kese icin kanaman yoksa endise edecegin birsey yok zaten.

Aynen öyle üstelik benim eşim çok unutkandır hep ben hatırlatırdım evde şimdi neler unutuyoruz kim bilir aklıma bile gelmiyor

Dongun uzunmus bence bir hafta daha bekle kese icin kanaman yoksa endise edecegin birsey yok zaten.
kanamam yok ama diğerinde de sadece ağrım vardı kanama bir anda başladı ve düştü
Döngüm yok canım pcos var ilaçla adet oluyorum telefonda uygulama ne diyorsa onu yazdım

Aynen öyle üstelik benim eşim çok unutkandır hep ben hatırlatırdım evde şimdi neler unutuyoruz kim bilir aklıma bile gelmiyor
hamilelikt unutkanlık çok oluyor diyorlar, ay benim de ikindi vakti oldumu aşırı uykum geliyor, iş yerinde de dinlenecek yer yok. kendimden geçiyorum, dermanım kalmıyor

kanamam yok ama diğerinde de sadece ağrım vardı kanama bir anda başladı ve düştü
Döngüm yok canım pcos var ilaçla adet oluyorum telefonda uygulama ne diyorsa onu yazdım
Kimyasal gebeligi gebelik saymiyor drlar benimde iki tane var her kadin muhakkak yasiyor kimi farkediyor kimi farkinda bile olmuyor sen iyi düşün iyi olsun ama icin rahat edecekse bir kan ver degere göre daha net dr a gitmen gereken gun ile alakali fikir sahibi olabiliriz yani 2000 den azsa zaten goremezsin keseyi.

Canim bn temmuz annesidim bi sorunum yoktu hamilelikte çok şükür o zaman nasılsa insanda bi enerji oluyo ama biraz fazla ayakta durunca hemen belim agriyo du biraz dinlenince geciodu tabi bnm hamileliğimle herkesin ki bir olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…