2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alıntı yapamadim.anadolu yakasinda doktor arayan bi arkadas vardi.ümraniyeye gidip gelebilirsen sur hastanesi umut hanım mükemmel bi doktor
Fiyatlar piyasaya gore oldukca düsük.hastane tertemiz doğum ekibi harika

Canım dinlendiysen olabilir bi de moralin bozuksa olmuyor benim de 2 gündür öyle
Geçen hafta göğüs ağrısı bianda kesilince kendimi doktora attım 1 ölü doğumum var o yüzden doktorum anlayış gösteriyor bişey yoktu şükür kese büyümüştü :) dün kasık ağrısı vardı tüm gün bu sabah bulantım olmadı kahvaltıda endişelendim ama şimdi çok hafif var göğüsler devam ve ben hala bebeğimi görmedim inşallah Perşembe görücem kalp atışlarını da duyarım

Bende cuma günü gideceğim inş bebek ve kalp atışı için... Inş sıkıntısız görürüz canım bebisimizi

Canım bence git vajinal muayne ol kese gözükür bence gözükmede bile rahim duvarında kalınlaşma varmı beta nasıl ilerlemiş bakılır icinde rahat eder bu streste bebeklerimiz icin iyi değil

Alıntı yapamadim.anadolu yakasinda doktor arayan bi arkadas vardi.ümraniyeye gidip gelebilirsen sur hastanesi umut hanım mükemmel bi doktor
Fiyatlar piyasaya gore oldukca düsük.hastane tertemiz doğum ekibi harika
Bendim o hemen araştıracağım yeri tam nerede ümraniyede bakayım internetten belki gidip gelebilirim teşekkürler canım

merhaba kızlar
bende geçen hafta cuma günü kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Sonucum 1287 çıktı. İyi mi kötü mü bilemiyorum tabi, ama cumartesi günü doktor randevum var ve çok heycanlıyım. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi?
tahminime göre 4 hafta 5 günlük hamile olmam lazım.

Benimde göğüs ağrım bigün oluyo bigün geçiyo..bi ara kasığım ağrıyo 3 4 gün ağrımıyo.bende problem olduğunu düşündüm hep ama normalmiş.için rahat etsin istiyosan doktora danış ama sorun olduğunu sanmıyorum:)

başın sağolsun canım, kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…