- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.221
Ben bi tahminde buliniimmi. Bebegin erkek bence :)Belirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdübu da benim minişim teyzeleri :)
Kızlar
Etrafımdaki arkadaslarımdan tanıdıklarımdan kız bebege hamile olanlar kusma vs cok yaşarken
Erkek bebege hamile olanlar nispeten dhaa rahat geçirdi bu dönemleri. Sizlerinde öylemi arkadas akraba veya varsa ilk cocuklarınzda
Benım ilk cocugm kızdı mide bulantısından öğürmekten kanamadan doktorun kapıısındaydım sürekli
Bunda da şindiden basladım. Eşim o yüzden kız oldgunu düşünüyor
Aa nasıl anladın canım :)) çok merak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.Ben bi tahminde buliniimmi. Bebegin erkek bence :)
Canım hayırlı olsun inş sağlıkla kucagimiza alalım kaç mm idi keseAa nasıl anladın canım :)) çok metak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Kesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmuAa nasıl anladın canım :)) çok metak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Canım yaa belirti yok diye doktora mı gittin güzel haberler getirmişsin bizeAa nasıl anladın canım :)) çok merak ediyorum bende :) bu arada bende 5+1 im bulantı falan hiç yok, çok ayakta durunca bel ağrısı, arada sol kasıkta batmalar ve regl olacakmış gibi hafif ağrı oluyordu ve sol bacağa vuruyor. Göğüs uçları özellikle dokununca çok ağrıyordu başkada birşey yok :) bugün de hiçbiri yoktu, şimdi kasık yavaştan hissettirmeye başladı yine.
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı başımıza. Yarın gideceğim bende inşallah senin gibi sevinirizBelirtiler kaybolunca fırladım hemen hastaneye 2 gün sonraydı randevum ama bekleyemezdim. Şükürler olsun Rabbime maşallah kesemizi de içinde susam tanesi kadar bebeğimi de gördüm okadar rahatladık ki, ben belirtiler yok oldu diyince eşimde çok korkmuştu Allahım yüzümüzü güldürdübu da benim minişim teyzeleri :)
5 haftalik hamişler degisikliklerinizi yazin meme hassasiyeti yada bulanti bacak yada bas agrisi uyku hali varmi bunlardan
Kuzucum nasıl olduğunu anlamadım benim kesem sağ tarafta şimdi erkek mi yaniKesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Dualarımız seninleÇok teşekkür ederim :)) Çok pis gaza geldim basvuracagim. Bu durumda yuzsuzluk edip şimdiden dua isteyecegim
Yaparim değil mi yaparimmmm :) Çok çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim. Ben de kolay bir doğum istiyorummm. Herkes için
E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görsenKesenin belli bir yönünde plesanta mevcut eger sol taraftaysa erkek sag daysa kiz oluyormuş bende kadinlar klubundeki arkadaslardan biliyorum baya tutan olmuş. Seninkide sol tarafta kesenin altinda parlak bir belirginlik var sol tarafa yakin. Tabiki tahmin sadece. Saglikli olsun insallah. Doktora gittiginde kalp atisini duydunuzmu
Canim simdiden mi basladi bunlar. Insallah tez vakitte gecer Allah yardimcin olsunKusma mide bulantısı koku hassasiyeti kimse de olmasın beni benden alan şey şuanbunlar
Başka bişey olmaz ınsallah
Inan ben bilgi sahibi degilim dün arkadasin kesesinin aynina yorum yapilmisti plesantayi anladim amaDualarımız seninle
23.kasım 2012 ydi o zaman :) şimdi 25 ekim
E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görseninteriorarchitect kese konumuna göre tahmin bide kahin annemiz var onu neden etiketleyemedim ismini
kese değil canım içindeki bebek demiştiKuzucum nasıl olduğunu anlamadım benim kesem sağ tarafta şimdi erkek mi yani
Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorumDualarımız seninle
E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görseninteriorarchitect kese konumuna göre tahminde bulunuyo, bide kahin annemiz var onu ismini neden etiketleyemedim ses verin kızlar bi el sallayın :))
Dualarımız seninle
E aramıza hoşgeldin canım sen bizim topiği görseninteriorarchitect kese konumuna göre tahminde bulunuyo, bide kahin annemiz var @etka31112 ses verin kızlar bi el sallayın :))
Senin plesanta ortada canim ama bebiş solda eger karindansa ultrasyon bunada ramiz teorisi erkek der. Ay ne bilim ben erkek bebek istedigimden hepinizinkini erkeğe yorumluyorum niyeyseKuzucum nasıl olduğunu anlamadım benim kesem sağ tarafta şimdi erkek mi yani
Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?