- 12 Mart 2017
- 1.400
- 1.458
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.201
Sağol canım
Çok teşekkür ederim:)biumutsa geçmiş olsun cnm çok sevindim.
Ay ben evdeyimde ne oluyor yatiyorum uyumak icin gelmiyor uykum hepbolmayacak zamanda uykum geliyor.hamilelikt unutkanlık çok oluyor diyorlar, ay benim de ikindi vakti oldumu aşırı uykum geliyor, iş yerinde de dinlenecek yer yok. kendimden geçiyorum, dermanım kalmıyor
Cvbın için sağol canım kimyasal gebelik değildi sağlıksız gebelik dediler ki kese pede gelmişti bilmiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan biraz daha beklesem diyorum ya dış gebelikse zaten pcos var bi de tüplerimi kaybetmeyeyim kusura bakma seni de böyle bunalttımKimyasal gebeligi gebelik saymiyor drlar benimde iki tane var her kadin muhakkak yasiyor kimi farkediyor kimi farkinda bile olmuyor sen iyi düşün iyi olsun ama icin rahat edecekse bir kan ver degere göre daha net dr a gitmen gereken gun ile alakali fikir sahibi olabiliriz yani 2000 den azsa zaten goremezsin keseyi.
Hiç erken değil canım bak ben bugün asla ummuyordum kalp atışını duyacağımı.Sat a göre 5+5 im.İnşallah çifte mutluluk yaşarsın sendeBemim daha perşembe günü randevum. 2 günüm kaldı iyi sabrettim bugüne kadar, ama artık telaşlanıyorum gözümle görmediğim için. İnşallah herşey yolundadır görebilirim bebeğimi. 5+3 oluyorum perşembe günü kalp atışı için erken ama Allah büyük inşallah sağlıklıdır ve yüzümü güldürür minişim
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. tahminime göre cumartesi 5+2 olacak kese görünme ihtimali varmıdır?Cnm benimde 1396 çıkmıştı ilk değerim ikiz dedi dr ama benim tüp bebek
Bende dün 5+5ken gördüm kesemizi de bebişide hiç beklemezken kalbini de gördüm aramızda bir gün var sanırımHiç erken değil canım bak ben bugün asla ummuyordum kalp atışını duyacağımı.Sat a göre 5+5 im.İnşallah çifte mutluluk yaşarsın sende
Benimde tek sorunum uyku çok uykum geliyor mide bulantım falan yok çok şükürhamilelikt unutkanlık çok oluyor diyorlar, ay benim de ikindi vakti oldumu aşırı uykum geliyor, iş yerinde de dinlenecek yer yok. kendimden geçiyorum, dermanım kalmıyor
Gebe kalmamla birlikte aşırı unutkanlık başladı. Onceki gebeliğimde de böyle olmuştu. Dün otobüste kkartımı düşürmüşüm cebimdenyolda yürürken eşime anlatıyordum durumu. O da bana kızıyordu, hiç dikkat etmiyorsun vs. diye. Söz bundan sonra çok dikkatli olucam deyip karşıya geçmeye yeltendim. Bir baktım arkama eşimin kulaklarından duman çıkıyor sırt çantamın fermuarını açık unutmuşum meğer, cüzdanım düşmek üzreymiş
Var mı size de dikkatsizlik?
hamilelikt unutkanlık çok oluyor diyorlar, ay benim de ikindi vakti oldumu aşırı uykum geliyor, iş yerinde de dinlenecek yer yok. kendimden geçiyorum, dermanım kalmıyor
Canım bende o testler sırf Allah korusun birşey varsa okunuda Doğuma kadar daha çok Bilgi alıp bilinçli olmak için öğrenmek isterim bende öyle bir durumda aldırmam her haliyle kabulüm yavrumSağol canım
Ama ben girmicem o taramalara testlere.Allah korusun kötü bir durum olsa aldıracak değilim neticede.
Her türlü verdiğine elhamdülillah
Dis gebelikte agri ve kanama olur diye biliyorum bence kötüyü dusunme. Ayrica dedigin gibi sağlıksız gebelikler dusukle sonuclaniyor ilerleyen donemde bir kayip yasamaktansa bu lütuf gibi bence. Ayrica her gebelik kendine hastir bir kez oldu diye yine olmaz sen netten cok arastirip kafani bulandirma bekle bir kac gun daha oyle git dr a yada icin rahat degilse git yahu ne olmuş erkenden niyemi geldin diyecek icin rahatlasin :)Cvbın için sağol canım kimyasal gebelik değildi sağlıksız gebelik dediler ki kese pede gelmişti bilmiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan biraz daha beklesem diyorum ya dış gebelikse zaten pcos var bi de tüplerimi kaybetmeyeyim kusura bakma seni de böyle bunalttım
Insallah olur diyeyim canim :)Ay maşallah beni doktor 7+6'da çağırdı ama ben 8+6'da gidicem çünkü kesin olsun istiyorum. Doktor bende 2 kese gördü de birinde bebek göremedi
bilmeeem benim ilk bebeğim bu vakitmiz olmaz mı dersin
nisanbu doktor erkek falan derse söyle dikkatli baksın göbek kordonudur o arkadaşlar bana öyle demedi dersin
Bence başvurmalısın birincisi kabul edileceği belli değil başvurmazsan keşkeler yaşayabilirsin,ikincisi kabu edilse bile beyin olarak daha çok yorulacaksın,ilk hamileliğimde 20 kilo aldım bide bebek iriydi 37 de çalışamaz aldım ondan sonrada evde durmadım 40 haftalık oldum bebek çikolatası falan alışverişe çıkmıştım eşimi arıyorum adam beni doğuruyorumda arıyorum zannediyodu doğuracaksın hala geziyorsun derdi :) o yüzden başarabilirsin ben sana güveniyorum yürü beee
Yaparim değil mi yaparimmmm :) Çok çok teşekkür ederimMerhaba, tamamen hamileliğinin gidişatına ve senin sağlık durumuna bağlı. Normalde işyerlerinde her şey yolundaysa 37.haftaya kadar çalışılabiliyor. Eğer bir sağlık sorunu olmazsa yapabilirsin :)
Çok teşekkür ederim. Ben de kolay bir doğum istiyorummm. Herkes içinBu tamemen bunyenle alakali bir durum benim hamileligimin en rahat en enerjik ve guzel gecen donemi 3.trimester oldu. Doguma gideceğim gün bile keyfim yerindeydi. Ama bunu ben bebegimin dönmemiş olmasina kanala girmedigi icin vajinaya baski yapmamasina baglamistim. Yani risk alacaksin belki sorunsuz gecer belkide yorar seni şimdiden birsey demek zor.
Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :)Dis gebelikte agri ve kanama olur diye biliyorum bence kötüyü dusunme. Ayrica dedigin gibi sağlıksız gebelikler dusukle sonuclaniyor ilerleyen donemde bir kayip yasamaktansa bu lütuf gibi bence. Ayrica her gebelik kendine hastir bir kez oldu diye yine olmaz sen netten cok arastirip kafani bulandirma bekle bir kac gun daha oyle git dr a yada icin rahat degilse git yahu ne olmuş erkenden niyemi geldin diyecek icin rahatlasin :)
Canım senin son adet tarihin ne ? tahmini doğum tarihini görünce öyle tanıdık geldi ki 30.08.2013 de oğlumun tahmini doğumuydu ondan sordum :) hoş 4 eylülde doğurmuştum gerçimerhaba kızlar
bende geçen hafta cuma günü kan testi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Sonucum 1287 çıktı. İyi mi kötü mü bilemiyorum tabi, ama cumartesi günü doktor randevum var ve çok heycanlıyım. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi?
tahminime göre 4 hafta 5 günlük hamile olmam lazım.
Oğluma hamileyken 12. haftaya kadar çok rahattım 12den 16 haftaya kadar sabah bulantılarım oldu 16 da birden kesildi,şimdide daha bu hafta doğru düzzgün yemeğe başladım yemek göresim yoktu sadece koku hassasiyetim var o koku çok ağır olursa o zaman kusuyorum bakalım ne olacak,kıza hamile bir arkadaşım bi kere bile midesi bulanmadı bünyeye göre değişiyo galibaKızlar
Etrafımdaki arkadaslarımdan tanıdıklarımdan kız bebege hamile olanlar kusma vs cok yaşarken
Erkek bebege hamile olanlar nispeten dhaa rahat geçirdi bu dönemleri. Sizlerinde öylemi arkadas akraba veya varsa ilk cocuklarınzda
Benım ilk cocugm kızdı mide bulantısından öğürmekten kanamadan doktorun kapıısındaydım sürekli
Bunda da şindiden basladım. Eşim o yüzden kız oldgunu düşünüyor
Canım senin son adet tarihin ne ? tahmini doğum tarihini görünce öyle tanıdık geldi ki 30.08.2013 de oğlumun tahmini doğumuydu ondan sordum :) hoş 4 eylülde doğurmuştum gerçiSağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum sanada.
benim son adet tarihim 23 kasım dı internetten hesaplamama göre de 30 ağustos doğum tarihim çıkıyo.
senin son adet tarihin kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?