2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar ‍
2,5 yaşında bir oğlum var 2015 ağustos annesiyim bu ay emmeyi bıraktı ve Süpriz hamileyim sat 21 kasım bat 4 gün kala 244 2 gün kala 665 çıktı beta haftaya çarşamba gidicem doktora biraz büyüsün dedim 6+1 olucak bakalım herşey yolundadır inşallah
İlk bebişi olacak arkadaşlar bolca dinlenin keyfini çıkarın 14 kilo kaldırıyorum sürekli gün içerisinde kaka derdide var tabi ‍

Çok enr
Aslında hapla korunmak adet döngüsünü düzenlediği için yumurtlama gününü bulmanı kolaylaştırdığı için hamile kalma ihtimalini yükseltiyormuş. Hamile kaldıktan sonra öğrendim.
aaaa çok enteresan. Ben o kadar çok hormon ilaçları kullandım ki doğum kontrol hapı veren olmadı. Şanslısınız ne güzel allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

Ağızdan nefes almaktan nefret ederim ama ister istemez nefessiz kaldigimi hissediyodum ağızdan destek almak zorunda kaldım

işte ben sürekli ağızdan nefes alıyorum özellikle geceleri burnumun sağ kısmında kemik var korkuma ameliyat olmadım inşallah bu durum ileriki günlerde beni zorlamaz

hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de sat 23 kasımdı günlerimiz çok yakın olacak inşallah. Senin ilk doğumunda ağustos ayında olmuş. Sürekli bu konuyu araştırıyorum. Yazın hamilelik denildiği kadar zormu?

işte ben sürekli ağızdan nefes alıyorum özellikle geceleri burnumun sağ kısmında kemik var korkuma ameliyat olmadım inşallah bu durum ileriki günlerde beni zorlamaz
Bence doğuma yakında bu sorunu yaşarsın arkadaşım senin gibiydi doğuma yakın iyice şişti nefes alamaz duruma gelmişti ağızdan nefes alınca yanındakiler nefes aldığını duyuyodu

32+5 de erken doğum yaptım ben ona rağmen korkutmak gibi olmasın ama feciydi evde iç çamaşırlarıyla dolaştığım halde şıpır şıpır terleyip sabaha kadar uyuyamamak şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum allah hepimizin yardımcısı olsun canım

MERHABA BEN ARANIZDA YENİYİM Bİ SORUM OLACAK KESEYİ KAÇINCI HAFTA DA GÖREBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
Ben 6 haftalıkken gördüm kesem 5 haftalık cıktı hatta geriden geldiği için kendini erken göstermeyince dış gebelik şüphesi konuldu ama çok şükür 6.haftanızda gördük

amin canım inşallah bende çalışıyorum nasıl geçer benim için hiç düşünemiyorum o zaman

Hoşgeldinn benimde ikinci hayırlısıyla, oglum 3,5 yaşında bütün gün yatıyorum ben valla

Hoşgeldinn benimde ikinci hayırlısıyla, oglum 3,5 yaşında bütün gün yatıyorum ben valla
Hoşbuldum hayırlı olsun bebişlerimiz
Hala bezli sürekli bir kaka derdi ve sürekli kucak istiyo bende fırsat buldukça yatıyorum öğle uykusuna birlikte yatıyoruz :) bulantıda başladı zaten

Gecen hafta bende doymuyordum yemek yerken bile daha sonra ne yiyeceğimi tasarlıyodum ama 2 3 gündür hicbirşey yemek istemiyorum kusma yok ama feci bulantı var sanada gelirler yakında yada inşallah gelmezler
Al benden de o kadar.... çok bulantım var

Kızlarr benim kesem sağ tarafımda, ama dün geceden beri sol kasığım ağrıyor ani hareket ettiğimde sol tarafım acıyor sizce sebebi nedir yaa böyle bişey yaşayan varmı???
(Çok afedersiniz kabızlık da cabası)

Canım daha önce de söylemiştim kivi kabizligi gideriyor dene inşallah faydasını görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…