• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dedenin babanın ölmüş büyüğün ismini koymak o cocuga hakszlk degıl mi ya
Kocalarınıza anlatın asla asla asla kabul etmeyin
Siz ikna olmayın onlar ikna olsun
İçinize sinen ismi koyun
Gerekirse olay cıkartın

Benım bulantılarım koku hassasiyetim basladı cokta
En korktgm en istemedgm seydi belki bu sefer olmaz dedim ama yok
Bildiginz kıskanıyırm bulantısız geçirenleri
Sadece sabahda degil sürekli :(:(:( yerlerdeyim

Ve tüm gün işyerindeym

Gazın falan vardır karnında keşke alttan baktırsaydın ben gözümü kararttım rahatladım benim hiç görünmedi karından sıkma kendini iyidir inşallah
Kendi doktorumla konuştum randevum yarın vajinal bakacağını endişe etmememi söyledi çok karşılaşıyoruz dedi inşallah herşey yolundadır bebeğim benimledir

Gaz desen şişknlk desen cok fena
Hemen hamile pant almak istemedm ilk cocgmda 13.14 haftadan sonra sanrm geçtim
Şimdi bugun bi pant aldım mecburen iş için idare etsin diye
Notmalde 40 bedenim ama şişlnlkden 42 beden aldm:((

Dedenin babanın ölmüş büyüğün ismini koymak o cocuga hakszlk degıl mi ya
Kocalarınıza anlatın asla asla asla kabul etmeyin
Siz ikna olmayın onlar ikna olsun
İçinize sinen ismi koyun
Gerekirse olay cıkartın
Canim o olay çıkarma işi 3 senedir var bende hamilelikte de devam etti en son bugün duygu sömürüsü yaptım :dondurma:ben her gün sen evde yokken ağlıyorum bu isim yüzünden mideme ağrılar giriyor dedim :KK51:şimdilik pes etmiş gibi tamam istediğini koy dedi ama bakalım cinsiyet belli olunca ne olacak :skandal:

Kendi doktorumla konuştum randevum yarın vajinal bakacağını endişe etmememi söyledi çok karşılaşıyoruz dedi inşallah herşey yolundadır bebeğim benimledir
İnşallah canım üzen kendini bebeğe yansıtma sakin kal güzel şeyler düşün inşallah iyidir

Bencede çok saçma devir değişti eski usul bunlar.Tamam babanı seversin tabiki ama illa ismini koyarak göstermeye ne gerek var ki
Yahu o bişey mi? Arkadaşımın bebeği erkek olsaydı kocası kendi adınıda koycakmış:))) cinsiyeti yeni ögrendiler kız.böylesini hic duymadım ben:KK57:

Kızlar selam 3 ocak için doktordan randevu aldım acaba kese içinde bebek falan görünür mu ki kalp atışı için erken dedi doktor ama o kadar erken kalp atışı duyan var mı keşke gitmişken hepsini görsek insan düşünüp duruyor bi sıkıntı endişe yapıyor kendine ister istemez

İki isme anlaştık kız olursa sadece benim istediğim olucak erkek olursa babasının ismi ve ek olarak benim istediğim bunada şükür :halay:
Ben onu da dedim bu seferde niye annemi sevmiyorsun o senin için canını bile verir gibi saçma bir mevzu oldu aramızda :D o yüzden kararliyim ikisinin de ismini koymuycam

Kızlar selam 3 ocak için doktordan randevu aldım acaba kese içinde bebek falan görünür mu ki kalp atışı için erken dedi doktor ama o kadar erken kalp atışı duyan var mı keşke gitmişken hepsini görsek insan düşünüp duruyor bi sıkıntı endişe yapıyor kendine ister istemez
Kesen görünebilir canım ama görünmezse de endişe yapma

Ben ovulasyon testi yaptım hamile kaldiim ay 13. Veya 14.gun yumurtladim.5+6 da karindan kalp atisini gördüm.bence erken veya gec yumurtlamaya bagli görüp görememen canım.herkesin farkli oluyo

Back
X