2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 9+0 kizim burada uzum tanesi dedigimiz canliya bak ense yapiyor minnak bacaklarda havada :)
Oy yerim bayiliyorum boyle net goruntulere

Canim sunumun icin tebrikler gozun aydin... On gun sonrada bebisi gorursun oh neguzel

Amin inşallah ben henüz gidemedim daha doğrusu gitmedim bebişi görmeye 2. Olacak inşallah ama sabırsızlık dizboyu
Benim de ikinci bebeğim 3 yaşında kızım var ama benim kahverengi akıntım olunca bugün gittim doktora herşey yolundaymıi allahtan. Sen gittiğinde keseyi de bebeği de pıt pıtları da görür duyarsın inşallah

canım ya üzülmene üzüldüm
İki evladım var yinede duygulaniyor insan
Senin yaşadığının aynısını yaşadım ilk hamileligimde 12 haftalık kalbi durdu sancıyla dogurttular çok zor zamanlardı su an çok iyiyim 2 evladım var hayirlarla alırsın inşallah kucağına

Kizlarr gebeligin ilk aylarinda kök zencefil kullanimi hakkinda bilgisi olan var mi? İlk aylar 4_5 gr ı geçmeyecek kadar tuketilmeli diye okudumda.. bademcik enfeksiyonu atlatiyorum da oksuruk baslicak gibi o yuzden kullanicam balla vs.

Kızlar benim gündüzden bu yana çok şiddetli kasık ağrım var sol tarafım otururken nefes alırken bile ağrıyo. Hatta rahimin üst kısmına doğru yayılıyo ağrı. Doktorum şiddetli ağrın olursa hastaneye git demişti sizce napim ya geçmedi bi türlü

Yarım saat önce başlayan arka diş ağrım beni mahvetti birde baktım ki 3 senedir çıkmayan 20lik dişim çıkacak bu zamanı bulmuş ben ne yapcam yaa

Canım doktorunu dinle sürekli geçmeyen siddetli agrin varsa bi doktora git.gaz sıkışması da olabilir.

Yarım saat önce başlayan arka diş ağrım beni mahvetti birde baktım ki 3 senedir çıkmayan 20lik dişim çıkacak bu zamanı bulmuş ben ne yapcam yaa
Oooow çok geçmiş olsun.agrisi çok kötü derler insallah çok şiddetlenmeden çok ağrı yapmadan çıkar.

Oooow çok geçmiş olsun.agrisi çok kötü derler insallah çok şiddetlenmeden çok ağrı yapmadan çıkar.
Daha şimdiden çok ağrıyor ucu bile yeni gözüküyor umarım ameliyata çekilmek zorunda kalmaz çünkü öyle bir 20ligim çekildi ve 1 hafta ağzımı bile açamadım sırf siviyla beslendim pipetle dikişlerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…