Sağol canim,32.haftada tekrar konusacagim doktorla.hapın etkisi vucuttan gec çıkıyormuş ama ignenin etkisi bir günmüş.iğneyi soracagim.vermezse de yapacak birsey yok
evet canim 32.haftadan sonra her hafta geleceksin dedi bana.insallah birsey olmaz
doktorum bana hic boyle birseyden bahsetmemisti.bana sadece erken dogum tehlikesine karşı birakmam gerektigini söylemişti.aman cocuguma birsey olmasin.bende birakirim o zaman
kan pihtilasmasindan ötürü ileri haftalarda dahi bebegini kaybeden bir dünya insan var.bunu doktor bizzat kendisi söylüyor zaten.elbette doktorumun yönlendirdiği sekilde hareket edecegim,sadece aynı ilaci kullanan arkadaslarin kaçıncı haftada bıraktıklarını ve sonrasinda sıkıntı olup olmadığını ogrenmek istiyorum.bebegime en ufak bi zarar gelme ihtimalini goze alamam oyle değil mi? 32.haftada tekrar doktorumla konusacagim.coraspinin etkisi vucuttan daha gec atiliyormus.ignenin ise 1 günde.bunu da doktorum soyledi.uygun görürse igne istiycem.onu da vermezse yapabileceğim birsey yok zaten dua etmekten baska