2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr günaydınnn. Bebişi olanları tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Darısı da bize hayırlısıyla.
İki gece önce öyle bir sancılarım oldu ki tamam dedim ya ben yarın falan doğurcam heralde :) şükür ertesi gün geçti. :) topikte ağıstos annesi olcak 3-5 kişi kalcaz sanırım

Canım ben bilemem ama erken doğum riskin yoksa bi hafta daha kullanabilirsin sanki sorumluluk alamam çünkü bildiğim mi konu değil
Sağol canim,32.haftada tekrar konusacagim doktorla.hapın etkisi vucuttan gec çıkıyormuş ama ignenin etkisi bir günmüş.iğneyi soracagim.vermezse de yapacak birsey yok
evet canim 32.haftadan sonra her hafta geleceksin dedi bana.insallah birsey olmaz

32. Hafta da bıraktım doktor 32. Hafta da bırakmam gerektiğini çünkü bırakılmasa geç kapanması gereken kalp deliğinin erken kapanmasına neden oluyormuş bu yüzden 32. Hafta da bırak dedi
doktorum bana hic boyle birseyden bahsetmemisti.bana sadece erken dogum tehlikesine karşı birakmam gerektigini söylemişti.aman cocuguma birsey olmasin.bende birakirim o zaman

kan pihtilasmasindan ötürü ileri haftalarda dahi bebegini kaybeden bir dünya insan var.bunu doktor bizzat kendisi söylüyor zaten.elbette doktorumun yönlendirdiği sekilde hareket edecegim,sadece aynı ilaci kullanan arkadaslarin kaçıncı haftada bıraktıklarını ve sonrasinda sıkıntı olup olmadığını ogrenmek istiyorum.bebegime en ufak bi zarar gelme ihtimalini goze alamam oyle değil mi? 32.haftada tekrar doktorumla konusacagim.coraspinin etkisi vucuttan daha gec atiliyormus.ignenin ise 1 günde.bunu da doktorum soyledi.uygun görürse igne istiycem.onu da vermezse yapabileceğim birsey yok zaten dua etmekten baska

Ben beklemedeyim:) benim kız gelmedi inat değil mi şimdi de ben dogurmuyorum
Ne durumdasın canım ağrılar sancılar nasıl benim geçti ağırlarım ya dün biraz uyumuşum o dinlendirince geçti sanırım midem çok bulanıyor ama başkada gelen giden yok bunlar nolur fırtına öncesi sessizlik olsundu:)

Canim pihtilasma olsaydi zaten hapin hic bir etkisi olmazdo clexane turu ilaclar cok yuksek.civitici ozellige sahip drun ne diyorsa onu yap saglik konusunda birda kimse sana daha iyi bilgi veremez

Canim pihtilasma olsaydi zaten hapin hic bir etkisi olmazdo clexane turu ilaclar cok yuksek.civitici ozellige sahip drun ne diyorsa onu yap saglik konusunda birda kimse sana daha iyi bilgi veremez
Tamam kuzum,32.haftada bırakacağım coraspini.hatirliyorum sende birakmistin daha erken hemde

Tamam kuzum,32.haftada bırakacağım coraspini.hatirliyorum sende birakmistin daha erken hemde
Benim yogun kanamam oldugunda 12. Haftada kullandim ki bem surekli progestan ve pruloton igne oluyoddum dr ne diyorsa onu yap bence insallah saglikla dogar kuzumuz :)

Aradım senin oğlanın fotoğrafını bulamadım canom.
Eki Görüntüle 2173778
Ama pipiyi okudum, küçükmüş, diye diye br hal ettik çocuğu boşuna ))))
Masallah canim.Allah kolay omur versin Atamiza.
Ben de oglumu cok merak ediyorum artik ya hastanedeyken once ciglik sesleri sonra da bebek aglamalari geliyordu.icim gitti.sira bana gelsin artik en yakin zamanda inssss.amiin.

:)) bence ben ağustosu geçtim böyle giderse eylül annesi bile olurum..hiç mi belirti birşey olmaz.Yok .

Hahahha sen yarin gece 23.59 da dogurursun kesin

7

Valla ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Sadece istahsizlik var çok fazla benim kız 40ı da geçer rahat herhalde :) yalnız gobegim aşağı doğru duruyor yaşlı adam göbeği gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…