2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir sorum daha olacak iki gündür acayip gazım var gazlı birşeyde yemedim ama sıcaktan cam kapı açık ondanmı bilmiyorum. Beni bir streste ya sezeryan sırasında gazım olırsa diye sardıay olurmu öyle birşey boşAmı stres yapıyorum

Göhus yaralarından bahs edilmiş bende cok fazla canımı yakıcak kadar olmadı yara olduğunda soyup dokıyordum kabuğnu ama ya busefer olursa korkusu sardı doğum öncesi kremlerle yağliyorum hep ilkinde yapdığım gibi, ama ablam meme yarasından cok cekdi goğus ucu kopdu kopucak hale geldi, şimdi yine hamile ve bunun için vazelin aldi söylediğne göre en iyi gelen şey bir tek o olmuş, bende ona bakıp aldım bir t
Tane cantaya atım. ama emzirme öncesi güzel temizlemek lazım.

32. Hafta da bıraktım doktor 32. Hafta da bırakmam gerektiğini çünkü bırakılmasa geç kapanması gereken kalp deliğinin erken kapanmasına neden oluyormuş bu yüzden 32. Hafta da bırak dedi

Ben de görmedim senin bebişin resmîni
Hangi ara attın da ben kaçırdım acaba?

Kuzum karnı doymasa kaka da yapmaz çiş de yapmaz
Karnı doyuyordur da kilo alıp almadığı kontrolde belli olacak.

Valla koku kaliyor ben evde yapıyorum ya dusa girmeden bazen cesmede yikayim diyorum buram.buram kokmaaya devam ediyor igrenc hastanede ortaligi kokutmayin
Yarayı iyileştiriyor evet ama emzirmeden surmenin etkiso olacagini sanmam
Ben bugün sürdüm çok rahatladım sızlaması geçti.
Ama bebeğin yaptığı tahrişe ne kadar iyi gelecek o muamma şimdilik .
Hastanede kokarsa koksun bacım ,o kadar para vericem bir zahmet nazımı çeksinler.

Onun o dik dik saçlarından belli zaten inat olacağı bacım.Maşallah akıl küpü gibi bakıyor.
Uyumadığı için de kilo almıyordur. Süte ne kadar ihtiyacı varsa uykuya da var. Değişik şekillerde uyutmayı dene. Yanına uzan ,yüzüstü yatır sırtını sıvazla, emzikle koltuk altına al emzirir gibi ,her yolu dene. Verimli meme verimli uyku ilk zamanlar bebeği toparlayan iki şey.

Vazelin de silerek temizlenmez ki
Sıcağa yakın suyla yıkamak lazım memeyi
Sen normal doğuracağın için kalkar yıkarsın da biz sezaryenlilere zor biraz.

Aynen oyle canim kontrolde dr sut yeterli ama doymuyor demekki dedi mamaya basladik kucakta misler gibi uyuyor su anda mesela koydugum an uyaniyor
Bugun oglen sırf dinlensin diye göğsüme yatirdim gaz cikarma.pozisyonunda 2 saat uyudu biraktim uyandi
Mamayla doyuyrodur artik sanirim
4 gundur yanimda yatiriyorum korka korka oyle daha rahat uyuyor en azindan

Aradım senin oğlanın fotoğrafını bulamadım canom.

Ama pipiyi okudum, küçükmüş, diye diye br hal ettik çocuğu boşuna ))))

Ayy masallah canim sezeryan olup ayni gun sütun geldi cok şanslısın
İkinci ya canım, sanırım ondan
Benimki duruyor taktigim anda yanma yapiyor bosa para verdim
Hadi ya, dünya para veriyorsun ve işe yaramıyormu Allah yardımcımız olsun
Yatarak nasıl? Sağ sol tarafa yatarakmı? Meme yetmez ki bebeğin ağzına kadar böyle de tam giriyor ama işte o acı mahvediyor.
Kuzum yaaa... Anneyi istiyor akıllı oğluş

Dogum yapan anneler gogus yaralarindan sikayetci okudugum kadariyla. Ben sıfayi tahinin uzerindeki yagda bulmustum. Çok faydasını gordum daha oncede yazdim. Surup kalkan takin emzirme onceside silin islak bezle. Hava alirsa cok cabuk iyilesiyor. Kalkan yoksada camasirsiz durun.
Bebegin doyup doymadigida ilk 40 gun kakali bezden sonrasinda cisli bezlerden anlasiliyor. Gunluk toplamda 3 tane 1 tl buyuklugunde kaka yapiyorsa ( hepsini bir seferdede yapabilir bes seferdede) doyuyordur. 40 gun sonrasinda ise gunluk 24 saatte 1 paket margarin agirligi toplaminda cisli bez aliyorsaniz doyuyordur. Ftm41

Vazelin de silerek temizlenmez ki
Sıcağa yakın suyla yıkamak lazım memeyi
Sen normal doğuracağın için kalkar yıkarsın da biz sezaryenlilere zor biraz.
Evet canim temizlemesi biraz zor.
Bende islah sabunlu mendile sildikden sonra temiz islak bezle silip cağıt havluyla kurulamayı düşünüyorum ama yinede temiz olurmu emin değilim.

LP

Yani gercekten yazdiklariniz beni soklara sürükledi. Bu işin eğitimini almış biri yerine burada yazan kişilere akıl danışmanız sizi ve bebeğinizi tehlikeye atar. Lütfen sağduyulu olup doktorunuzu dinleyin. Kan sulandırıcı kullanmamakla bebeğe birşey olacağını nasıl kestirebiliyorsunuz. Bilimsel hiç bir bağlantı ve mantık yok. İnsanlar yok bırakma dese bu vebali kim alacak. Lütfen sağduyulu davranın...

Ne tarafa yatarsan o memeyo yani asgida kalan memeyi vee yetişiyor canim

Bebeğimi dün aldm kucağıma kızlar :) darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…