- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.301
32. Hafta da bıraktım doktor 32. Hafta da bırakmam gerektiğini çünkü bırakılmasa geç kapanması gereken kalp deliğinin erken kapanmasına neden oluyormuş bu yüzden 32. Hafta da bırak dediArkadaslar sizlere bi sorum olacak bilenler nolur cevaplasin kafayi yemek uzereyim.işin içinden çıkamıyorum.
Benim 2 sene evvel bi kaybim vardi.yani bebegimin kalp atışı duyulmamisti kurtaj olmak zorunda kalmıştım.bu seferki hamileligimde doktor önlem amacli coraspin başlatmıştı.birazda ben teşvik ettim tabi buna.bir gebelik kaybi daha yasamak istemiyorum diye soyledim.oda coraspin vermisti.pihtilasma testi yapilmamisti.bu zamana kadar hep kullandim ama suan doktor diyor ki 32.haftada birakmalisin.coraspinin etkisinin 5 gün vucuttan çıkmadığını,eger ki erken dogum olursa ciddi kan kaybi yasayabilecegimi soyledi.ama ya bebegime birsey olursa ? Cok korkuyorum.cocuguma birsey olacagina ben kan kaybından gideyim sorun degil.yeterki ona birsey olmasin.napicami bilmiyorum cikamadim isin icinden.aranizda coraspin kullanan varmiydi?kacinci haftada biraktiniz?
Bebegim herkes bana cok benzetiyor resmini atmistim görmedinmi? Valla senin bebek tam benim ruyadaki ama suyun gelmesi seni gormustum ya o kisimlarda benimki aynen oyle hic ummadigim anda suyum geldi cok guzel bir sezeryan gecirdim ama ruyadaki bebek senin bebek benimkiyle hicbir benzerlik yok
Iyigeceler kizlar dogum yapan annisler simdi benim kizceyi bem 1 saatte bir yada en fazlà 2 saatte bir emziriyorum memede baya kaliyo emiyo sonra bugún sagdigim súttende veriyorum biberonla ondanda iciyo kaka durumumuzda iyi dùn 4 kez kaka yapti bugúnde 5 kez yapti simdi ben bu kizcenin doyup doymadigini nasil anliyacam bama bi yardimci olun
Ben bugün sürdüm çok rahatladım sızlaması geçti.Valla koku kaliyor ben evde yapıyorum ya dusa girmeden bazen cesmede yikayim diyorum buram.buram kokmaaya devam ediyor igrenc hastanede ortaligi kokutmayin
Yarayı iyileştiriyor evet ama emzirmeden surmenin etkiso olacagini sanmam
Cuma gunu kontrolümüz vardi oglus kilo almadığı icin premature mamaya basladik
Durum su emiyor mama yiyor emiyor uyumuyor
Kucakta memede uyuyor sadece napicam sasirdim valla ya
Ayrica mamayi zorla yediriyirum
Istemiyor yemek suratıma ters ters bakip agizini kapatiyor sipa
Cok fena yaa ters ters bi bakiyo mamayi görünce
Vazelin de silerek temizlenmez kiGöhus yaralarından bahs edilmiş bende cok fazla canımı yakıcak kadar olmadı yara olduğunda soyup dokıyordum kabuğnu ama ya busefer olursa korkusu sardı doğum öncesi kremlerle yağliyorum hep ilkinde yapdığım gibi, ama ablam meme yarasından cok cekdi goğus ucu kopdu kopucak hale geldi, şimdi yine hamile ve bunun için vazelin aldi söylediğne göre en iyi gelen şey bir tek o olmuş, bende ona bakıp aldım bir t
Tane cantaya atım. ama emzirme öncesi güzel temizlemek lazım.
Ben de görmedim senin bebişin resmîni
Hangi ara attın da ben kaçırdım acaba?
Kuzum karnı doymasa kaka da yapmaz çiş de yapmaz
Karnı doyuyordur da kilo alıp almadığı kontrolde belli olacak.
Ben bugün sürdüm çok rahatladım sızlaması geçti.
Ama bebeğin yaptığı tahrişe ne kadar iyi gelecek o muamma şimdilik .
Hastanede kokarsa koksun bacım ,o kadar para vericem bir zahmet nazımı çeksinler.
Onun o dik dik saçlarından belli zaten inat olacağı bacım.Maşallah akıl küpü gibi bakıyor.
Uyumadığı için de kilo almıyordur. Süte ne kadar ihtiyacı varsa uykuya da var. Değişik şekillerde uyutmayı dene. Yanına uzan ,yüzüstü yatır sırtını sıvazla, emzikle koltuk altına al emzirir gibi ,her yolu dene. Verimli meme verimli uyku ilk zamanlar bebeği toparlayan iki şey.
Aradım senin oğlanın fotoğrafını bulamadım canom.Bebegim herkes bana cok benzetiyor resmini atmistim görmedinmi? Valla senin bebek tam benim ruyadaki ama suyun gelmesi seni gormustum ya o kisimlarda benimki aynen oyle hic ummadigim anda suyum geldi cok guzel bir sezeryan gecirdim ama ruyadaki bebek senin bebek benimkiyle hicbir benzerlik yok
İkinci ya canım, sanırım ondanAyy masallah canim sezeryan olup ayni gun sütun geldi cok şanslısın
Hadi ya, dünya para veriyorsun ve işe yaramıyormuBenimki duruyor taktigim anda yanma yapiyor bosa para verdim
Yatarak nasıl? Sağ sol tarafa yatarakmı? Meme yetmez ki bebeğin ağzına kadarCanim yatarak emzir ben cok agridigi icin oyle yapiyorum
Yatarken bebis hepsini agzinin icine alabildigi icin daha az aci çekiyorsun
Valla her denedigimi yazıyorum canlar 1 aydir cekiyorum deneye deneye iyilesicez
Garmastan cok iyi geliyor ama memede kalmasi lazim ve ustu acik olmasi lazim kiyafete yapışıyor
Kuzum yaaa... Anneyi istiyor akıllı oğluşCuma gunu kontrolümüz vardi oglus kilo almadığı icin premature mamaya basladik
Durum su emiyor mama yiyor emiyor uyumuyor
Kucakta memede uyuyor sadece napicam sasirdim valla ya
Ayrica mamayi zorla yediriyirum
Istemiyor yemek suratıma ters ters bakip agizini kapatiyor sipa
Cok fena yaa ters ters bi bakiyo mamayi görünce
Sağol canım benim. Hissizleşene kadar böyle devam sanırım.Geçmiş olsun baya kötü anladığım geçer inşallah tez zamanda
Evet canim temizlemesi biraz zor.Vazelin de silerek temizlenmez ki
Sıcağa yakın suyla yıkamak lazım memeyi
Sen normal doğuracağın için kalkar yıkarsın da biz sezaryenlilere zor biraz.
LPArkadaslar sizlere bi sorum olacak bilenler nolur cevaplasin kafayi yemek uzereyim.işin içinde çıkamıyorum.
Benim 2 sene evvel bi kaybim vardi.yani bebegimin kalp atışı duyulmamisti kurtaj olmak zorunda kalmıştım.bu seferki hamileligimde doktor önlem amacli coraspin başlatmıştı.birazda ben teşvik ettim tabi buna.bir gebelik kaybi daha yasamak istemiyorum diye soyledim.oda coraspin vermisti.pihtilasma testi yapilmamisti.bu zamana kadar hep kullandim ama suan doktor diyor ki 32.haftada birakmalisin.coraspinin etkisinin 5 gün vucuttan çıkmadığını,eger ki erken dogum olursa ciddi kan kaybi yasayabilecegimi soyledi.ama ya bebegime birsey olursa ? Cok korkuyorum.cocuguma birsey olacagina ben kan kaybından gideyim sorun degil.yeterki ona birsey olmasin.napicami bilmiyorum cikamadim isin icinden.aranizda coraspin kullanan varmiydi?kacinci haftada biraktiniz?
Arkadaslar sizlere bi sorum olacak bilenler nolur cevaplasin kafayi yemek uzereyim.işin içinden çıkamıyorum.
Ne tarafa yatarsan o memeyo yani asgida kalan memeyi vee yetişiyor canimİkinci ya canım, sanırım ondan
Hadi ya, dünya para veriyorsun ve işe yaramıyormuAllah yardımcımız olsun
Yatarak nasıl? Sağ sol tarafa yatarakmı? Meme yetmez ki bebeğin ağzına kadarböyle de tam giriyor ama işte o acı mahvediyor.
Kuzum yaaa... Anneyi istiyor akıllı oğluş
Bebeğimi dün aldm kucağıma kızlar :) darısı tüm isteyenlerin başınaAmin cnm.
Bende gece çok terliyorum yastığı dört döndürüyorum. Evet azaldı herkes bebişiyle uğraşıyor mecbur zaten bizden önceki formlara bakınca yavaş yavaş azalıp hoop form kalmıyor inşallah öyle olmazda arada yazışırız
Hadi hayırlısı olsun hakkında al bebişi kucağına sağlıkla. Çok kafiyeli oldu tesadüfen
Aradım senin oğlanın fotoğrafını bulamadım canom.
Eki Görüntüle 2173778
Ama pipiyi okudum, küçükmüş, diye diye br hal ettik çocuğu boşuna ))))
Hayırlı evlat olsun inşallahBebeğimi dün aldm kucağıma kızlar :) darısı tüm isteyenlerin başına
Rabbim kolaylık versin canim ara ara yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?