2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegim herkes bana cok benzetiyor resmini atmistim görmedinmi? Valla senin bebek tam benim ruyadaki ama suyun gelmesi seni gormustum ya o kisimlarda benimki aynen oyle hic ummadigim anda suyum geldi cok guzel bir sezeryan gecirdim ama ruyadaki bebek senin bebek benimkiyle hicbir benzerlik yok

Ayy masallah canim sezeryan olup ayni gun sütun geldi cok şanslısın

Hahaha ayy sevsinler valla biz babasiyla sogan rimsak cok severiz

Iyigeceler kizlar dogum yapan annisler simdi benim kizceyi bem 1 saatte bir yada en fazlà 2 saatte bir emziriyorum memede baya kaliyo emiyo sonra bugún sagdigim súttende veriyorum biberonla ondanda iciyo kaka durumumuzda iyi dùn 4 kez kaka yapti bugúnde 5 kez yapti simdi ben bu kizcenin doyup doymadigini nasil anliyacam bama bi yardimci olun

Valla koku kaliyor ben evde yapıyorum ya dusa girmeden bazen cesmede yikayim diyorum buram.buram kokmaaya devam ediyor igrenc hastanede ortaligi kokutmayin
Yarayı iyileştiriyor evet ama emzirmeden surmenin etkiso olacagini sanmam

Aloe vera da rahatlatıyor canim aklinda olsun
Ben hala çekiyorum surekli biseyler deniyorum
Orjinal aloe vera ekmiştim o esimin işyerinde
Evdede lr aloe vera vardi iki gündür sürüyorum hafifletiyor

Sürdüm, hastaneye gitmeden banyo yaptım yıkadım gittim canım. Maalesef bana fayda etmedi. Feci durumdalar

Benimki duruyor taktigim anda yanma yapiyor bosa para verdim
Canım çok geçmiş olsun. Gümüş kapaklara mı baksan acaba? Silverette'ydi sanırım markası. Biraz pahalı gerçi ama çok etkili olduğunu söylüyor kullananlar bir anda iyileştiriyormuş memeyi.

Canim yatarak emzir ben cok agridigi icin oyle yapiyorum
Yatarken bebis hepsini agzinin icine alabildigi icin daha az aci çekiyorsun
Valla her denedigimi yazıyorum canlar 1 aydir cekiyorum deneye deneye iyilesicez
Garmastan cok iyi geliyor ama memede kalmasi lazim ve ustu acik olmasi lazim kiyafete yapışıyor
Teşekkür ederim canım. Bakayım hemen. Gece emzirmeye aldığım zaman eşim kalkıp camı kapatıyor, komşular polise haber verecek kadına işkence yapıyorlar diye gerçekten oluyorum

Cuma gunu kontrolümüz vardi oglus kilo almadığı icin premature mamaya basladik
Durum su emiyor mama yiyor emiyor uyumuyor
Kucakta memede uyuyor sadece napicam sasirdim valla ya
Ayrica mamayi zorla yediriyirum
Istemiyor yemek suratıma ters ters bakip agizini kapatiyor sipa
Cok fena yaa ters ters bi bakiyo mamayi görünce

Bazi kisilerde cok ise yaramis belirttikleri farkli sekillerdede denedim yok yakiyor ve hic iyileştirmedi hatta o iyilestirecek diye merhem vs surmedim su an daha kotu oldu pisman oldum
Hic iadeyi sormadim kişisel kullanim sonucda almazlar diye belki satarim belki sonra denerim diye duruyor hala
Aa gerçekten mi ya ben de aklımda dursun yaram olursa alırım diyordum az para da değil

İyi geceler kızlar benimde yaklaştıkça bir stres sarfı acaba bebeğim iyi mi içerde diye sanki hareketleri daha bir yavaş ve az gibi gelmeye başladı dünden beri benmi evham yapıyoum napsam bilemedim

Canım bence aldığın yere bir yaz belki iade kabul ederler..

Gözün aydin canim doğuma tam acıklıkla almamışlar diye zor oldu bence ikinma hisini bekleseler berki kolay olurdu, yinede kavuşdun ya bebeğine önemli olan o güle güle buyuk bebeğni ömrü uzun ve güzel olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…