2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece bi çılgınlık yaptim..kadin doğum hastanesi benim evin yaninda ve halamin kizi doğuma geldi bende gece 12 de onun yanina gittim hangi cesaretle:) kadinlar sancı cekiyo koridorda bağıran bagirana açıklık muayeneleri oluyo doğumu gelen dogumhaneye gidiyo ayy bi kötü oldum kasılmalarım vardı dünden beri kaçtı :)

Kızlar temizlik yapanlar kolay gelsin ne güzel özendim çok feci temizlik yapasım var ama benim sezeryan günüm 14 agustos korkuyorum elimi uzatmaya yalancı kasılmalarım çok oluyor, mecbur ben yapamıcam yaptırcam artık..

Bir de Sut sağan anneler Sut saklama poşetleri var onlarla derin dondurucuda saklayabilirsiniz sütlerinizi, bence yeni doğam bebeği devamlı emzirin, kaşıkla da olsa gerek yok, bol bol emsin ama sağmak şutu artırır, şişlik hissediyorsanız düzenli olarak emzirme sonrası sütünüzü sağın göreceksiniz şutunuz artacak, birde buzlukta sakladığınız sütleri işitirler bazi kurallara dikkat etmeniz gerekiyor..

Birz sacma bi soru olacak ama. Her yerim kabariyor sinek isirigimj emin de degilim. Suçiçeği gibi her yerim kabarip kalkti bide icinden su cikiyor. Acile gtsem mi tedirgin oldum ggtikce artiyor

Birz sacma bi soru olacak ama. Her yerim kabariyor sinek isirigimj emin de degilim. Suçiçeği gibi her yerim kabarip kalkti bide icinden su cikiyor. Acile gtsem mi tedirgin oldum ggtikce artiyor
Git bence bir göster
Allah korusun sinek ısırdığından bile enfeksiyon kapanlar var
Ben olsam giderdim doktora

Aynı durum. Ben sağdığımı bebeğe vermiyorum, o tekrar acıkana kadar yeri doluyor. Atmak da günah diyorlar. Acaba Bursada artan sütleri verebileceğim bir hastane, bir yer varmı ki?
Bilmeden senin sütünü içen her çocuk senin süt çocuğun olur. Bilmen gerekli kimin içtiğini.
Ama şu var kanser hastaları bağışıklık için anne sütü içiyorlar. Bu konuyu araştırıp onlara süt bağışı yapabilirsin. Hatta Facebook ta da bir iki yerde görmüştüm.
Birkaç poşet de buzluğa at ilk süt çok değerli biraz daha büyüyünce biberonla da sakladığın sütü verebilirsin.

Kızlar ben forumda konu açtım ama fikir alamadım bana yardımcı olur musunuz 13agustosta doğum yapicam oğluma daha isim bulamadık. Eşim Baranda çok ısrar ettiği için kabul edicem ama iki isim koymak istiyoruz sizce
Ali Baran
Yusuf Baran
Ahmet Baran
İsimlerinden hangisi daha hoş geliyor ben Yusuf ismini beğeniyorum ama anlamı inleyen ağlayan olduğu için isimler hayata tesir ediyor deniyor ya acaba olumsuz etkilermi diye emin olamadım bu arada babasi Ali Baran istiyo ilk oğlumun adınida o koydu Mehmet Sirac onu severek kabul ettim ama bunda çok kararsızım lütfen fikirlerinizi soylermisiniz

Temmuz annesi olurum yine erken doğum yaparim derken çok şükür bugüne kadar sıkıntısız geldim.tekrar tansiyonum oynamaya başlayınca kontrolde de kilosu 3250 cikti doktorum artık riske girmeyelim kilosu iyi dedi 01/08/2018 bende inşallah kizimi kucağıma alicam.planlı olunca bi garip hissettim.rabbim hepinizu sag salim bebislerinize kavuştursun

Kizlar geldim kontrolden kizim tabi ki de donmemis :) zaten doktora giderken kaburgama kafa atip durdu hic heveslenme sekerim diye :) boyu 52 cm kilosu 3100 gr olmus sezeryan gunu verdi haftaya carsamba 8 i oluyor sanirim ama ben kararsizim vaktini beklesin istiyorum napsam bilemedim

Sağol bitanem. Hem de baya bi beklemiştim soğanlı soğanlı ))))) Lansinoh kullanıyorum, onun da faydası yok da, hani belki olur diye bir umut. Uçlarına sanki jilet çekmiş sıpa
İNŞALLAH geçer onun acısını bılıyorum ve tekrar yaşamakdanda korkuyorum çabuk iyileşir inşallah

maşallah kuzuya canım :) bende vaktini beklemek istiyorum dedim ama yinede tam 39+0 da 1 hafta erken alacak doktor çok da fazla beklemeyelim dedi. Seninkininde kilosu iyi haftaya kadar 3500 civarı olur.

maşallah kuzuya canım :) bende vaktini beklemek istiyorum dedim ama yinede tam 39+0 da 1 hafta erken alacak doktor çok da fazla beklemeyelim dedi. Seninkininde kilosu iyi haftaya kadar 3500 civarı olur.
Allahim inşallah saglikla kucağımıza almayi nasip eder canim doktoruma guvenmek istiyorum ama daha onceki doktordan dilim yandigi icin korkuyorumda

Oy maşallah sülün gibi uzun prenses:)
Hadi hayırlısı inşaallah kuzum iyice düşün bence doktor diyorsa kabul edebilirsin yani ben olsam ederdim sanırım

cnm sezeryan günün aslında cok erken bir tarihde değil dert etme normalde 14 gün önce alıyorlar .hayırlı olsun şimdiden

Oy maşallah sülün gibi uzun prenses:)
Hadi hayırlısı inşaallah kuzum iyice düşün bence doktor diyorsa kabul edebilirsin yani ben olsam ederdim sanırım
Boyuna gidiyor yavrum :) o yuzden kaburgama kaburgama calisiyor :)
Ya icime tam sinmiyor niyeyse bence bunun sezeryan olmasiyla alakali normal su gun dese hic itiraz etmezdim eminim :) hani nerde doguruyoruz diye kosardim galiba :)
cnm sezeryan günün aslında cok erken bir tarihde değil dert etme normalde 14 gün önce alıyorlar .hayırlı olsun şimdiden
Evet canim cok erken değil 40 a 10 kala aliyor ama iste ne bilim insallah o gunun sabahi suyum ya da sancim gelir icim rahat giderim doguma

Banada hemşire burda biz bebek bezinin büyüklerini takıyoruz sonrada gece pedleri yeter dedi bende ultra gece koydum bir paket depend gerek yok dedi almadım. Kilot gibilerden kontrolümüz,wc vs zor olur dedi

Senide araya kaynatıp doğurtmamışlar iyi ki

Bence soru saçma değil ciddi durum olabilir allerji vs git mutlaka

Günlerimiz aynı benimde inşallah yarında sabredersek çarşamba sabah doğuma giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…