- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #62.401
Git bence bir gösterBirz sacma bi soru olacak ama. Her yerim kabariyor sinek isirigimj emin de degilim. Suçiçeği gibi her yerim kabarip kalkti bide icinden su cikiyor. Acile gtsem mi tedirgin oldum ggtikce artiyor
Bnde mesajı atip aradm hemn esimi.gidelim die. Etrafta sinek flnda yokk hic boyle birseyle karsilasmamstm. Cok kotu her yerimGit bence bir göster
Allah korusun sinek ısırdığından bile enfeksiyon kapanlar var
Ben olsam giderdim doktora
Bilmeden senin sütünü içen her çocuk senin süt çocuğun olur. Bilmen gerekli kimin içtiğini.Aynı durum. Ben sağdığımı bebeğe vermiyorum, o tekrar acıkana kadar yeri doluyor. Atmak da günah diyorlar. Acaba Bursada artan sütleri verebileceğim bir hastane, bir yer varmı ki?
Bence git canım hastaneye sivri sinek genelde gece daha çok sokar içi suluysa başka birşeydir mutlakaBnde mesajı atip aradm hemn esimi.gidelim die. Etrafta sinek flnda yokk hic boyle birseyle karsilasmamstm. Cok kotu her yerim
HAYIRLI OLSUN RABBIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CNMCanlar, memeden selamlar size
Napıyorsunuz?? Benden sonra doğuran yok değilmi?
@Minik kuzular ,interiorarchitect , basbelasiyim iyimisiniz canlar
İNŞALLAH geçer onun acısını bılıyorum ve tekrar yaşamakdanda korkuyorum çabuk iyileşir inşallahSağol bitanem. Hem de baya bi beklemiştim soğanlı soğanlı ))))) Lansinoh kullanıyorum, onun da faydası yok da, hani belki olur diye bir umut. Uçlarına sanki jilet çekmiş sıpa
maşallah kuzuya canım :) bende vaktini beklemek istiyorum dedim ama yinede tam 39+0 da 1 hafta erken alacak doktor çok da fazla beklemeyelim dedi. Seninkininde kilosu iyi haftaya kadar 3500 civarı olur.Kizlar geldim kontrolden kizim tabi ki de donmemis :) zaten doktora giderken kaburgama kafa atip durdu hic heveslenme sekerim diye :) boyu 52 cm kilosu 3100 gr olmus sezeryan gunu verdi haftaya carsamba 8 i oluyor sanirim ama ben kararsizim vaktini beklesin istiyorum napsam bilemedim
Allahim inşallah saglikla kucağımıza almayi nasip eder canim doktoruma guvenmek istiyorum ama daha onceki doktordan dilim yandigi icin korkuyorumdamaşallah kuzuya canım :) bende vaktini beklemek istiyorum dedim ama yinede tam 39+0 da 1 hafta erken alacak doktor çok da fazla beklemeyelim dedi. Seninkininde kilosu iyi haftaya kadar 3500 civarı olur.
Kizlar geldim kontrolden kizim tabi ki de donmemis :) zaten doktora giderken kaburgama kafa atip durdu hic heveslenme sekerim diye :) boyu 52 cm kilosu 3100 gr olmus sezeryan gunu verdi haftaya carsamba 8 i oluyor sanirim ama ben kararsizim vaktini beklesin istiyorum napsam bilemedim
cnm sezeryan günün aslında cok erken bir tarihde değil dert etme normalde 14 gün önce alıyorlar .hayırlı olsun şimdidenKizlar geldim kontrolden kizim tabi ki de donmemis :) zaten doktora giderken kaburgama kafa atip durdu hic heveslenme sekerim diye :) boyu 52 cm kilosu 3100 gr olmus sezeryan gunu verdi haftaya carsamba 8 i oluyor sanirim ama ben kararsizim vaktini beklesin istiyorum napsam bilemedim
Boyuna gidiyor yavrum :) o yuzden kaburgama kaburgama calisiyor :)Oy maşallah sülün gibi uzun prenses:)
Hadi hayırlısı inşaallah kuzum iyice düşün bence doktor diyorsa kabul edebilirsin yani ben olsam ederdim sanırım
Evet canim cok erken değil 40 a 10 kala aliyor ama iste ne bilim insallah o gunun sabahi suyum ya da sancim gelir icim rahat giderim dogumacnm sezeryan günün aslında cok erken bir tarihde değil dert etme normalde 14 gün önce alıyorlar .hayırlı olsun şimdiden
Banada hemşire burda biz bebek bezinin büyüklerini takıyoruz sonrada gece pedleri yeter dedi bende ultra gece koydum bir paket depend gerek yok dedi almadım. Kilot gibilerden kontrolümüz,wc vs zor olur dediEve gldm o öldüm resmn. Ağustos anneligine adayliyimi koyuyorumdoktor ultrasona bakmadi geçen hafta baktığı icin nst gayet normal dedi. Cuma gunu gelirsnn dedu oysaki bn ben cumaya dogum hayalleri kuruyordum neyse hyrlisi bakalım. Bide ebe dedikk gogsunun ucunu degil kahverengi kismk hep ver yokksa gogus ucu yarasi olur dedi eger olurss tahinin yaginj sur sur dedi.Birde depend fln varya onu sordum bebek bezleri gibi bezler varmis ondan al daha iyi olur dedi. Ne kdar cok dedi dedimmm
Senide araya kaynatıp doğurtmamışlar iyi kiDün gece bi çılgınlık yaptim..kadin doğum hastanesi benim evin yaninda ve halamin kizi doğuma geldi bende gece 12 de onun yanina gittim hangi cesaretle:) kadinlar sancı cekiyo koridorda bağıran bagirana açıklık muayeneleri oluyo doğumu gelen dogumhaneye gidiyo ayy bi kötü oldum kasılmalarım vardı dünden beri kaçtı :)
Bence soru saçma değil ciddi durum olabilir allerji vs git mutlakaBirz sacma bi soru olacak ama. Her yerim kabariyor sinek isirigimj emin de degilim. Suçiçeği gibi her yerim kabarip kalkti bide icinden su cikiyor. Acile gtsem mi tedirgin oldum ggtikce artiyor
Günlerimiz aynı benimde inşallah yarında sabredersek çarşamba sabah doğuma giriyorumTemmuz annesi olurum yine erken doğum yaparim derken çok şükür bugüne kadar sıkıntısız geldim.tekrar tansiyonum oynamaya başlayınca kontrolde de kilosu 3250 cikti doktorum artık riske girmeyelim kilosu iyi dedi 01/08/2018 bende inşallah kizimi kucağıma alicam.planlı olunca bi garip hissettim.rabbim hepinizu sag salim bebislerinize kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?