2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy maşallah pasayaa. Valla ogluşumun adi cikti sukur kucuk pipili yavrum :) evde kalcak dedim

Maşallah barekallah
Kız çokta küçük pipili deme bu sefer de küçük diye evde kalır
En sonunda sen canlı yayın açacaksın sanırım, pipinin normal olduğunu göstermek için

Atayim canim gene

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 81
Benden şimdiye kadar hiç su gelmedi hiç bilmiyorum bu konuyu

Olabilir canım gelebilir ama şiddrtle gelmediği sürece bebek susuz kalmaz demişlerdi bize dogum kursunda yani hastaneye sızıntı için gitmeyin diye söylemişlerdi

Olabilir canım gelebilir ama şiddrtle gelmediği sürece bebek susuz kalmaz demişlerdi bize dogum kursunda yani hastaneye sızıntı için gitmeyin diye söylemişlerdi

O zaman gitmiyorum :) sağol kuzum bize de eğitimde bacaklarinizdan akar dediler ondan emin olamadım

Senin kayınpeder artık ben torunu özledim diye de çıkıp çıkıp gelir
Kv öyle şaka yapti direk tepki gösterdim oglumu alir giderim dedim hamilelikte gunahima cok girdi strese soktu ben hamileligimi yasayamadim odasi bitmeden doguma girdim oglum cok zayif dogdu 40. Haftasinda 2665 gram dogdu 3 kilonun üstünde olmasi gerekirken ve 2400 e düstü. Kp gelip beni sinir edip sutumun kesilmesine izin vermem parcalarim onu valla :) herkes ayagini denk alsin diye tehdit ettim kiz dogumdan sonra bisiler oldu bana :)

Resimde büyük çıkmış paşazade, maşallah barekallah nazar değmesin inşallah

Sağlıklı olsun da büyütürsün dışarda
Ama ayar vermen çok iyi olmuş
Seninkiler fazla yüz vermeye gelmiyor bacım
Sen de aile oldun artık kendi evinin düzenine bakacaksın
Doğumdan sonra da aslan kesildin çocuğunu korumak için içgüdüsel birşey bu

Bebegi sarilik olan annisler belirtiler neler acaba bilgi verirmisiniz
Çok uyku hali oluyor yüzü ve göz bebeklerinde sarılık oluyor canım.
Bol bol emzireceksin uykuya fazla izin verme uyandır emzir. Emecek çiş yapacak atacak vücudundan. Değer çok fazla çıkmadıysa korkma endişe etme geçer.

Ben bildiğim belden olur sancı, kızda doğuran belden sancım oldu diyor erkek doğuranda.

T TubaSude canim senin onceki sezeryanlarinda doktor kacinci haftada aliyordu hatirliyo musun
@etka31112 oyle yapcam en son
ONTK masallah yavruna canimmm Allahim esirgesin size bagislasin
38. Haftada alıyor canım
Kanala girme riskini göze almadan
Zaten organ gelişimi tamamlanmış oluyor ileri haftalar sadece bebeği büyüttüğü için risk almayı sevmiyor doktorlar.
Mesela bunda 37+6 da sezaryen olacağım tarihi biz verdik problem yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…