2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gittin doktorlar ne kadar rahat Allaha emanet bir dogum yapacak hissiyati veriyorlar

7

Valla ne ağrı ne sancı hiç bir şey yok. Sadece istahsizlik var çok fazla benim kız 40ı da geçer rahat herhalde :) yalnız gobegim aşağı doğru duruyor yaşlı adam göbeği gibi oldu
Armut olduysa en fazla 3-4 hün diyorum.
Ben ameliyata gideceğim günün akşamı karnım armut oldu prosedür için nst çekildiğimde sancılar 90dı, yani gelecekti öyle de böyle de. Ordan yola çıkarak söylüyorum sen hazırlarn arkadaşım

2.30 ta canim hazirlandim cikcam birazdan bakalim ne alemde benim cimcime kizim :) sen nasilsin kuzucuklar nasillar
İyiyim elhamdulillah
Temizlik başladı yavaş yavaş yaptırıyorum.
Ben yatıyorum bacaklarımı havaya kaldırdım cimcime kanala girmesin diye Arada kasıklarım ağrıyor korkuyorum. Benim ki yukarı çıksın senin prenses dönüp kanala girsin inşallah
Çok güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bugünde doğumu başlatanlarda temizlik kozumu kullanıcam kızlar bakalım işe yarayacak mı geçen bi arkadaş demişti 4 çeşit yemek yaptım akşama suyum geldi diye dün rüyamda misafir vardı dünya kadar yemek yaptım bugün yemek olmasada temizlikle yerine koymak istiyorum :) akşam yürüyüş yaptık eşimle bi saat yarım saat daha yürüyelim diye ısrar ettim kimse senin kolay doğuracağını düşünmüyor herkes çok korkuyor senin dogumundan ama ben eminim çok kolay doguracaksın dedi :) benimki kolay kolay öyle iltifatlar etmezdi galiba gerçekten spor yapıyorum ben :)

Hadi yaa :) ben artık ümit etmek istemiyorum benim bir sürü doğum belirtim var ama doğum yok sancı zaten hiç mi hiç yok. Ama annem de 3 doğumunda da hiç sancısı gelmediği için su geldikten sonra hep suni sancı alarak doğurmuş bakalım ben de ona mı çektim acaba :/

Aynen canım bende onu takip ediyorum Nesrinay86 armutu dediginden beri ama benim akşamları armut sabahları futbol topu oluyor nasıl olacak ki

Ben yeni oturdum dip köşe girdim sabah 8den beri halilari falan da sildim hadi kuzum

Aynen canım bende onu takip ediyorum Nesrinay86 armutu dediginden beri ama benim akşamları armut sabahları futbol topu oluyor nasıl olacak ki

Gobegim baya genital.bolgemin üstüne doğru düştü ya çok çirkin armut o mu oluyor :)

Masallah canim.Allah kolay omur versin Atamiza.
Ben de oglumu cok merak ediyorum artik ya hastanedeyken once ciglik sesleri sonra da bebek aglamalari geliyordu.icim gitti.sira bana gelsin artik en yakin zamanda inssss.amiin.
İnşallah canımmm. Rabbim en güzel zamanda en hayırlısıyla versin kucağına

Ohh yapanin eline saglik sana da iyi keyifler canim :) minnoslari tembihliyoruz cimcime sen yukari benim tripli kizim da asagi hadi yavrum hadi :)

Aynı durum. Ben sağdığımı bebeğe vermiyorum, o tekrar acıkana kadar yeri doluyor. Atmak da günah diyorlar. Acaba Bursada artan sütleri verebileceğim bir hastane, bir yer varmı ki?

Gobegim baya genital.bolgemin üstüne doğru düştü ya çok çirkin armut o mu oluyor :)
Bilmiyorum valla ben genitalin üst kısmına elimle bakınca orası dolu dolu geliyor göğsümün alt kısmına bakıyorum orada 4 parmak kadar boşluk oluyor

Sagdıktan sonra sütü buzdolabında mı bekletmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…