• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün kesilmişti pembe lekelenme bu akşam yeniden başladı evimiz üç kat merdivenli gidemedik korkudan çok bozuldu moralim progestan kullanıyorum ama kendime engel olamıyorum güzel şeylere ihtiyacım var dua edelim

merhaba herkese mutlu yillar ilk defa birsey yaziyorum buraya uzun zaman oldu uye oldum ama hic yazmamaistim 2018 agustos annelerine girmek istedim dogum tarihi yazdim ama olmuyor

merhaba herkese mutlu yillar ilk defa birsey yaziyorum buraya uzun zaman oldu uye oldum ama hic yazmamaistim 2018 agustos annelerine girmek istedim dogum tarihi yazdim ama olmuyor
Hoş geldin aramıza hayırlı olsun meleğini sağlıkla kucağınıza alın inşllah :KK200:

Kızlar dün kesilmişti pembe lekelenme bu akşam yeniden başladı evimiz üç kat merdivenli gidemedik korkudan çok bozuldu moralim progestan kullanıyorum ama kendime engel olamıyorum güzel şeylere ihtiyacım var dua edelim
Canim benden parca parca kirmizi kan geldi zar seklinde ve genelde hep pembeydi akintim ama bebegim benimle ve kizimdada bunu yasamistim bir pedi dolduracak yogunlukta değilse hic uzme kendini gecer sabret.

Beklenen dogum tarihini 2018 yaparsan olur tahminimce 2017 yaziyorsundur

Canim benden parca parca kirmizi kan geldi zar seklinde ve genelde hep pembeydi akintim ama bebegim benimle ve kizimdada bunu yasamistim bir pedi dolduracak yogunlukta değilse hic uzme kendini gecer sabret.
İnşallah tatlıö bekliyorum yatıyorum bakalım

Herkese iyi seneler. Bende de çok yoğun akıntı oluyor. Bazen rengi de koyulaşıyor ama bekliyorum şimdilik

Canim oncelikle cok gecmis olsun.ben gecen hafta yasadim bu durumu once aile hekimine gttim ama bnm yapabilcgim birsey yok boğazın cok kotu dedi kbb ye sevk etti.kbb de penisilin igne verdi.tabi dogum doktorumun izniyle igneleri kullandik.eger vucutta enfeksiyon varsa bunu bian evvel tedavi etmek gerekmis.ben baya kotu hasta oldum ama yattim hep..umarim senin benim kadar agir gecmez.sana tavsiyem kbb uzmanina git yutkunman zorlastiysa.hamile oldugunu soyle ve uzmanin verdigi ilaclari dogum doktoruna danismadan kullnmaya baslama.ben simdi cok sukur iyiyim gecti.tedavini ihmal etme.
Teşekkür ederim cevabın için sanada geçmiş olsun dün tabi hiç uzman yoktu sadece aciller vardı acile gittim karbonat gargara yap ve sambucol iç dedi daha iyiyim sambucolü almadım daha toparlarsam diye sıkıntı yaratırmı emin olamadım

Günaydın kızlar 6+5 olduk ve mide bulantısı başlamış bulunmakta:işsiz: 2 gündür acıkıyorum yemek yiyorum ama yedikten hemen sonra mide bulantısı başlıyor ve özellikle uykudan uyandığımda çok oluyor:KK12:

Günaydın kızlar 6+5 olduk ve mide bulantısı başlamış bulunmakta:işsiz: 2 gündür acıkıyorum yemek yiyorum ama yedikten hemen sonra mide bulantısı başlıyor ve özellikle uykudan uyandığımda çok oluyor:KK12:
Günaydın kuzum bizde bugün 6+5 olduk bulantılar artmakla kalmadı her dakika ne yesem çıkarmaya başladım vede hastalıkla boğuşuyorum Allah kimseye gebelikte grip nezle yaşatmasın... Bulantısız hamilelik geçirdiğimiz günlere ışınlanmak istiyorum :kızgın:

Gunaydiiiiin :) yeni yil hepimize saglik huzur mutluluk ve bebislerimizi getirsin :) 2017 yi aratmayacak 2018 bitsin istemeyecegimiz bir sene olsun :)
Günaydın canım amiin 2018 bebişlerimizle geçirdiğimiz güzel yılların başlangıcı olsun inşallah :KK200:

Günaydın kuzum bizde bugün 6+5 olduk bulantılar artmakla kalmadı her dakika ne yesem çıkarmaya başladım vede hastalıkla boğuşuyorum Allah kimseye gebelikte grip nezle yaşatmasın... Bulantısız hamilelik geçirdiğimiz günlere ışınlanmak istiyorum :kızgın:

Günaydın canım amiin 2018 bebişlerimizle geçirdiğimiz güzel yılların başlangıcı olsun inşallah :KK200:
Amin canim aminn :KK200:

Back
X