- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #6.541
Evet tarik gul ve zercan kali tup bebege baslamis bakalim ne olacakBenim Dr tüp bebek Dr aynı zamanda ben tavsiye ederim
Benim doğum Dr bende memnun kalmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tarik gul ve zercan kali tup bebege baslamis bakalim ne olacakBenim Dr tüp bebek Dr aynı zamanda ben tavsiye ederim
Benim doğum Dr bende memnun kalmadım
Bende var Dr sordum benim ilk doğum sezaryen Dr sezeryandan sonra bu ağrılar olabiliyor dediMEerhabalar karin bölgesinin alt kısmında agrisi olan varmi kızlar ? Özellikle ayakta uzun sure durunca oluyo, yarın kontrol var Dr. sorucam ama önce size sormak istedim
Sen daha da fenaymissinBen aç gezıyorum
Bi ara makarna pilav yiyodum artık o da yok
Koskoca gün de sadece yarım bardak su![]()
Benimde aynı kasık ağrılarım geçti .goguslerim cok agrimiyodu ama bugun hiç ağrımıyo.yarın randevum var.bende endiseleniyorum sürekliİnş ... alışmışım göğüs ağrısı ve vücut sorunlarına kaç haftadır bugün yok oldular enteresan ..... yarın yazar sın beni etiketleyip olur mu ? Bu durumu yaşayan kimse yok mu başka
Yarın haber et olur mu canım, ben De yarın gideceğimBenimde aynı kasık ağrılarım geçti .goguslerim cok agrimiyodu ama bugun hiç ağrımıyo.yarın randevum var.bende endiseleniyorum sürekli
Yaaaaa ben bulantıdan kafamı kaldıramıyorum nasıl olcak nasıl gecicekSen daha da fenaymissinpatates benim kurtaricim
Bende memorial de nesrin fenere gidiyorum memnunum şuan. Ankara'ya yeni taşındım zaten nesrin hanımı duydum ona başladımAnkarada iyi bir doktor ve hastane arayışı içindeyiz ama nedense açtığım konulara kimse deneyimini yazmadı.
Doğum paketi mi aldınız ücret hakkında bilgi verebilir misiniz?Bende memorial de nesrin fenere gidiyorum memnunum şuan. Ankara'ya yeni taşındım zaten nesrin hanımı duydum ona başladım
.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye
Canım zaten bende kan pıhtılaşmasi var o yüzden sorun olmuyorKuzum limon kanı sulandırır düşük riski yaratmasın dikkat et...
Insallah duyarsin pit pit lari :)Temiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye
.Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim
![]()
Doğum paketi henüz almadım ama düşünüyorum yılbaşından sonra fiyatlar güncellenecek demişlerdi bana verilen fiyatlar ise iki tane doğum paketi alınıyor her biri 1575tl içerisinde tüm testler mevcut. Normal doğum 4300 sezeryan 5000Doğum paketi mi aldınız ücret hakkında bilgi verebilir misiniz?
Aynen bnde oyleyim evimde yemek yapamaz oldum.tiksintim cok fena ozellikle kndi evimde katlanamiyorum.annemdeyim 1 haftaya yakindir hazir yiyorum hic biyleolacagimi düşünmemiştim..birde haftada 1 sarı akintim oluyor nedense sizlerde var mi ara ara bu durumu yasayan?Kizlar ben herseyden tiksiniyorumtavuk bas dusmanim gormeye tahammul edemiyorum
![]()
Merhaba hanımlar , göğüs ağrılarım ve hassasiyetim çoktu bu sabah bi uyandım yok öyle bişey aşırı hUzursuz oldum ben ya , göğüs hassasiyetim ve dolgunduk hissim kaybolmuş sanki ya , 9. Haftadayım sat a göre , sizde göğüs durumları nasıl
Aynı durum 3 gündür bende varkoku hassasiyetimde azaldı karnım boş gibi doktora gidip kötü bişey duymaya korkuyorum
![]()
Canım ac gezmeyin yumurta yememiz sart biliyorsunuz kokuyorsa taze nane ile tuketin bnada teyzem onermisti deniyorum arada.Sen daha da fenaymissinpatates benim kurtaricim
Canim neden duyamayasin pozitif dusun pozitif olsun hatta akisina birak kafanda onu kurma.ben inaniyorum bir sikinti yok duyacaksin bebisinin pitpit kalp atisini birde videoya cek esinle fln gidersen yada kendinTemiz kalpli annelerim,sizden gelecek olan duaya çok ihtiyacım var.Yarın melegimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz.Korkuyorum " ya yoksa ya duyamazsam "diye
.Bana dua edin nolur duyayım sağlıklı olsun bebeğim
![]()