- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #68.521
Yastık pmurga gelisimi icin 2 yasindan once onerilmiyor ben henuz 20 aylık kizimda bile kullanmiyorumKızlar siz bebekler için yastık kullanıyormusunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yastık pmurga gelisimi icin 2 yasindan once onerilmiyor ben henuz 20 aylık kizimda bile kullanmiyorumKızlar siz bebekler için yastık kullanıyormusunuz?
Beğenmedim zaten doktoru konuşmayı bile beceremiyordu ya devlet hastanesi birtek o var diğerleri özel diye gitmek istemedim :/Baska acile gtme sansin varsa gt cnm.. tahlillerde belli olurdu nasil tahlil yapmadı ki. Bn gttigmde doktor bocek ısırığıja benziyor dedi ama yinede yapmisti kan ve idrar testi.
Ya eğitim arastırma olduğu için genel de ilgileniyorlar dı tahlil.yapmadan ilaç falan vermiyolardı bugün ki doktor bi acayipti yani. Salı günü kontrolum var olmadı salı günü gittiğimde gosteririm doktora yani normal kaşınma olsa neyse de yanıyor resmen parmaklarım ayaklarım eczacıyı da sordum hamileyim kremi kullanabilirmiyim diye çok zorda kalmadıkça sürme dedi kaşıntı çok azarsa sür dedi oda günde bir defa yani.Yani ben sana acil sacma sapan tedavi uygular gitme diyecektim ama belki yanilirim diye bir sey demedim. P.tesi once kadin doguma ordan sevkederse cildiyeye gitmen lazim. Kadin dogum dr sormadan herhangi bir krem surme. P.tesi tahlillerini yaptır muhakkak
Döküntü yoksa kremin ise yarayacagini sanmiyorum canim. En masum kasinti kremi bepantol kasinti giderici. Onu rahatlikla sürebilirsin.Ya eğitim arastırma olduğu için genel de ilgileniyorlar dı tahlil.yapmadan ilaç falan vermiyolardı bugün ki doktor bi acayipti yani. Salı günü kontrolum var olmadı salı günü gittiğimde gosteririm doktora yani normal kaşınma olsa neyse de yanıyor resmen parmaklarım ayaklarım eczacıyı da sordum hamileyim kremi kullanabilirmiyim diye çok zorda kalmadıkça sürme dedi kaşıntı çok azarsa sür dedi oda günde bir defa yani.
Hayir kullanmiyorumKızlar siz bebekler için yastık kullanıyormusunuz?
Canim cocuk doktorunuz kim ben Ahmet ķoycegez é gidiyorumBen ikinci günün sabahı duş aldım tekrar pansuman yapıldı
Su geçirmeyen bant takıldı istediğin gibi duş alabilirsin dediler ama su geçirdi tekrar pansuman yaptırdım 4. gün
Bugün 6. Gün bantları çıkardılar duş alabilirsin ama sürekli kuru tutman gerekli dediler
Benimki 3.960 53 cm doğdu hastaneden 100 grm eksik çıktık, ilk kontrol 7 gun sonraydi doğum kilosunu yakalamisti 16 gunluk oldugunda kontrolde 4.350 56 cm çıktı dr cok cok iyi süt çok güzel yarıo dedi suan 34 günlüğüz kilosu ne kadar oldu bilmiorum bidahaki kontrolde görücez inş iyi gidiodurBebeği yalnızca anne sütü alan anneler, bebeğiniz doğum kilosunu kaçıncı günde yakaladı?
Canim yuvarlaklastirilmis taslar hic rahatsiz etmiyor standart olani aldim sanirim benBu konuda sana soru rekoru bendeson bir soru daha sorup sipariş vercem
3 yaşa kadar kullanılabilenlerden mi aldın? Birde ayak bileğinde rahatsız etmiyor bebeği değil mi? Damla kesim daha mı rahat ettirir acaba?? (Bir soru demiştim
)
Totsand more sitesinden aldimKehribar gerçekten etkili mi ya? Nerden temin edebilirim?
Canim uzanarak.emzir o zaman meme tamamen giriyor bu kadar agriymiyor ben öyle yapiyorumCanim su yaramaz memeyi duzgun tutmadikca agzimda kus tutsamda olmayacak bugun tahinide denicem yinede bildigin catlak disinda aeorolanin derileri soyuluyor kupkuru oldu
Ruslar ve Dağıstanlılar öyle yapıyor canım. Dağıstanlı doktor arkadaşım kendisi de yapıyordu. Bana da çok önerdi kızımda ben kıyamadım sonra bin pişman oldum. Onun çocukları kuzu oldu benimki deli )))Öyle bir teknik varmıydı gerçekten yoksa burda mı icat ettik :) valla bugün yaptım o tekniği. 10 dakika sürmedi.yemeğimi yedikten sonra mutfagı topladım çayımı kaynattım. Ağladı ağladı durdu. Ama susmadı
Kullandigin vitaminden kaynakli olabilir yada gaz damlasiKızlar benım kızım 2 gundur arada yesıl kaka yapıyor neden olabılır acaba? Pazartesi doktora gıdıcez ama ben cok merak edıyorum
Totsandmore sitesinden aldim canimSonunda evimize geldik çok şükürGaz problemimiz de olmasa iyi olacak ama buna da şükür :)
Çok kez yazdınız belki ama utanarak yine soruyorum kehribar kolyeyi nasıl temin ettiniz canlarımNesrinay86
exixizimm
Ben de denemek istiyorum. Beboş çok acı çekiyor.
Sabredin 2 ay boyunca bende oyleydimYa ben beceremiyorum bu işi yaasürekli kucagımda sürekli emmek istiyor. Bayramdan önce gündüzleri uyurdu 1 saat falan dün bugün hiç uyumuyor gündüzleri. Evin işleri yemek ütü vs duşa bile giremedim dünden beri. Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum. Annemle ablamda telefonda sürekli yemek ye sunu ye bunu ye diyip duruyorlar yiyemedim diyorum fırsatım olmadı diyorum söylenip duruyorlr. Sanki bebeğe bakıcı bakıyor ben tüm gün yatıp duruyorum. Sinirlerim bozuldu hepten.
Banada burun kanamasi icin krem vermisti kendi dr sakin kullanma dedi kendi dr sor once benceKızlar devlet hastanesi acile gittim saçma sapan bir doktor vardı kaşıntımı anlattım advantan krem verdi gönderdi hamile olmasaydım alerji ilacı vericekti böyle konularda neye dayanarak alerji olduğu tanısına varıyolar anlamıyorum
Gunduz 6 saat mi hic uyanmadan 30ndakika uyumuyor gecede hergece baska baskaKızlarrr uyumuyoruz biz hiçç varmı böyle olan nöbetlerdeyiz, gün içinde 6 saat ancak uyuyoruz gerisi ayakta geçiyo gece de aynı şekilde çok uykusuzum artık, ağlamıyoda kızım Allah’a şükür ama uykuya çok zor dalıyo
Tamam canım teşekkür ederimDöküntü yoksa kremin ise yarayacagini sanmiyorum canim. En masum kasinti kremi bepantol kasinti giderici. Onu rahatlikla sürebilirsin.
Eczacıya sordum advantan Krem hamilelikte pek önerilmez dedi kaşıntı çok azarsa sür dedi ve günde bir defa sür dediBanada burun kanamasi icin krem vermisti kendi dr sakin kullanma dedi kendi dr sor once bence