2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kanaması bitenler varmı aranizda benim kırmızı kanamam falan gelmiyor artik, ama günde bı kere sarı kahve arası 1 yada 2 damla akınti gibi bişey geliyor o yüzden bitip bitmedigini anlayamiorum
25.gun ve bitti galiba bugun.sabahtan neri hafif sari akintim var.cok mutluyum.pisik oldum resmen.1 sene adet olmamistim ilkinde.bakalim ne kadar surecek bu sefer.

Canim cocuk doktorunuz kim ben Ahmet ķoycegez é gidiyorum
Biz de ona gideceğiz Salı günü ilk randevumuz
Nasıl memnun kaldın mı sen doktordan ?

Kızlar kanaması bitenler varmı aranizda benim kırmızı kanamam falan gelmiyor artik, ama günde bı kere sarı kahve arası 1 yada 2 damla akınti gibi bişey geliyor o yüzden bitip bitmedigini anlayamiorum

Tamamen beyaz akıntı gelmeden temizlenmiş sayılmıyorsun
Ama 40. Gün olunca da bitti sayılıyor
Leken olsa bile özür hali sayılıyor

Anneler chicco nun kangurusunu almıştık Doğumdan önce Doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyo ama
Ben bilemedim illa sling mi almak gerekli onların da fiyatları baya ucuk ne dersiniz? Gerekli mi sizce ?

Nasıl yapıcaz bilmiyorum valla, sadece yemekte değil aslında ev işleri vs onları ne zaman nasıl yaparız bilmiyorum.
Onu hiç düşünmedim bile, dün kendi yiyeceğimi zor yedim o da süt etkilenmesin diye hızlı hızlı , ev de kirli kalsın artık :bicak:

Ciddimisin sen? İlk kez duydum böyle bir seyi? Bebekler aç kalırlarsa böyle bir sey olacagı hiç aklıma gelmezdi? Acaba başka bir rahatsızlıgı vardıda buda tuzu biberi mi oldu.
Kan şekeri düşüklüğü neler yapmaz ki... ama tabi çok ciddi düşüklerden bahsediyorum, vücudumuzda baştan ayağa her hücremiz şeker kullanarak çalışıyor. Uyandırmak çok zor oluyor ama ben de endişe duyup bir şekilde uyandırıyorum

Benimki 3.960 53 cm doğdu hastaneden 100 grm eksik çıktık, ilk kontrol 7 gun sonraydi doğum kilosunu yakalamisti 16 gunluk oldugunda kontrolde 4.350 56 cm çıktı dr cok cok iyi süt çok güzel yarıo dedi suan 34 günlüğüz kilosu ne kadar oldu bilmiorum bidahaki kontrolde görücez inş iyi gidiodur
Maşallah ne güzel kilo almış. Darısı başımıza inşallah.
Anneler chicco nun kangurusunu almıştık Doğumdan önce Doğumdan itibaren kullanılabilir yazıyo ama
Ben bilemedim illa sling mi almak gerekli onların da fiyatları baya ucuk ne dersiniz? Gerekli mi sizce ?
Chicco ergonomik değil, onu kullanacağına hiç kullanma daha iyi. İllaki şart bi ürün değil ama anneyi rahatlattığı bi gerçek. Pahalı geliyorsa ikinci el de alabilirsin. Bana kanguruyu bi arkadaşım verdi mesela, belki çevrende elinde olan vardır.

Bence gerekli değil canım

Bir de alışırsa devamlı kucağımda biraz büyüyünce bas edemem diye korkuyorum bi oğlum daha var evde ilgi bekleyen..

Chicco ergonomik değil, onu kullanacağına hiç kullanma daha iyi. İllaki şart bi ürün değil ama anneyi rahatlattığı bi gerçek. Pahalı geliyorsa ikinci el de alabilirsin. Bana kanguruyu bi arkadaşım verdi mesela, belki çevrende elinde olan vardır.[/QUOTE]

Hadi ya oyle mi dersin o zaman hiç yanaşmayım ben biraz büyüyünce parkta dışarda kullanırım en azindan ..

Anneler günaydın uykusuz yorgun bir gün daha.. eşim uyansa da kahvaltı hazırlasa diye bekliyorum. Nasıl uykusuzum bi yandan

Size sormak istediğim kız bebekleri olan anneler özellikle malum Bebisler habire alt pisletiyor gece gündüz tam altını değiştiriyorum gene yapiyor bazen yeni yatırmış oluyorum gaz sancımızdan 12-1 -2 hiç belli olmuyor uyuyacağı zaman oyle oluncada altını değiştirirsem uykusu bölünüyor haliyle. En azindan geceleri biraz beklese sorun olur mu sizce ? Korkuyorum bu yandan ama uykusu kaçarsada geri zor uyuyor.. oğlum erkek olduğu halde hc üşenmeden değiştirirdim ama uyuyordu bu kızım çabuk uyaniyor gaz sorunundan uyumuyor pek ne dersiniz siz geceleri en azindan bezini daha uzun aralıkta değiştiriyormuşsunuz???

Back
X