• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim izmirdeyim bende doktr ve hastane ariyosunuz galiba bende bornovada özel ata sağlga gdyrm doktr alev timuru ben memnunum sizin icinde fikir olur dye paylasmak istedim
Merhaba sizin kadar 9 artı 4 haftalık hamileyim. Benim kaşık ağrısı göğüs dolgunluğu dışında belirtin pek yok siz neler yaşıyorsusuz acaba?

Kizlar bugun anneme geldim oy cocukla yol cok zor 2 saatte olsa :) bi de hastalığı gecmedi yolda burdaki doktorumuzu aradim randevu aldim gelir gelmez goturdum igneye basladik:KK43: ama anneme gelmekle ne kadar iyi bir sey yaptığımi gelince anladim ben günlerdir acmisim yaaa :) bulantilarimda daha az:) sizler nasilsiniz hersey yolunda mi etiketlendiklerime cevap verdim ama gecmisi okuyamadim umarim hersey yolundadir :)
Anne yemeği güzel olmazmı. Çok iyi yapmışsın eminim oğlun da daha hızlı iyileşecek şimdi. Ben de kısmetse ocak 25 de anneme gidicem bir haftalık. O zaman 3 ayımızı doldurmuş olacağımıza göre uçak yolculuğunda sorun olmaz umarım. Ellerinin kokusu burnumda tütüyor.

Merhaba sizin kadar 9 artı 4 haftalık hamileyim. Benim kaşık ağrısı göğüs dolgunluğu dışında belirtin pek yok siz neler yaşıyorsusuz acaba?
Benmde göğüs ağrılarim ve sizin dediginz gbi dolgunluk var baska bi belrtim yok bnmde bulantimda olmuyo sadece soğan kokusu midemi bulandryo

Benmde göğüs ağrılarim ve sizin dediginz gbi dolgunluk var baska bi belrtim yok bnmde bulantimda olmuyo sadece soğan kokusu midemi bulandryo
Benim 6+6 Günlükken kalp atışı duyduk.sonra da 1 ay sonra gel dedi 2 haftam kaldı iple çekiyorum. Sen ne zaman duydun kalp atışıni sonra ne zamana çağırdı?

Ben daha bu gün duydum çünku şehir dışındaydk baskada doktra gtmek istemedm o yuzden ilk bu gun duymus olduk şükürler olsun bide beni iki hafta snra ense kalınlığna bakmak ve 2li tarama testi için çağrdi.sen yaptrmayi düsnuyo msn 2li tarama testini

Kızlar 6+1 ilk gebeyim hesaplarıma göre ama daha doktora gidemedim maddi imkansızlar yüzünden ( birebirden eşimi işten çıkardılar :KK43: ) devletten randevu aldım 2 hafta sonraya verdi randevuyu. Bir düşüğüm var korkuyorum boş gebelik mi dış gebelik mi ya da bir sorun var mı diye ama gidemiyorum doktora arada bir ağrım oluyor adet sancısı gibi geçiyor çok az bulantım var korkuyorum sizce evhamlanıyor muyum yoksa ne yapıp edip özele mi gitmeliyim
Avrupa’da 8 9 haftadan önce doktor randevusu vermiyorlar bile. Şiddetli ağrın yada kanaman olursa acile gidersin. İnşallah olmaz da randevu tarihinde güzel haberler alırsın.
En fazla 1 ay sonra kesin görürüz heralde diymi :)
Ben ilkinde 6. ayda öğrenmiştim. Bu kez hiç erken öğrenirim hayalleri kurmuyorum o yüzden.

Ben daha bu gün duydum çünku şehir dışındaydk baskada doktra gtmek istemedm o yuzden ilk bu gun duymus olduk şükürler olsun bide beni iki hafta snra ense kalınlığna bakmak ve 2li tarama testi için çağrdi.sen yaptrmayi düsnuyo msn 2li tarama testini
18 ocakta gittiğimizde sanırım isteyecek doktorumda. Canım eşimle konuştuk biz. Bizim tüp bebek ile oldu şimdi diyoruz ki hem mücadele ederek yaptık biz bu çocuğu şimdide kötü bişi çıksa nasıl kabul etmiyeceğiz. Yaptırırim heralde ya da 4 lu olanı yaptirirm heralde ama Allah korusun aldırma falan kabul etmeyiz. Annemde diyorki eskiden bunlar mi vardı Allah ne verdiyse oydu. Eşik hiç birini yaptırmayalım nasıl olsa ne olursa kabulumuz diyor bosnyere strese gerek yok dedi.

Ben ilk dogumumu medilifeta yaptim evime de cok yakin. Doktorumdan inanilmaz memnundum fakat gel gor ki ladin benden sonra patlamış gitmis. Simdi randevu bulmak mumkun degil. Nasil yapicam bilmiyorum... sen kime gidiyorsun?

Kesin selda hanımdan bahsediyorsun di mi?
Bende ona randevu ilk etapta alamadığım için ramazan bey deyim prof doktor.
Ama 1 marta selda hanıma randevu aldım onunla devam edicem.Hem muayne ücretide daha uygun.Kadın bayağı revaçta :KK24:

Evet evet selda hanim. Ben cok memnundum yine ona devam edecektim ama bu sekilde olursa arada kaynamayayim diye korkuyorum, tam ilgilenemezse falan diye. Ben gebeligi ilk ogrendigimde 13 subata randevu vardi, aldin her ihtimale karsi. Ama bugun medical park meral hanima gittim, denemiş de oldum hem, memnun kaldim ilk seferden...

18 ocakta gittiğimizde sanırım isteyecek doktorumda. Canım eşimle konuştuk biz. Bizim tüp bebek ile oldu şimdi diyoruz ki hem mücadele ederek yaptık biz bu çocuğu şimdide kötü bişi çıksa nasıl kabul etmiyeceğiz. Yaptırırim heralde ya da 4 lu olanı yaptirirm heralde ama Allah korusun aldırma falan kabul etmeyiz. Annemde diyorki eskiden bunlar mi vardı Allah ne verdiyse oydu. Eşik hiç birini yaptırmayalım nasıl olsa ne olursa kabulumuz diyor bosnyere strese gerek yok dedi.
Bizde oyle düşünüyrz canm allah hepimizin bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar bende suan 5+6 gunluk hamileyim ama malesef benim durumlar kötü sali gunu kanamam oldu doktor yatirdi 2 gun hastanede yattim ama icerideki kanama alani keseye baski yaparak keseyi bozuyor dedi doktorum progestan verdi ve bu benim 2. Gebeligim ilki de ayni sebeple dusmustu amdi cok korkuyorm yine aynisi olucak diye sdce wc ye kalkmama izin verdi doktor sali gününden beri hic kalkmadan yatiyorum benim durumumda olan kimse varmi kanama vs. Yasayan

Kizlar bende suan 5+6 gunluk hamileyim ama malesef benim durumlar kötü sali gunu kanamam oldu doktor yatirdi 2 gun hastanede yattim ama icerideki kanama alani keseye baski yaparak keseyi bozuyor dedi doktorum progestan verdi ve bu benim 2. Gebeligim ilki de ayni sebeple dusmustu amdi cok korkuyorm yine aynisi olucak diye sdce wc ye kalkmama izin verdi doktor sali gününden beri hic kalkmadan yatiyorum benim durumumda olan kimse varmi kanama vs. Yasayan
Canım çok geçmiş olsun benim pek bilgim yok kanama konusunda Allah şifa versin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK200:

Canım bende böyle ikilemde kalmıştı bende öyle bir durum olsa aldırmayı düşünmüyorum ama bebeğimin bir hastalığı varsa onu öğrenip Doğuma kadar kendimi hazırlayıp okunuda daha bilgili olup daha iyi bakabilmek için yaptırmak istiyorum

Kızlaarrr çok kötüyümmm bulantı mide yanması halsizlik..... Ne derseniz var başımı kaldıramıyorum ev berbat halde üstüne birde 2 yaşında oğlum var. Birde bel ağrım çok fazla bel fıtığımda var zaten ama dayanamıyorum artık

Kızlaarrr çok kötüyümmm bulantı mide yanması halsizlik..... Ne derseniz var başımı kaldıramıyorum ev berbat halde üstüne birde 2 yaşında oğlum var. Birde bel ağrım çok fazla bel fıtığımda var zaten ama dayanamıyorum artık
Allah yardımcın olsun canım. Sana yardımı olacak bir yakının gelse bi süre yanına senin için çok iyi olur aslında. Dinlenmemiz gereken bir dönemdeyiz şu an..

Bi hafta sonra gel bakalım dedi. Endişelenmek istemiyorum içimden kötü birşey de geçmiyor sadece karından görmemesi aklımı kurcaladı :KK43:
Ultrason cihazı da önemli belki çok iyi değildir benim 2. Gittiğim makinem iyi degil demisti makinesi iyi olan bir yere git dedi sen haftaya yine oraya göremezse baska doktora gidersin

Allah yardımcın olsun canım. Sana yardımı olacak bir yakının gelse bi süre yanına senin için çok iyi olur aslında. Dinlenmemiz gereken bir dönemdeyiz şu an..
Tşk ederim canım hem eşimin hemde benim tarafıma da uzağız annemlerin sorunu var gelemez k.valide gelse artık o mu bana bakar ben mi ona bakarım ortalık iyice karışır ama hiç
geçmeyecek gibi bu sıkıntılar sizlerde mi aynısınuz

Aaa öylemi nasıl öğrendiniz kutaside

Kutaisi çok eski yaa nasıl buldunuz :)
Bizim büyük büyük baba eski orta asyalı :) babam da batuma gider gelir arada. Yazın biz de Batum daydik bir gece de Kutaisi de kaldık . Siz is icabı mı orada yaşıyorsunuz?
Kutaisi De Amerikan Hastanesi var orası iyi aslında

Anne yemeği güzel olmazmı. Çok iyi yapmışsın eminim oğlun da daha hızlı iyileşecek şimdi. Ben de kısmetse ocak 25 de anneme gidicem bir haftalık. O zaman 3 ayımızı doldurmuş olacağımıza göre uçak yolculuğunda sorun olmaz umarım. Ellerinin kokusu burnumda tütüyor.
Gerçekten oyle canim buraya gelince cocuk aciliyor resmen.. Cok guzel bir zaman gitmek için canim Sende kazasiz belasiz kavus annecigine insallah..

Back
X