• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun:)
Ben koru ve etimed arasında kararsızım ama lokman hekimi de çok övüyorlar
Büyük ihtimal etimed de banu hanımı tercih edeceğim çok övülüyor sizde araştırın derim... Güzel haberlerinizi bekleriz
Lokman hekim için çok farklı yorumlar duydum iyi diyen de var kötü diyen de ama yeni doğan ünitesi pek iyi değil galiba sırf geceleri doktor falan olmuyo yalnızca ebeler kalıyo diye bir arkadaşım o hastaneyi tercih etmedim dedi. Etimed i bilmiyorum araştırdınız mı nasıl bir hastaneymiş?
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız hakkımızda hayırlısı olsun

Yılbaşından önce aldığım bilgiler var bende yılbaşından sonra güncellenecek demişlerdi hamilelik boyunca 2kez paket alınıyor 1.si ilk 4ay için 2.si de doğuma kadar olan sure icin her bir paket 1575tl. Doğum normal olursa 4300 sezeryan de 5000 di sanırım ya da o civarlarda bişey
Gerçekten çok yüksekmiş,bende sigorta yaptırmayı düşünüyorum sanki öyle biraz daha makul oluyor fiyatlar..ama hala doktor ve hastaneye karar veremediğim için yaptıramıyorum :)

Tüm kontroller testler içinde mi bu paketin ya da neler var neler yok bende memorialda karar kıldım gibi biseydi ama ücreti baya fazla
11 kontrol ilk muayenedeki kan testleri ikili dörtlü tarama Doğum yatış refakatçi bebeğin topuk kanı annenin doğumdaki tahlilleri ayrıca kardiyoloji diyetisyen ve psikolog randevuları alabiliyorsun 1 er kez ücretsiz
Sadece her muayenede 15 lira veriyorsun
Ayrıntılı ultrasona da 400 veriyorsun Okadar

Bende 38 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak inşallah. Neden riskli gebelik diyorsun. Eğer kontrollerinde hersey normalse riskli gebelik yasamiyorsundur
Canım herşey normal 10+1 deyim ne bulantı ne kusma ne sancı neredeyse hamile değilim diyeceğim ultrason görüntüleri olmasa ama sonuçta 35 yaş üstü her halükarda riskli gebelik sınıfına giriyor malesef down sendromu riski arttığı için. Doktorum muhakkak ayrıntılı ultrason yapılması gerekli dedi her ihtimali ortadan kaldırmak için o yüzden riskli gebelik uzmanı arıyorum. inşallah sıkıntısız doğum yapar sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza alırız tabi ki benim de tek istediğim o

Tavsiye için teşekkür ederim canım ama aydan hoca koruda yapıyomuş doğumları. Geçen seneki skandalı duyduktan sonra koruya gitmek istemiyorum bir de bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine yakın zamanda Sincan koru Hastanesini görmeye gitmiştim ve malesef koru standarında bir hastaneye yakıştıramadığım bir şube olduğunu gördüm çalışanları çok varoş bina çok bakımsız ve pisti. Sırf bu nedenle bile korudan vazgeçtim diyebilirim. Şu anda liv hospital ali güner ve medical park ertan öztürk arasında kararsızım açıkcası
Hastaneden ne beklediğinize bağlı aslında
İlk doğumumu koruda yaptım hemşireler çalışanlar ve doktorumdan çok memnundum ayrıca tertemizdi :) oğlum 19 gün yoğun bakımda kaldı ve bu hastane hayatını kurtardı diyebilirim preeklampsi geçirdim ve ikimizde ölebilirdik
O bahsettiğiniz olayı duydum ama kendi birebir yaşadığıma güveniyorum nitekim heryerde olabilir bu tarz kötü olaylar allah korusun

Memorial de ne kadara mal oluyo,bende hala bi yere karar veremedim
Yılbaşından önce aldığım bilgiler var bende yılbaşından sonra güncellenecek demişlerdi hamilelik boyunca 2kez paket alınıyor 1.si ilk 4ay için 2.si de doğuma kadar olan sure icin her bir paket 1575tl. Doğum normal olursa 4300 sezeryan de 5000 di sanırım ya da o civarlarda bise

Gerçekten çok yüksekmiş,bende sigorta yaptırmayı düşünüyorum sanki öyle biraz daha makul oluyor fiyatlar..ama hala doktor ve hastaneye karar veremediğim için yaptıramıyorum :)
Aslında ben doktorumdan memnunum sadece ücret biraz fazla geliyor. Birde ankara'ya yeni taşındım hastaneleri bilmemenin verdiği bi sıkıntida var

11 kontrol ilk muayenedeki kan testleri ikili dörtlü tarama Doğum yatış refakatçi bebeğin topuk kanı annenin doğumdaki tahlilleri ayrıca kardiyoloji diyetisyen ve psikolog randevuları alabiliyorsun 1 er kez ücretsiz
Sadece her muayenede 15 lira veriyorsun
Ayrıntılı ultrasona da 400 veriyorsun Okadar
Sincan koru için ama galiba bu fiyatlar değil mi

Teşekkürler kızlar neler neler denenedim ki sirkelli bakkı adaçaylı gargara çeşitleri ama bana mısın demiyor 1000 mg günde 2 kullandım şimdi tekrarrrr
Bebelerine zarar vermesinde :(

Hastaneden ne beklediğinize bağlı aslında
İlk doğumumu koruda yaptım hemşireler çalışanlar ve doktorumdan çok memnundum ayrıca tertemizdi :) oğlum 19 gün yoğun bakımda kaldı ve bu hastane hayatını kurtardı diyebilirim preeklampsi geçirdim ve ikimizde ölebilirdik
O bahsettiğiniz olayı duydum ama kendi birebir yaşadığıma güveniyorum nitekim heryerde olabilir bu tarz kötü olaylar allah korusun
Evet haklısınız her yerde olabilir tabi hiçbir şeyin garantisi yok ama işte huylandım bir kere.. Bi de Sincan şubesini beğenmeyince hepten vazgeçtim yani iki Şube arasında bu kadar fark olmamalı bence Üstelik arkadaşım çok methetmişti doktoru kudret hanımı. Hem de riskli gebelik uzmanıymış kendisi ama işte gelin görün ki hastane kötü

Evet haklısınız her yerde olabilir tabi hiçbir şeyin garantisi yok ama işte huylandım bir kere.. Bi de Sincan şubesini beğenmeyince hepten vazgeçtim yani iki Şube arasında bu kadar fark olmamalı bence Üstelik arkadaşım çok methetmişti doktoru kudret hanımı. Hem de riskli gebelik uzmanıymış kendisi ama işte gelin görün ki hastane kötü
Dediğim gibi iyilik ve kötülük ne beklediğinize bağlı. Benim için iyi bir doktor iyi sıcakkanlı hemşireler tertemiz bir oda ve en en önemlisi donanımlı bir yoğun bakım benim için en iyi hastane bunlara sahip olandır.
Geriye kalanların hepsi otellerde de bulunuyor 5 yıldızlı otel konforundaki bir hastanede adam akıllı bi doktor bulamadığım günlerde oldu
Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Daha once kanaman var miydi canim.agir biseu mi yaptin bugun
Allaha çok şükür daha önce hiç kanamam olmamıştı bugünde herhangi ağır bir iş yapmadım... Neden böyle oldu anlamadım. Akşam kanama yine oldu yine gittik hastaneye iğne yaptılar bu kezde inşallah hiç kimse yaşamaz böyle şeyleri... Gerçekten çok zor bir durummuş... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Allaha çok şükür daha önce hiç kanamam olmamıştı bugünde herhangi ağır bir iş yapmadım... Neden böyle oldu anlamadım. Akşam kanama yine oldu yine gittik hastaneye iğne yaptılar bu kezde inşallah hiç kimse yaşamaz böyle şeyleri... Gerçekten çok zor bir durummuş... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçmiş olsun. Sebebi neymiş söyledilermi? Bende bilmiyorlardı, öyle öyle de kızımı doğurdum, bunda kahverengi oluyor ara ara. Yerleşme diyorlar

Canım herşey normal 10+1 deyim ne bulantı ne kusma ne sancı neredeyse hamile değilim diyeceğim ultrason görüntüleri olmasa ama sonuçta 35 yaş üstü her halükarda riskli gebelik sınıfına giriyor malesef down sendromu riski arttığı için. Doktorum muhakkak ayrıntılı ultrason yapılması gerekli dedi her ihtimali ortadan kaldırmak için o yüzden riskli gebelik uzmanı arıyorum. inşallah sıkıntısız doğum yapar sağlıklı çocuklarımızı kucağımıza alırız tabi ki benim de tek istediğim o
Her ihtimali ortadan kaldırmak için demiş doktorun ama maalesef tip buna çare bulamadı. Sen sadece bunu önceden öğrenebilirsin olumsuz bir durum varsa. Allah güzel sağlıklı dogum geçirmeni nasip etsin inşallah canım.

Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı kalp atışı için ama duyamadık. Karnımdan baktı. Erken daha dedi 2 hafta sonra yine gel dedi. 2 hafta önce gittiğimde keseyi cok rahat görmüştü bu sefer zorlandı. Bi de kese değişik geldi gözume. Doktor olumsuz bişey demedi ama bakalım hayırlısı. 6+6 dayım ama 6+4 çıktı
Cani.m bebegin tam ortada plasenta sanki sağda gibi ama tam bilemedim de karindan mi

Back
X