- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #78.781
Canım benim artık daha az kilo alacaklarKızlar benim kizce gecen cumadan bugyne sadece 130 gram almiş evde tarttim
Biz bugün @Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah
Ben de stres atmak için ağlamaya baslicam yakında
Deneyimli anneler benim 1 buçuk aylık minnoşum kucaktayken sürekli kendini geriye ittiriyor kafasını ve belini geriye ittiriyor yay gibi oluyor ama ters yay neden yapar ki?
Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de varbu gece sabahliycaz anlaşılan
Ahh askolsun kuzum istenezniyim hic mesaji begendim yazmayi unutnusum basim üstüne insallah
Sabah uyandiginda 2-3 saat uyutmuyorum. Konusuyorum, gezdirerek disariyi seyrettirerek, emzirerek ve yuzustu yatirarak tepismesine musade ederek yorulmasini sagliyorum. Aksam uyku saatinde gece gunduz ayrımı olussun diye kesinlikle yatiracagim odada ışık olmuyor. Emzirirkende isik acmiyoruz. Uykusu bölünmesin diye kaka yapmadiysa bezinide gece degismiyorum es kaza kaka yaparsa da telefonun feneri ile bezi degisiyorum. Gece uykusunda uyansa bile onunla konusup etkilesime girmiyorumKizlar bebeğinizin uyku düzeni icin birsey yapiyor musunuz benimkiler gece 4 te zar zor evin icinde dolaştirarsk uyuyolar
Šuanda hanimefendiyi uyutmaya çalisiyorum bugûn ayri bi nazli hamagi salladikca uyuyo ama uyudu diye birakiyorum hop gozler aciliyo agulamalar bašliyo benimde gozden uyku akiyoKizlar bebeğinizin uyku düzeni icin birsey yapiyor musunuz benimkiler gece 4 te zar zor evin icinde dolaştirarsk uyuyolar
Gunduzunuz nasil geciyor? Uyanikken iletisim kuruyormusun gece oda aydinlik mi ? Eşin destek olmuyormu karni tokken yatip bir iki saat dinlensen tek basina mi yaptik bu bebeleri annenin verimli ve zinde olabilmesi ayrıca saglam psikoloji icin dinlenmesi sart.Bu uykusuzluğa nasıl çare bulunacak? Ayaktauken uyuya kalacağım neredeyse. Kızım 2 aylık ama düzen Yok. Her gece 3-4-5 kaç olursa uyuyor cok yoruldum.uykusuz kaldım korkuyorum kızım kucağımdayken uyurum diye.
Üstelik abisinden hastalık bulaştı. Büyük oğlum bronsiolit olmuş. Kızımın da burnu akıyoriyice hususuz 1 saat uyuyayım Suan tek dileğim
Benimkiler ikiz oldugu icin cok zorluk cekiyorum derin uykuda olduklarinds bende alt acmiyorum ama gündüz uyusalarda uyumasalarda 3 den 4 den önce uyumuyolarSabah uyandiginda 2-3 saat uyutmuyorum konusarak gezdirerek disariyi seyrettirerek emzirerek ve yuzustu yatirarak tepismesine musade ederek yorulmasini sagliyorum. Aksam uyku saatinde kesinlikle yatiracagim odada ışık olmuyor. Emzirirkende isik acmiyoruz. Uykusu bölünmesin diye kaka yapmadiysa bezinide gece degismiyorum es kaza kaka yaparsa da telefonun feneri ile bezi degisiyorum.
Asilari yaptilarmi canimBu uykusuzluğa nasıl çare bulunacak? Ayaktauken uyuya kalacağım neredeyse. Kızım 2 aylık ama düzen Yok. Her gece 3-4-5 kaç olursa uyuyor cok yoruldum.uykusuz kaldım korkuyorum kızım kucağımdayken uyurum diye.
Üstelik abisinden hastalık bulaştı. Büyük oğlum bronsiolit olmuş. Kızımın da burnu akıyoriyice hususuz 1 saat uyuyayım Suan tek dileğim
Uykuya elveda edeli bayaği oldu bazen kucagimdayken uyuklamaya basliyorum cok zoor cok uykusuzluktan ruh gibi oldum bende simdi birini yatirdim digerine mama veriyorum uyucak gibide durmuyo[/QUOTE]Šuanda hanimefendiyi uyutmaya çalisiyorum bugûn ayri bi nazli hamagi salladikca uyuyo ama uyudu diye birakiyorum hop gozler aciliyo agulamalar bašliyo benimde gozden uyku akiyo
Uyutmak icin gec kaliyor olabilir misin? Bebekler uyku saatini gecktirdiginde huysuz oluyor ve uyumuyorlar.Benimkiler ikiz oldugu icin cok zorluk cekiyorum derin uykuda olduklarinds bende alt acmiyorum ama gündüz uyusalarda uyumasalarda 3 den 4 den önce uyumuyolar
Tek başına mı bakıyorsun? 3-4 ten önce ne zaman uyuyorlar en son?Kizlar bebeğinizin uyku düzeni icin birsey yapiyor musunuz benimkiler gece 4 te zar zor evin icinde dolaştirarsk uyuyolar
Geçmiş olsun kuzucuklara her fırsatta dinlen cnm seninki de canBu uykusuzluğa nasıl çare bulunacak? Ayaktauken uyuya kalacağım neredeyse. Kızım 2 aylık ama düzen Yok. Her gece 3-4-5 kaç olursa uyuyor cok yoruldum.uykusuz kaldım korkuyorum kızım kucağımdayken uyurum diye.
1 saat çok kısa değil mi yavrucum. En son ne zaman emmişti ki? Karıştırıp o göğsü vermedin mi acaba ? Eğer çok şiştiyse boşalsa da biraz zaman alıyor cnm ağrının geçmesi.Saat 23.30 da uyudum 00.30 da agriyla uyandim
Sag göğsüm sut dolu ve acayip agri vardi 1 e kadar bekledim atlas uyanmayinca sagdim
2 de uyandi emzirdim yatirdim ama hala agrisi gecmedi neyseki tekrar uyandi emmeye devam.ediyor bu agri gecer degilmi yaa anlamadim beden bugunde sut destekleyici biaey içmedim hatta 1 haftadi memeler genelde hep yumuşak terbiye oldu diye dusunmustum
Ben her sene antalyaya geliyorum tatil için havalimanından direkt transferle otele geçtiğim için antalyayı pek bilmiyordum. Geçen sene eşimin askerliği burdura çıkınca 2 haftada bir antalyaya geliyordum havalimanı en yakın orada var diye şehiriçi ulaşımı öğrendim bu sayede bilsem keşke gorusurduk hamileyken:) ayy ne günlerdi hamile hamile 4 ay 2 haftada bir Burdur'a gittim resmen. Ve uçağım sürekli turbulansa girdi iyi tutundu benim kız herhalde :)) zaten ilk gittiğim doktor düşer bu bebek sen çok bağlanma demişti nasıl kötü olmuştum. Bugün kızıma onu anlattım, maksat muhabbet olsun ;pBiz bugün @Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?