2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kizce gecen cumadan bugyne sadece 130 gram almiş evde tarttim
Canım benim artık daha az kilo alacaklar
Hareket etmeye başladılar yedikleri miktar artsa bile onlar da hareketle yakacaklar artık
Bir de düşünsene 3 kilo çocuk doğurdum her ay 1 kilo alsa 7 ay sonra 10 kilo olur o bebek
Senin kızın çok ideal ilerliyor annesi
Sen kendine stres yapıyorsun boşuna
Bir de naçizane tavsiyem herşeyden korkma o kadar
Allah korktuğumuzla imtihan etmesin derler büyükler
Rabbim nimetini verdi şükredip tadını çıkarmaya bak canım
Benim için de öp prensesi

Biz bugün @Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah

İstanbul’lular biz de yapalım bir buluşma

Ben de stres atmak için ağlamaya baslicam yakında

Ben ağlamaya başladım ,diğer iki küçük de aynı anda ağlamaya başladı
Mecbuurr ben sustum
Ağlayabiliyorsan ağla çok büyük nimet
Deşarj oluyor insan

Deneyimli anneler benim 1 buçuk aylık minnoşum kucaktayken sürekli kendini geriye ittiriyor kafasını ve belini geriye ittiriyor yay gibi oluyor ama ters yay neden yapar ki?

Denge sağlayamıyorlar ki
Yavaş yavaş öğrenecekler
Çok kafa atarlar bu dönemde dikkat etmek lazım

Insallah canim exixizimm sen istemiyosun galiba bizi

Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de var bu gece sabahliycaz anlaşılan

Benim kuzumun da ateşi 38 oldu
Yarım fitil verdim
Sürekli ıh ıh yapıyor yavru kuşum
Belli oldu bu kız da nazlı prensesler kervanında

Kizlar bebeğinizin uyku düzeni icin birsey yapiyor musunuz benimkiler gece 4 te zar zor evin icinde dolaştirarsk uyuyolar

Kizlar bebeğinizin uyku düzeni icin birsey yapiyor musunuz benimkiler gece 4 te zar zor evin icinde dolaştirarsk uyuyolar
Sabah uyandiginda 2-3 saat uyutmuyorum. Konusuyorum, gezdirerek disariyi seyrettirerek, emzirerek ve yuzustu yatirarak tepismesine musade ederek yorulmasini sagliyorum. Aksam uyku saatinde gece gunduz ayrımı olussun diye kesinlikle yatiracagim odada ışık olmuyor. Emzirirkende isik acmiyoruz. Uykusu bölünmesin diye kaka yapmadiysa bezinide gece degismiyorum es kaza kaka yaparsa da telefonun feneri ile bezi degisiyorum. Gece uykusunda uyansa bile onunla konusup etkilesime girmiyorum

Šuanda hanimefendiyi uyutmaya çalisiyorum bugûn ayri bi nazli hamagi salladikca uyuyo ama uyudu diye birakiyorum hop gozler aciliyo agulamalar bašliyo benimde gozden uyku akiyo

Bu uykusuzluğa nasıl çare bulunacak? Ayaktauken uyuya kalacağım neredeyse. Kızım 2 aylık ama düzen Yok. Her gece 3-4-5 kaç olursa uyuyor cok yoruldum. uykusuz kaldım korkuyorum kızım kucağımdayken uyurum diye.
Üstelik abisinden hastalık bulaştı. Büyük oğlum bronsiolit olmuş. Kızımın da burnu akıyor iyice hususuz 1 saat uyuyayım Suan tek dileğim

Gunduzunuz nasil geciyor? Uyanikken iletisim kuruyormusun gece oda aydinlik mi ? Eşin destek olmuyormu karni tokken yatip bir iki saat dinlensen tek basina mi yaptik bu bebeleri annenin verimli ve zinde olabilmesi ayrıca saglam psikoloji icin dinlenmesi sart.

Benimkiler ikiz oldugu icin cok zorluk cekiyorum derin uykuda olduklarinds bende alt acmiyorum ama gündüz uyusalarda uyumasalarda 3 den 4 den önce uyumuyolar

Asilari yaptilarmi canim

Šuanda hanimefendiyi uyutmaya çalisiyorum bugûn ayri bi nazli hamagi salladikca uyuyo ama uyudu diye birakiyorum hop gozler aciliyo agulamalar bašliyo benimde gozden uyku akiyo
Uykuya elveda edeli bayaği oldu bazen kucagimdayken uyuklamaya basliyorum cok zoor cok uykusuzluktan ruh gibi oldum bende simdi birini yatirdim digerine mama veriyorum uyucak gibide durmuyo[/QUOTE]

Saat 23.30 da uyudum 00.30 da agriyla uyandim
Sag göğsüm sut dolu ve acayip agri vardi 1 e kadar bekledim atlas uyanmayinca sagdim
2 de uyandi emzirdim yatirdim ama hala agrisi gecmedi neyseki tekrar uyandi emmeye devam.ediyor bu agri gecer degilmi yaa anlamadim beden bugunde sut destekleyici biaey içmedim hatta 1 haftadi memeler genelde hep yumuşak terbiye oldu diye dusunmustum

Geçmiş olsun kuzucuklara her fırsatta dinlen cnm seninki de can

1 saat çok kısa değil mi yavrucum. En son ne zaman emmişti ki? Karıştırıp o göğsü vermedin mi acaba ? Eğer çok şiştiyse boşalsa da biraz zaman alıyor cnm ağrının geçmesi.

Biz bugün @Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah
Ben her sene antalyaya geliyorum tatil için havalimanından direkt transferle otele geçtiğim için antalyayı pek bilmiyordum. Geçen sene eşimin askerliği burdura çıkınca 2 haftada bir antalyaya geliyordum havalimanı en yakın orada var diye şehiriçi ulaşımı öğrendim bu sayede bilsem keşke gorusurduk hamileyken:) ayy ne günlerdi hamile hamile 4 ay 2 haftada bir Burdur'a gittim resmen. Ve uçağım sürekli turbulansa girdi iyi tutundu benim kız herhalde :)) zaten ilk gittiğim doktor düşer bu bebek sen çok bağlanma demişti nasıl kötü olmuştum. Bugün kızıma onu anlattım, maksat muhabbet olsun ;p

Gece gece cok sinirlendim valla bu evolvia ac surekli biberon uclarini tikiyor bir de biberon uclari zamanla musluk gibi akitmaya basliyir cocugum yetisemiyir simdi kalktm mama yaptim baktim cok akitiyor degistirdim bu seferki akitmiyir fircayla yikadim kurdan soktum yok akitmiyir baska biberona koydum yine akitmiyor fircaladim kurdan sojtum yine yok zaten uykudan zar zor kalkiyorum bir de bunlarla ugrastim cocugum var gucuyle emiyor mama cikmiyor uc almaktan usandim zamanla cok akitiyorlar valla gece gece strese girdim yaaa en son sagma makinesinin biberonuyla verdim artik sukurler olsun yok mudur bunun bi caresi kizlar her mama hazirlamada boyle ugrasir oldum cocuk aglerken ugrasmak da bi ayri zor yaa...

2 Gün önce pembe renk bir akintim olmuştu dün de kahverengi oldu. Vücudum regl olmaya mı çalışıyor yoksa spiral kaydı da hamile mi kaldım acaba bunlar yerleşme kanaması gibi ay lütfen öyle bisi olmasın yoksa bana doğum hediyesi huni alabilirsiniz :)))) inanılmaz korkuyorum hamile kalmaktan Allah'tan hayırlısı tabi de çok çok zorluk olur inşallah öyle bisi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…