2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saçmalama Allahaşkına. Esprisine yazdım alıntıladığın yazıyı. Ben buradaki yazışmaları görmedim ki nasıl şikayet ediyim. Zaten niye ediyim çocuk muyum ben
Saçmalama derken hakaret boyutunda yaziyorsan gereğini iade ederim sen espirisine yazdıysan ben de öyle yazdım ki yazımda hakaretli bişey de yok

Saçmalama derken hakaret boyutunda yaziyorsan gereğini iade ederim sen espirisine yazdıysan ben de öyle yazdım ki yazımda hakaretli bişey de yok
Espri yaptıysan bi gülücük koyaydın bari. Niye hakaret ediyim ya sen de bi sertsin noluyosa

Sevgili Mune banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? T TubaSude Minik kuzular Nesrinay86 girlinred Sabirsiz61 @Sia mia Ftm41

Ben katılıyorum sana
Zaten fazla yazmıyordum yine yazmam olur biter

Ben de banları kalkana kadar yazmayacağım

Kizlar ne oldu Allah askiniza herkes birden geldi ciddi ciddi soruyorim haberlesip mi geldiniz
Ben tesadüf geldim ama şikayet etmiş birileri ki egepam falan banlanmis banli görünce mesaj attım malum birbirimize yakın olduğumuzdan yüzyüze görüşüyoruz sordum banlanmissin hayırdır dedi haberim yok olaya gel

Ay ne bilim sen aylardir yoksun hemde bi tuhaf geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…