2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım. Sütümden şöyle şüphem var, eskisi gibi fazla değil. Kızım da çok sağlıklı ememiyor. Başka doktora gidip test yaptıralım mamadan önce dedim. Malesef kabul ettiremedim. Onu da anlıyorum kilo verdiğini duyunca üzüldü panik yaptı. 8 gün sonra kontrolümüz var bakalım.

O zaman emzir uzerine sag. Sagim yapiyor muydun. Sagdigin sutu ver hemde sutun artmasini saglarsin. Sutun nemede dururken mama verme eger sutun varsa.

Cok gecmis olsun

İnsallah hastaliktan degildir

İyiyim canım emzirme kalmadı bizde maalesef sadece mama kv kp bakıyor ikizler iyi büyüyor 2 sinde 5 ay bitiyor zaman zalımsınnn
Oyy maşallah zaman nekadar çabuk geçiyo minikler koca adam olmuş. Berkin nasıl canım Demire yetiştimi kilo olarak?

Evet bencede isteyrn nicklerini versin takipleselim demislerdi

Beni bu birlige davet etmemissin sikayet mi etsem :)))

Egepam dan bizi haberdar eder misin o zaman ben tum arkadaslarim icin cok uzuldum

Bizde de var normal demekki bu donemlerde kopuklu tukuruk
Benim oğlumdada var köpüklü tükürük salyalandı iyice :) çene kaslarını çalıştırmaya başlayıp ek gıdaya geçme hazırlığıymış büyüdüler şükür

Hepimiz mucizelerimiz acaba bizimlemi 3 aylık riskli dönemi nasıl atlatacağız, bebeğin kalbi atıyormu sağlıklımı, ilk tekmeleri cinsiyetleri öğrenmemiz doğum ve doğum sonrası herseyimizi paylaştık bazen sevindik bazen üzüldük. Bebekler doğdu birbirimizi bilgilendirdik hiç dağılmaz bu topic dedik ve böyle oldu çok üzüldüm olmaması gereken boş şeyler yüzünden kalpler kırıldı moraller bozuldu

Ban suresi ne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…