2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım Allah yardımcımız olsun bende senin gibiyim dün bayılıcam sandım kız ne yicez biz diğer arkadaşlar sizde bişey söyleyinnn

Canım bende gördüm de burda paylaşmak istemedim kendimi parçaladım inan ki kimseye güvenmemek lazım onu anladım

Yok guvenmek çok eskide kaldı şimdi komsusuna gondermio insanlar çünkü paronayak olduk bu yaratıklar yüzünden . Allah hepimizin evladın ı bize bagislasin acılarını göstermesin

Yok guvenmek çok eskide kaldı şimdi komsusuna gondermio insanlar çünkü paronayak olduk bu yaratıklar yüzünden . Allah hepimizin evladın ı bize bagislasin acılarını göstermesin
Amin canım önceden kapılar açık otururdu ailelerimiz bizde sokaktan eve gelmezdik şimdi kimseye kapıyı açmıyorum tanımıyorsam kapı arkasından konuşuyorum ne derlerse desinler hiç biley bu konulardan önemli değil

En iyisini yapıyosun canim senin canından çocuğunun canından onemli değil . Eskiden şeker toplama vardı byramlarda şimdi nerdeee valla dicek bişi bulamıyorum inş adalet yerini bulur bu suçlar azalır yok olur, yada kısasa kisas yapilir anca öyle anlarlar nelere sebep olduklarini

Demekki onlar iyi yiyor hahahah bi benle sen açız aaaccccc :)

Bende acim kizlar ne yemek istedigime bi turlu karar veremiyorum canim hic birsey istemiyor hamile kalmadan once daha saglikli besleniyordum sebzesi eti bakliyati bi duzenimiz vardi simdi patates ve tostdan baska bisey istemiyo canim gunde iki tane yumurta yerdim simdi gozum gormek istemiyo.. resmen cocuk benden beslenmeye basladi bende beslenememeye...

Bi ara çok güzel yedim şimdi öyle aç kalmamak için tırtıklıyorum ama kötü bişey yaptığımız bizim dişlerden kemiklerden vs gidecek oğlumdada aynı hatayı yaptım 2 tane sapasağlam dişim gitti

BCK_BSRA44- MALATYA 23 09.11.2017 2 NORMAL DOĞUM

Ben de bugün ikili tarama için ultrasona girdim .Elhamdülillah herşey normal şimdilik sadece plesenta rahim ağzındaymış şimdilik problem değil ama gözlem altında olacaksın dedi kan sonuçları 3 gün sonra çıkarmış. Kızımla gittim baktı dr cinsiyet tahminin var mı dedi içimden erkek gibi geliyor ama kalbimde kız yatıyor dedim Diğerlerinin cinsiyeti ne dedi iki kızım bir oğlum var dedim ,baktı baktı bu haftalarda cinsiyet garanti olmaz birşey diyemem dedi ,sonra yine baktı baktı ,bu arada küçük kuzu kıpır kıpır eller bir aşağıda bir yukarıda. Sonra iyice eğildi bana dr ,yüzde 60 kız gibi annesi ama kesin birşey demiyorum ona göre dedi ,bir daha ki gelişinde bakalım doktorun ne diyecek dedi. Bakalım hayırlısı olsun eli ayağı sağlıklı olsun ikisinden de var ben de dr bey dedim ,ama kızı duyunca da içim sanki kıpır kıpır oldu gibi

Gözünaydın canım çok sevindim adına erkek olsa 2 ye 2 olurmuş ama. Hıh diyorum size işte bir ben kaldım diye

Çok enteresan bugün doktordan geldim koştur koştur yemek istemeyen ben canım bulgur pilavı istedi hemen yaptım patatesli yanına da taze fasulye Allah’ım nasıl yedim ben de inanamadım Genelde ekmek arası birşeyler yiyorum midem kötü diye... Hem yapabildiğime hem de yemek yediğime sevindim

Gözünaydın canım çok sevindim adına erkek olsa 2 ye 2 olurmuş ama. Hıh diyorum size işte bir ben kaldım diye
Garanti değil bebeğim değişebilir bu ,ben hala yüzde 50 ikisi de olabilir diye düşünüyorum. En garantisi 20 haftalıkken çekilen renkli ultrason orda herşey belli oluyor çünkü .Eli ayağı sağlıklı olsun inşallah hepimizin evlatları sağlıkla doğsun Rabbim hayırlı yazılar güzel kaderler yazsın

Amin canım benim diğer kontrol 17 haftalıkken olacak zaten ne kaldı şunun şurasında 20. Haftaya dimi

Bu arada oğlum çok akıllı uslu bir bebekti hiç uğraşmadım oğlumla 8 yaşına kadar ama iki senedir acayip horoz oldu laf söz dinlemiyor. Kızlarımsa tam bir afet oluyorlar işve cilve her dediklerini yaptırıyorlar ama büyüdükçe duruluyorlar.. Kalbim o yüzden kızdan yana oğlum daha zor oluyor çünkü büyüdükçe.. Bir de iki gelinle de uğraşamam misler gibi üç kızım olsun benim olsunBu arada biz de üç kız kardeşiz çok da güzeliz(bir de erkek var etkisiz eleman)

Son düzenleme:
Eşim diyoki kendin için olmasada bebek için zorla kendini bende diyorum bebek benim depolardan besleniyor kendim için yemek zorundayım oda diyoki depolarda ne kaldiki olanıda kullandı zaten oda hakli iyice halden düştüm

Amin canım benim diğer kontrol 17 haftalıkken olacak zaten ne kaldı şunun şurasında 20. Haftaya dimi
Ben bu duygunu çok iyi anlıyorum biliyor musun küçük kızım da böyle oldu her ultrasona girişte yan döndü kapadı bacakları yattı ta ki 20. Haftaya kadar. Beklemek çok zor ama geçiyor tatlım ,kızım üç yaşında şimdi, bir bakacaksın senin ufaklık da yanında sen karnındaki diğer ufaklık için aynı şeyleri yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…