• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Canimm Allah sifa versin insallah sende rahatlarsin hemencecik atlatirsin kötü gunleri tez feraha cikarsin guzel bi hamilelik gecirirsin

Bende kimyasal gebelik yaşadım kürtaj olunmuyor zaten o adet kanamasıyla kendini dışarı atıyor ha zaten kimyasalda kese olmuyor olmayınca da kürtaja gerek yok ama sonuçta kanaman var neden dr a gitmeye cekiniyosun daha da riske atma durumu bence
Canım düşük yapıyorum kanamam bitmesini bekliyorum ne bilim tam sökülmez parca var der simdi kürtaj yapar kanamam bitsin gidicem hafta ici

Bende kimyasal gebelik yaşadım kürtaj olunmuyor zaten o adet kanamasıyla kendini dışarı atıyor ha zaten kimyasalda kese olmuyor olmayınca da kürtaja gerek yok ama sonuçta kanaman var neden dr a gitmeye cekiniyosun daha da riske atma durumu bence
Canım düşük yapıyorum kanamam bitmesini bekliyorum ne bilim tam sökülmez parca var der simdi kürtaj yapar kanamam bitsin gidicem hafta ici

Ultrasonaa bakinca karindan ultrasonsa soldaysa bebis erkek tam tersiyse kiz vajinalde de tam tersi durum olay bu :) ama bebis daha hareketlenmemis olmasi lazim malum hareketlenince yer degistirebiliyor o zaman kese konumu manasiz oluyor
Ya bende eklemek istiyorum ama olmuyor uygulamadan değil google üzerindende deniyorum olmuyo :(

İnşallah olmazsın ve ben olcagınıda düşünmüyorum kanaman yogunsa emin ol bitene kadar sıfırlanır benm en son 8e düşmüştü dr daha baktırmana gerek yok kanaman bitene kadar sıfırlanjr dedi öylede oldu dediğin gibi benimde cok agrım vardı rahmimde kazı calısması vardı resmen cok zor allah yardımcın olsun minoset yada parol ve sıcak su torbası cok işe yarıyor
yaşayacağımız varmış dr korunma vermedi mi canim

Bence beni örnek alma nasibim biraz geç geldi ama çok duydum hemen hamile kalanı inşallah senin erken olur bana dr 1 ay korun dedi maksat vücut dinlensin
benim bu gebelik supriz oldu düşünmüyorduk simdi
6 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var
Yazdan sonra 3. Bebeği yapmaktı planımız allahın izniyle ama simdi etkilendim bu düşükten yine olsun istiyorum doktorumda onay verirse korunmiycam

Canim kirp resmi oyle at

Back
X