• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum yemende sakınca gördüğüm hiçbir şey yok dedi. Ayrıca sürekli araştırma yapıp kafanı bulandırma dediği için çok araştırmayıp, yiyeceklerden de aşırıya kaçmadan yemeye çalışıyorum. Ayrıca bilimsel verilere dayalı olan bir çalışma var ise sonuçları bazı yiyeceklerin düşüğe vs sebep olduğu kanıtlanmışsa kabul etmek ve onu tüketmemek daha mantıklı. Bu tarz bir araştırma yapmak daha mantıklı geliyor bana.
Lina dmrkrn dualarım seninle :dua::dua:

Günaydın kızlar baya oldu bakamadım buraya baya çoğalmışız ne güzel biz en son kalp hareketlerini görmüştük ama sesini duymak için çok erken demişti doktorum 5+4 dü ozaman bu hafta perşembe kontrolümüz var dış gebelik korkusu geçti tabiki mutluyuzzz

Bugün belim ağrıyo kızlar,bir uykum var çok sık uyandım bide işe geç kaldım hala uyukluyorum :uykucu:

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşum 20171225_095609.webp 20171225_095615.webp

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Gözün aydın canım. Darısı başımıza

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Gozun aydin canim, cok sevindim, insallah kalp atislarinida duyacaksin

Merhaba arkadaşlar ben çok aktif olamıyorum ne yazıkki .2.5 yaşında kızım çok zor geçen hamileliğim tek başıma koluşuşturmam derken böyle oluyor . Perşembe günü 2 günlük açlık ve susuzluk sonunda acilde aldım soluğu serum tahlil derken durumlar biraz değişti. Acildeki doktor kandaki bi değerin yüksek adet ni olacaksın dedi ?
Bende Hayır hamileyim dedim sustu . Bundan 1 gün sonra çok aşırı kanamam oldu ve acile gittik . Bebeğin kalp atışları iyi, kese altı kanama alanı yok ve benim ağrılarım yoktu .... ve tam da adet günümü. ... yani gebelikte adet görüyordum ... her ihtimale karşı iğne , serum , progestan başladı yapıldı bir gece yatış yaptım. Şimdi evdeyim ama çok halsizim. Yarın tekrar kontrolüm var .hamileliği rahat geçen arkadaşlar sadaka verin , şükür namazı kılın çok şükredin. ....
Cok gecmis olsun benimde dun sabah pihtili ped dolduracak kadar kanamam oldu yoğunluğu ve parcalar korkuttu beni pazar günü dr bulamadik devlette ebeler rahim agzi kapali deyince biraz rahatladim usg ye giremedim. Simdi dr dan geldim kese duruyor bebegi goremedik 6+0 bugun. Persembe bebegi gormek icin cagirdi. Kizimdada 20 hafta kanamayla yatmistim. Gercekten sorunsuz hamilelik gecirenler sukretsinler hergun kaybetme korkusu cok kotu. Ben bulantiya bile raziyim su durumda :)

Oy teyzesinin kuzusu maşllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel burası hep Melekler var:KK200:

Maydanoz gerçekten zararlı düşük riski yapıyor ananas zararlı bi kaç baharat çeşidi var tam aklımda değil onlar zararlı bunlara dikkat etmek lazım ve hatta günde bi porsiyon nar yemek içeriğinde bulunan vitaminler bebek gelişimde inanılmaz faydaları var allahın izniyle
Hayir maydonozun zararli oldugu dogru degil kararinda yenmeyen seyler zararlı yani hicbirimizin oturup bir seferde maydonuzu demetiyle yiyecegini sanmiyorum. Doktorum herseyi kararinda yiyebilirsin demisti kizimda maydonuzu sordugumda kanitlanmis birsey yok dedi

Tam sana yazmak için girdim kii niniğin resimlerini atmışsın canım gözün aydın çok sevindim rahatladığına. Darısı başıma inşallah :) bebiş görünüyor mu? Birde kalp atışı için ne zaman çağırdı?

:nazar:
Cok gecmis olsun benimde dun sabah pihtili ped dolduracak kadar kanamam oldu yoğunluğu ve parcalar korkuttu beni pazar günü dr bulamadik devlette ebeler rahim agzi kapali deyince biraz rahatladim usg ye giremedim. Simdi dr dan geldim kese duruyor bebegi goremedik 6+0 bugun. Persembe bebegi gormek icin cagirdi. Kizimdada 20 hafta kanamayla yatmistim. Gercekten sorunsuz hamilelik gecirenler sukretsinler hergun kaybetme korkusu cok kotu. Ben bulantiya bile raziyim su durumda :)
Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah

Herşey den az yemek tabiki zarar vermez ama nar ve hurmanın rahim üzerinde etkileri varmış bilinçli tüketildiğinde zararı olmaz tabiki ama düşük tehlikesi olanlar daha dikkatli olmalı bu konuda

G
Gözün aydın canım cok sevindim darısı pıt pıtlara inşallah

Hayir maydonozun zararli oldugu dogru degil kararinda yenmeyen seyler zararlı yani hicbirimizin oturup bir seferde maydonuzu demetiyle yiyecegini sanmiyorum. Doktorum herseyi kararinda yiyebilirsin demisti kizimda maydonuzu sordugumda kanitlanmis birsey yok dedi
Evet benimde bir arkadaşımın anneannesi sadece maydonoz domatesle geçirmiş hamileliğimi,başka hiç birşey yiyemiyormuş.şimdi kadın ağzına bir ufak yaprağını bile almıyo

Back
X