• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Oy masaallah minnosunaaa canimmm darisi kalp atisina insallah gonlunu ferah tut❤

Kızlar o yüreğinizden gelen tertemiz dualarınız için çok teşekkür ederim cümlemiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah allah hepinizden 1 kere değil bin kere razı olsun sizleri goremesemde dualariniz hep bana ulaşıyor hepiniz iyiki varsınız çok şükür gördüm kesemi çok şükür rabbim bu korkumdan emin kıldı beni.Bakin teyzeleri buda benim minnoşumEki Görüntüle 2083814 Eki Görüntüle 2083815
Maşallah:nazar:

Hayir maydonozun zararli oldugu dogru degil kararinda yenmeyen seyler zararlı yani hicbirimizin oturup bir seferde maydonuzu demetiyle yiyecegini sanmiyorum. Doktorum herseyi kararinda yiyebilirsin demisti kizimda maydonuzu sordugumda kanitlanmis birsey yok dedi
Daha dün akşam okudum 3 aydan sonra yararı çok ama ilk üç ay içinde düşük ve kürtajı kolaylaştıran bi madde var istersen sende bi bak ne olur ne olmaz tedbirli olalım

Allah daha güzel haberler almayı nasip etsin inşallah kucağına almakta nasibinde vardir

Cok gecmis olsun benimde dun sabah pihtili ped dolduracak kadar kanamam oldu yoğunluğu ve parcalar korkuttu beni pazar günü dr bulamadik devlette ebeler rahim agzi kapali deyince biraz rahatladim usg ye giremedim. Simdi dr dan geldim kese duruyor bebegi goremedik 6+0 bugun. Persembe bebegi gormek icin cagirdi. Kizimdada 20 hafta kanamayla yatmistim. Gercekten sorunsuz hamilelik gecirenler sukretsinler hergun kaybetme korkusu cok kotu. Ben bulantiya bile raziyim su durumda :)
Canım ben de aynı durumdayım galiba 6+0 ve dün acildeysim bebeği göremedik senim kesen kaç mm idi

Evet benimde bir arkadaşımın anneannesi sadece maydonoz domatesle geçirmiş hamileliğimi,başka hiç birşey yiyemiyormuş.şimdi kadın ağzına bir ufak yaprağını bile almıyo
Demekki nasilki herkesin hamileliği aynı değilse yani kimisinin çok rahat kimisinin çok zor geçiyor bu yiyecek olayida öyle bünyeden bünyeye fark gösterebiliyor benim vücudum çok çabuk reaksiyon gösteriyor hatta geçenlerde soylemistim bende folik asit yan etki yapti simdi kullanmıyorum cok az insanda yan etki gösterilmiş bende o yüzden herşeyi korkarak yiyorum

Canimm gozunaydinn :) darisi bebisi gorup kalp atislari duymaya olsun :)

Citir agustos anneleri hepinize kocaman gunaydin:) nasilsiniz :)
Biz de durumlar fenaaa :( oglumla esimde grip oldu ailecek sumuklu sumuklu geziyoruz :( Allah bundan geriye dusurmesin bununla kalsin atlatiriz insallah :)

interiorarchitect interiorarchitect bende senin oğlun olacağını düşünüyorum,tamamen hislerime dayanarak :KK16:
Aaa ilk yorumm :) hayirlisi olsun insallah canim ogluma arkadas olur artik birlikte evi yikarlar :) tek basina oglumun gucu yetmiyordu zaten :) dur bakalim cinsiyet belli olunca seni etiketlicem mutlaka :)

Demekki nasilki herkesin hamileliği aynı değilse yani kimisinin çok rahat kimisinin çok zor geçiyor bu yiyecek olayida öyle bünyeden bünyeye fark gösterebiliyor benim vücudum çok çabuk reaksiyon gösteriyor hatta geçenlerde soylemistim bende folik asit yan etki yapti simdi kullanmıyorum cok az insanda yan etki gösterilmiş bende o yüzden herşeyi korkarak yiyorum
Tabiki kesinlikle herkesin durumu farklı,birine iyi gelen diğerinede gelecek diye bir şey yok..bence yenebiliyorsa her şeyden az az yemeli..mesela bende tatlı olan hiç bir şeyi yiyemiyorum,içemiyorum.içeceklerden sadece kola içebiliyorum,o da bulantıma iyi geliyo..bu arada kimseye tavsiye etmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen

Back
X