• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, ben pek yazamayan ama ara sıra okuyan kaderdaşınız. Bugün 6+2 deyim ve ilk kez doktora gittik. İlk bebeğimde öğrenir öğrenmez gitmiştik ve kese ile birlikte nokta şeklinde bebeği görmüştük. Şimdi sadece keseyi gördük, içi boş gibi. Doktor bir hafta sonra gel dedi. Ama midem bulanıyor, halsizlik var. Tüm belirtileri yaşıyorum yani.
Endise etme bugun bende 6+0 idim gittim ve kese boştu. İcime sinmedi kendi doktoruma gittjm ve kalbinjn bile attığını gordum yani cihazdan cihaza fark ediyor lutfen stres yapma.

Kızlar doktorum progestan yazmıştı fitil olarak kullan dedi fitil olarak kullandım ama benim hiç akintim yoktu sürekli beyaz akıntı geliyor normal mi sizde de oluyor mu

Bende aynı durumdayım,bu bulantılar beni mahvetti..yiyebildiğim şeyler sınırlı,açkende bulanıyo tokken de bulanıyo,bu gidişle işten çıkacağım..ben doktora sorduğumda bana önermedi ilaç,dayanmaya çalışıyorum 3 aydan sonra geçer diye umut ediyorum
Bende simdi isten geldim cok zor allah yardimcimiz olsun.rezil bir gun gecirdim sabrediyorum insallah yakin zamanda gecer diye umuyorum 30 unda bende gidicem doktora sorucam ilaci bu sekilde insan calisamiyor.

Bende simdi isten geldim cok zor allah yardimcimiz olsun.rezil bir gun gecirdim sabrediyorum insallah yakin zamanda gecer diye umuyorum 30 unda bende gidicem doktora sorucam ilaci bu sekilde insan calisamiyor.
Kesinlikle katılıyorum,inşallah 3 ayı doldurunca biter gider bu bulantılar :) tadını çıkarırız hamişliğin ;)

Kızlar doktorum progestan yazmıştı fitil olarak kullan dedi fitil olarak kullandım ama benim hiç akintim yoktu sürekli beyaz akıntı geliyor normal mi sizde de oluyor mu

Bendede beyaz akıntı oluyor canım seninle doğum tarihlerimiz aynı. Ben daha henüz doktora gitmedim.cuma gidicem kısmetse.ilk gebeliğimde progestan kullandım bende.kanama alanım olduğu için.sana niye progestan yazdı ki doktor?

4+1 de doktora gittim hcg 1774 ama alttan muayenede kese görünmedi. Daha önce dış gebelik geçirmiştim çok korkuyorum. :mad: Normalde 1000in üzerindeyse alttan muayenede kese görünür diye biliyorum. Sizler hcg kaçken görmüşünüz keseyi, mesajımı görenler bilgi verebilirse çok çok sevinirim

Back
X