• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en çok süt ürünlerinde var diye yazıyorlar evet ama benim doktorum süt demiş bulundu eşime anlatamıyorum. İçmiyorum diye gözüne batıyor adamın :KK66: bir gün aralıklı içmede anlaştık ama ona bile sabrım Yok :) kaşar mevzusuna yükleneyim ben sağol canımmmm
ilk hamileligimde bizde de oyleydi..sutten nefret ederim ic ic ic diye baski yapardi..sonra onun yaninda sordum doktora illa sut mu olmak zorunda diye..yoo dedi peynir yogurt hatta sutlu tatliii;)) sen de esinle gidince sor da o da rahatlasin sen de:)

Hoşbuldum. Bu sürecte hepimiz ayni yolda yürüyecegiz mrk ediyorum neler yasiyorsunuz degisiklikler vs. Ben esim ve en yakin arkadasim disinda kimseye söylemedim uzun sürede soylemeyi düsünmüyorum
Valla 5. haftadan 9. haftaya mide bulantıları kasık sancıları duygusal inişler çıkışlar bi bakmışsın gülüyorum bi bakmışsın ağlıyorum adam tuzluğu uzatır mısın diyemedi o ara, ama şimdi daha iyiyim hayatımdan parfümü kolonya oda spreyi çıkardım ara ara sigara içen ben sigara kokusunu duyasım gelmiyo içen küllük gibi kokuyo hani bide yolda giderler sen arkadasın o duman geliyo ya orda çıkar işte ne var ne yok.bu ara belim ağrıyo ara ara göğüs hassasiyeti adet belirtisinden itibaren başladı hiç bitmedi giderek artık küçücükken koca memeli oldum,bide ergen gibi sivilcelerim oldu,valla söylemeden durabilirsen bravo ben kalp atışlarnı duyduktan sonra söyledim :anneadayı:

Dün Ard arda iki kere hapşırdım , yatarken de aynı şey oldu ikisinde de acıdan ah dedim resmen bu neyin nesidir Ya ? Sıkmıyorum da kendimi. Zaten bu kasık sancıları miğde bulantısı yetiyordu...

ilk hamileligimde bizde de oyleydi..sutten nefret ederim ic ic ic diye baski yapardi..sonra onun yaninda sordum doktora illa sut mu olmak zorunda diye..yoo dedi peynir yogurt hatta sutlu tatliii:KK66:) sen de esinle gidince sor da o da rahatlasin sen de:)
Aynen oyle oluyor ya:) halbuki yogurtta kalsiyum orani daha fazla :)

Anlasilan ilk bebis :) ilk hamileligimde adetim bitmisti 2 haafta sonra lekelenme geliyordu aklima bebek falan hic gelmedi aha dediiim hastayiiim uctum hastaneye doktor kan tahlili ivir zivir istedi :) aldim sonucu gittim kapisina bekliyorum orda bi deger yuksek hayatimda bhcg ne bilmem :) anaaa dediim ya hamileysem guldum kendi kendime konusuyorum tabi :) iceri girdim kadin kagida bakti tebrikler hamilesin cok yeni dedi ben basladim bogure bogure aglamayaa ama nasiiil ben istemiyordum falan diye kadin sok :) aldi beni oturttu evli degil misin dedi :)yook dedim evliyim :) bosanacak misin d3di :) yok ya dedim :) tabi salya sumuk Allahhh:) sonra dedim ben okuyorum kadin kufredercesine bakti :) recete yazdi yolladi :) sonra aksamina kanamam basladi kimyasalmis tabi ben yine salya sumuk :) dusmesin diye dua ediyorum tabi kimyasal nedir onuda bilmiyorum doktorlara kiziyorumbbi sey yapin diye falan neyse sonra kendi doktoruma gittimde aydinlandim bunu niye anlattın diyecek olursanda icimden geldi senin tepkini okuyunca:) :) :)
Sen kalk hamilyim diye ağla sonra kalk düşmesin diye ağla ilahi senn :-):-)

Kimyasal gebelikte sürec nasil ilerliyor canim. Kendiligindenmi düsüyor yoksa kurtaj mi oluyorsun
Hiç öğrenme boşver nasıl ilerlerse ilerlesin bilmemen daha iyi emin ol yoksa kendini kese duyana kadar kalp atışı duyana kadar kimyasal zannedersin ben yazılanları arkadan okuyorum akşam baya ilerlemişsiniz öğrendin mi yoksa :skandal::skandal:

Insallah canim insallah yaa aslinda tek korkum aksilikler o kadar cok aksilik yasadim ki sadece birini anlatcam 16 kasimda ara juri vardi yani kontrolumuz cok iyi gecti hoca begendi bende dedim hocam artik daha iyi ilerlerim ayin 20 sinde oglumu hastaneye yatirdik alerjik bronsitten ciktik ama onun tedavisi oyle zor ki 3 saate 1 buhar antibiyotikk igne calismak mumkun degil arkasindan ben hasta oldum 2 haftasonu da misafir falan yani projemi 3 defa daha cizerdim bu kaybettigim vakitlerle :) Rabbım benden iyi bilir demek ki böylesi hayirliymis yumurta kapiya dayanmaliymis:) insallah sonucu da hayirli olur kendimden cok cocuklarim icinnn biter :)

Insallah canim insallah yaa aslinda tek korkum aksilikler o kadar cok aksilik yasadim ki sadece birini anlatcam 16 kasimda ara juri vardi yani kontrolumuz cok iyi gecti hoca begendi bende dedim hocam artik daha iyi ilerlerim ayin 20 sinde oglumu hastaneye yatirdik alerjik bronsitten ciktik ama onun tedavisi oyle zor ki 3 saate 1 buhar antibiyotikk igne calismak mumkun degil arkasindan ben hasta oldum 2 haftasonu da misafir falan yani projemi 3 defa daha cizerdim bu kaybettigim vakitlerle :) Rabbım benden iyi bilir demek ki böylesi hayirliymis yumurta kapiya dayanmaliymis:) insallah sonucu da hayirli olur kendimden cok cocuklarim icinnn biter :)
Allah yardimcin olsun cocukla hele bi de hamileyken cok zor..zorlastirmasin kolaylastirsin rabbim insallah

Hiç öğrenme boşver nasıl ilerlerse ilerlesin bilmemen daha iyi emin ol yoksa kendini kese duyana kadar kalp atışı duyana kadar kimyasal zannedersin ben yazılanları arkadan okuyorum akşam baya ilerlemişsiniz öğrendin mi yoksa :skandal::skandal:
:deli:aynen dedigin gibi oldu. Acaba kimyasalmi yada bak dis gebelik te olabilir anaa zaten hic bir belirti yok bende :confused:

slm kizlar..bugun 7 hafta bitti dr kontrolum wardi..gecen hafta keseyi de kalp atısıni da gormustuk ama haftaya bidaha gel demisti..neyse gittik bakti kese tamam bebek tamam kalp atisi tamam ama anlamlandiramadigim bisey war alttan bakabilir miyim dedi..bakti..kist diil ama ne bilmiyorum bisey war dedi..ne oldugunu bilmiyomus..15 gun sonra bi gel bakalim kuculuyo mu buyuyo mu dedi canim sıkıldı
İkinci kese olmasın bi arkadaşımın ikinci doktor kontrolünde öyle olmuştu geç döllenme olmuş ikincisi

İkinci kese olmasın bi arkadaşımın ikinci doktor kontrolünde öyle olmuştu geç döllenme olmuş ikincisi
ay olmasinn:) kesenin icinde yarım ay gibi uzunlamasina biseydi..Allah'ım bilinmeyen cisim war icimde tobe yarabbim:) kanama olmus olabilirmis de olmayabilirmis de..

Back
X